Kardiologs
Sveiki!
Vai kādam nav bijusi saskarsme ar Ogrē esošajiem kardiologiem, gribētu aiziet uz konsultāciju, bet nezinu kā Ogrē ir ar kardiologiem, vai ir kāds labs speciālists?!
Jau iepriekš paldies:)
ejiet uz kardiodoktorātu Kalpaka ielā,netālu no jaunogres stacijas
Par tādu ingas kardiodoktorātu pirmoreiz dzirdu. Pasakas stāsti?:) Reiz Ogres poliklīnikā biju pie kardioloģes, biju ļoti apmierināta, jo tur ir modernas iekārtas, kardiogrammas laikā visu ievada datorā un visu uzreiz pasaka, nav jāgaida atbilde nez cik ilgi. Ja vajag, nosūta uz Rīgu.
tante,ja nezini nemuldi! kardiodoktorāts Kalpaka ielā,paskat tel. numuru grāmatā,jāpierakstās. brauc kardiologs no Rīgas,izmeklē uz vietas,modernas iekārtas..
atradu nr.-5022506, Kalpaka 6.
es eju tikai tur un apmierināta ar ārstēšanu
man patīk daktere MORA....
Man arī patīk daktere Mora.
Es gāju pie Moras. Esmu apmierināta, laba daktere
Es arī iesaku dakteri MORU{dziednīcā}!
Vislabāka ir Inga Jasinkeviča kura arī pieņem tajā Kalpaka ielā un poliklīnikaa,bet patreiz slimojot.Vēl protams gudra daktere ir slimniicaa Anita Baika.
Viens labs doks ir Seipuļ Janka un sastopams viš ir preses ielā otrajā stāvā , nu tur kur miskastes kantoris atrodas!
Zinu Moru un Baiku !!! Gaumes lieta
Biju O.Kalpaka ielā, un mani ļoti sajūsmināja kardiologs Vineta Brice, ļooti laipna, iejūtīga un zinoša!!!!
Starp citu, strādā Rīgā,bet tikai uz EHO.
mani gan viņa nesajūsmināja, ar laipnibu ie par maz, vajag zināšanas!
Mani arī pieņēma Kalpaka ielā daktere Brice, ļoti patika un ir ne tikai laipna
ar kardiologiem ir tā-katram savs ir labāks . Jāskatās kādas ir problēmas, vai ir iespējams uz vietas atrisināt, izmeklēt. Esmu bijis pie visiem kardiologiem-katram ir savi plusi un savi mīnusi. Iesaku pieturēties pie viena- jo katram drusku savs ieskats, pieredze.Lai veicas atrast savu īsto ārstu!
Zinu, ka Ogres kardiologi ir daudz labāki, kā Rīgā. Ir laiks uzklausīt, iedziļināties. Biju Rīgā Stradiņos, Gaiļezerā-visi tādi nervu kamoli. Man Ogrē patīk.