Līga Latkovska
Lūdzu atsauksmes par fizioterapeites Līgas Latkovskas nodarbībām ?
Jauka būtne pēc skata http://www.ligasprakse.lv/
Par Līgas nodarbībām varu teikt tikai pozitīvas atsauksmes.Pēc savas meitas ieteikuma vērsos pie viņas, jo decembrī ar NMP nokļuvu slimnīcā ar asinsrites traucējumiem.Kādreiz viņa bija fizioterapeite, rādīja un mācīja vingrot.Tagad viņa ir osteopāte.Pirmoreiz gāju pie viņas, nezinādama , kas tas tāds osteopāts ir un ko dara, un vai man būs vaselības uzlabojumi.Jāsaka,ka pēc nodarbības, ejot pa ielu uz mājām,sajutos komfortabli. Paralēli arī apmeklēju fizioterapeiti , kas atrodas Ogres pansionatā, tikai ieeja ir tur, kur ir dr.Boreiko un dr.Eidukas prakse.Pie L.Latkovskas es biju uz 3 seansiem, vina teica, vairāk nevajaga.Tagad mājās vingroju, daudz staigāju , biju uz masāžām.Nebiju iedomājusies, ka osteopāts var tik daudz dot, it kā neko nedarot.Es esmu pateicīga Līgai par sniegto man palīdzību,jo pēc slimnīcas man neklājās viegli,var teikt, viņa mani uzlika uz strīpas.Jauna, jauka, gudra un inteļigenta daktere.Lai veiksme viņai.
Es arī varu teikt tikai to labāko. Ļoti profesionāli un, kas ne mazāk svarīgi man, ļoti cilvēcīgi korekti un ar pareizu attieksmi pret pacientu, apārstēja manas kaites. Paldies!
Es arī pievienojos labajām atsauksmēm :) Ļoti, ļoti palīdzēja, kad bija veselības problēmas. Man viņa patīk arī kā cilvēks - personiska un korekta attieksme pret pacientu, patiesi iedziļinās problēmās, vēl milzīgs pluss, ka daktere tā teikt divi vienā - ārstēja osteopātiski un pēc tam kā fizioterapeite ieteica tieši man nepieciešamos vingrojumus. Biju pirms pusgada 3x pie viņas un kopš tā laika vairs nekas nesāp!!! Paldies! Lai viņai veicas!!!
Es biju uz Līgas vadītajām nodarbībām Dziednīcā. Pilnīgi neticami, ka kaut kas bez maksas var būt tik labs!!! Tiešām no sirds iesaku visām topošajām mammām un tētiem apmeklēt šīs nodarbības, pavisam cits skats uz lietām nekā ierastajos kursos. Tā turpināt!!! :)
Esmu omīte deviņgadigam rezgalītim. Esmu ļoti pateicīga liktenim, ka aizveda mūs pie Līgas, kura bērniņam ļoti palīdzēja novērst dzemdību rezultātā radušās traumas. Bez tam no viņas nāk ļoti labestīga enerģija, gan bērnam, gan vecākiem. Paldies !!! Lai viņai veicas turpināt labos darbus!!!
Jurīša omīte , 2014-14-12