Ginekologs
Sveiki meitenes!
Varbūt varat ieteikt, kura no ginekoloģēm Ogres poliklīnikā ir vislabākā!
Upeniece
Varans
Labākā nav Ogrē
Dr. Zanda Oga
Atradusi gan to labāko!!! Vienīgais ko jēdz,tad tikai kontracepciju.Ja ir kādas citas vajadzības,tad pasarg dievs!
Dr.Upeniece vairs nepieņem.
Paldies!
It īpaši jau "jā" :-))))
vislabaka no Ogres ir N.Muravjova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dalēji piekrītu!Tikai veca jau nu gan.Vecums nav noziegums protams,bet vecss cilvēks ir un paliek vecss.
Kilasonija
Piekrītu ,Kilasonija ir ļoti zinoša un laipna.
Dr.Strauberga. Tikai viņas māsiņa - vecmāte Vija gan ir augstprātīga, bezjūtīga, nez-ko-no-sevis iedomājusies dvēsele. Pēc šodienējās īsi, aši, uzrejošas komunikācijas, dezinformācijas par faktu, ka ceturtdienās Strauberga nepieņem, kaut Straubergas kabinetu rotā uzraksts ar darba laikiem, konkr.: C., no 9-13 un 14-17 & www.ogresslimnica.lv arī uzrāda dr.Straubergai pilno darba dienu, vairošu vēždraudzi Latvijā! Vnk. dr.Strauberga pagājušo ceturtdien pēc USG ar rekomendējošo ārstniecība sprogrammu ir aizmirsusi piebilst, ka šonedēļ pēc norīkojuma uz histereskopiju pie viņas nenākt, jo dr. ņem līdzdalību ārstu kongresā! Visticamāk, ka Straubergas māsiņai Hipokrāts maz zināms, kā mediķim maz izsakoša personība, būtne, toties Afrodīte vai Kleopatra personības - elki. Vienīgi apskaužami/ žēl, ka polikl. gin.māsiņai visticamāk (pēc vizuālā tēla spriežot), jau ir klimakss un nekad dzīvē vairs nebūs jārēķinās ar kalendāru, menstrāciju biežumu, daudzumu un polipu tīrītāji, pētītāji jebkad uzreiz pieejami!rezumē: Lai veicas! Jo dzīvojam Latvijā, 21.gs. cilvēkveidīgo evolūcijā, saskarsmē!
Vakar 19.09. biju pie Straubergas uz pieņemšanu un sonografiju un viņa bija darbà,tikai jàiet uz 201. kabinetu,jo tur ir us aparàts.
Vakar 19.09. biju pie Straubergas uz pieņemšanu un sonografiju un viņa bija darbà,tikai jàiet uz 201. kabinetu,jo tur ir us aparàts.
Nu nevajag gan te rakstīt muļķības.Dr.Strauberga ir ļoti laba.Viņa man pieņēma dzemdības un viņa pret mani bija ļoti laipna.Nevienu sliktu vārdu man nepateica.Kāda jūsu attieksme pret citiem,tādu sagaidiet pretī.
Rīgà Dr.Kraujiņa.