zobārsts
Zobu staavoklis katastrofaals, vairaaki zobi jaarauj aaraa, arii prieksheejie: tas peec smagas slimiibas :( Kuru zobaarstu Ogree iesakat?
Ko sakat par dakteri Irbi, kas straadaa Basketbola skolaa?
tev nauda vispār ir ?
Tev lai izraut, vai lai saliktu vietā? Izņemamās protēzes, vai implantus? Un Sybase jautājums ir pat ļoti vietā - cik tev ir naudas šim pasākumam?
Izraut plus salikt vietaa. nauda pagaidaam ir 100 lati un apdroshinaashana, kas sedz 70 %, saakshu visu pamazaam
Izraušanai tev pietiks, bet salabošanai (it īpaši, ja zobi ir patiešām "aizlaisti") man gan liekas, ka par maz naudas, par vietā ielikšanu par 100 Ls vari pat nesapņot. Bez tam - manuprāt apdrošināšana Tev segs izdevumus, kurus Tu pierādīsi ar čeku, t.i., kad pakalpojums jau būs saņemts, nevis pirms pakalpojuma ;))
Nu es jau tev ieteiktu Jolantu, zobārstniecībā Orions! Bet rindas gan ir pie viņas, uz vasaras beigām varbūt tiksi!
poliklīnikā Dacei Bārai nav ne vainas,tad vēl laba daktere ir Dziednīcā-Rianda Tingbrante-pieņem Tretjakovas kabinetā,viņa liek arī protēzes......
Es eju Orionā pie dr. Marinas, viņs strādā sestdienās.Jauna un jauka dakterīte! Tel. 5044842
es ar eju Oriona, pie dr. Valentinas. ja rindas tur ir garas...