Pārogriešiem-kāds ģimenes ārsts?
Pirms kāda laika pārrakstījos no Rīgas pie ģim.ārstes Baikas. It kā daktere rūpīga un daudzās jomās zinoša, bet man ir specifiskas veselības problēmas un jūtu, ka pa manu jomu daktere nevelk. Principā man mana diagnoze ir zināma un ģimenes ārsts man vajadzīgs zāļu izrakstīšanai 2x gadā, bet jūtu, ka dakterei "kaut kas" nepatīk-apstrīd manu diagnozi, tad zāles viņai nepatīk utt. Beigās man ar 2 maziem bērniem jābrauc uz Rīgu pie speciālista, lai man izraksta zāles.
Mēģināju pierakstīties pie cita ģimenes ārsta (pie dažām uz dziedn.Mālkalne), bet man saka, ka no Pārogres neņems un vēl, ka neņems kolēģim nost pacientus. Esmu sprukās. Ar dr.Baiku man sadarbība neveidojas, bet neviens cits mani ņemt arī negrib?
Tātad, kurš ģimenes ārsts ņem vēl kādu uzskaitē, ja dzīvesvieta ir Pārogre? Un nemēģina apstrīdēt diagnozi un medikamentus, ko iesaka speciālists. Iepriekš ar Rīgas ģim.ārsti nekādu tamldz.problēmu nebija.
Vispār kopumā radies, ka dr.Baikai nepatīk izglītoti pacienti.
he he he Man tas pats ar viņu, bet neņemu pierē. Kuram dokam patīk gudri pacienti?> Tādu neesmu satikusi, ja nu vienīgi Profesorsi daži, aks dzīvi ņem caur citu prizmu..
Pati rokos un izglītojos. Redz nav dūmi bez uguns, paskaties uz savu problēmu no malas, avrbūt vari 3 ceļu atrast?
veiksmi!
Nav jau man nekāda 3 ceļa :( Man 2 mazi bērniņi un Baika man neizraksta vajadzīgās zāles, vai arī izraksta ar lieu kasīšanos. Tā jau domā, kur bērnus atstāt+ceļš un izdevumi pie speciālista Rīgā. Un vēl neviens cits ģimenes ārsts mani neņem pretī :(
Tad tiešā tekstā dakterei pajautā-kas konkrēti nepatīk tavā diagnozē un izrakstāmajos medikamentos. Un, vai tiešām viņa apšauba diagnozi un kāpēc. Un jautā tik ilgi, kamēr viņa SAKARĪGI atbild. Vari piebilst, ka būsi spiesta tādā gadījumā vērsties pie attiecīgajām instancēm, lai noskaidrotu kāpēc ārsts, kura pienākums atbilstoši speciālista noteiktajai diagnozei izrakstīt medikamentus, to negrib darīt....+man nav skaidrs, ja tev dakteri vajag tikai un vienīgi 2 reizes gadā, tad nedomāju, ka divas reizes gadā, ja neizdodas no ģimenes ārstes "izspiest" recepti, būtu problēma sarunāt, kas pieskata bērnus. Ja ģimenes ārstu vajag biežāk kā divas reizes gadā (un, spriežot pēc tekstā ieliktās sāpes tā izskatās), tad gan....
Cik atceros, lai pierakstītos pie ģimenes ārsta izziņu no dzīves vietas neprasa. Ieraksti, ka dzīvo Mālkalnes prospektā!
Nekas nesanāks ar ierakstīšanu ,ka dzīvo Malkalnes pr.,jo dakters ievada centrālajā datu bāzē pacientu un redz gan deklarēto ,gan faktisko adresi,vēl zinu ,ka dr.L.Hoha ņem pacientus no Pārogres,bet rindas pie dakteres ir lielas.
Vg, to visu esmu noskaidrojusi. Negribas te izplūst, bet dr. kaut kā ļoti medicīniski pieiet cilvēkam, nesaprotot, ka cilvēku veselību ietekmē daudzi citi dzīves faktori. Un es arī ar savām veselības problēmām arī gribu justies kā cilvēks. Vispār viņa manī īpaši neklausās. Tāda sajūta, ka pārspīlēju. Nezinu, vai viņa uz manīm uzēdusies, jo pat slimības lapu 1x gadā negribīgi izraksta. Apaukstējusies biju.
Pēc dabas esmu miermīlīgs cilvēks un uzskatu, ja man par dr.jāsūdzas augstākām instancēm, tad mums sadarbība neveidojas un man ir jāmeklē cits ārsts.
Nez kāpēc pie iepriekš. ģimenes dakteres es pateicu, kādas man problēmas un kādi medikamenti man palīdz. Dažu minūšu laikā receptes bija rokā, bez nekādām problēmām.
esmu ari no Parogres.man arste ir Laila kaktina,loti laba un saprotosa,varat pameginat pie vinas,vinai privatprakse Tinuzu iela,netalu no sonates
Jā, pilnīgi piekrītu. Jāmaina ārsts. Es ar esmu ģimenes ārsta meklējumos...Ogrē gribētos... bet pagaidām nekas nav sanācis...;)
Vēl jautājums-ja prasa, kas jums iepriekšējais ģim. ārsts, vai var samānīties, vai to redz? Jo man viena daktere no "dziednīcas" pateica, ka neņemšot kolēģei nost pacientus, ja būtu no Rīgas tad ņemtu, bet no Ogres kolēģes atteica.
Jā dakteri redz visu informāciju par jums
dacei
Jūs domājāt Signi Kaktiņu,diez vai Lailu(tādas nav)?