Lapu iela 11
Labdien,
Dzirdēju, ka esot nosiltināts pagarbs Lapu ielai 11. Vai varat padalīties, kas tur dzīvo, vai ir efekts, un teiksim 1. stāva iedzīvotājiem grīdas nav vairs tik aukstas, kā bija pirms siltināšanas?
Cik man ir zināms, tad pirmie stāvi jūt siltumi, tik otrajam stāvam īsti neveicās, vidējam dzīvoklim, no kāpņu telpas nāk aukstums grīdas ir aukstas, ar basām kājām viss nepastaigāsi :)
vispār varētu iedzīvotāji varētu padalīties ar siltināšanas pieredzi - es domāju mājas sapulcē beidzot pacelt šo jautājumu..
Kā ir ar maksājumiem ir par cik % pieauga kredīta dēļ - vai ir siltāk - kādi kredīta nosacījumi, uz cik gadiem ņēma... zinu jau zinu, ka katrai mājai tas ir savādāk, bet gribu dzirdēt vai tiešām ir tā, ka apkures rēķins samazinās uz pusi un par to naudiņu (samazinājumu) var nosegt kredītu.. vai tomēr sanāk vairāk maksāt?
Apkures rēkinu tas viss neiespaidoja. Kredīts netika ņemts, tika bija palielināta apsaimniekošanas maksa Līdz 0,577 Ls par kvadrātmetru
Mēs savam otrā stāva dzīvoklim (virs kāpņu telpas) paši nosiltinājām grīdu un ārsienas - tagad grīda silta! Pats dzīvoklis arī...
silti gan,bet reiķini ļoti lieli ,3 istabu dzīvoklis par decembri 150 lati,2 istabu pāri 130 lati.Piekritot siltināšanai cerējām uz mazakiem reiķiniem,bet nekā.
Parkaidrojat "Es", kāds ir izdevīgums, ja "Apkures rēkinu tas viss neiespaidoja. Kredīts netika ņemts, tika bija palielināta apsaimniekošanas maksa Līdz 0,577 Ls par kvadrātmetru"
Kāpēc tad jāsiltina, ja apkures rēķins nemainās, bet palielina apsaimniekošanas maksu????
Tiešām neviens nav nosiltinājis māju Ogrē? Kas notiek?
Jautājums Zaķim. Jūs grīdu siltinājāt no dzīvokļa, vai no kāpņu telpas?
Elīnai - no dzīvokļa. Arī ārsienām mainijām siltinājumu (zem "dekoratīvajiem" dēļiem) un pašu sienu vēl no iekšpuses.
Pēc mājas nosiltināšanas nekādas īpašās ekonomijas tāpat nebūs, jo lai nepelētu ir jātur vaļā logi - tas attiecas uz tiem dzīvokļiem kuriem nomainīti logi un durvis uz pakešniekiem. Vienu reizi stundā visam gaisam, kas ir dzīvoklī jānomainās. Mūsu mājai kas nav siltināta, ar identisku māju, kura ir siltināta ir tikai 4 santīmi starpība uz kvadrātmetru. Problēma būtībā ir tā, ka daļai iedzīvotāju vienā mājā dzīvokļos salst, citiem ir par karstu. aAtrisinājums varētu būt siltuma skaitītāji katrā dzīvoklī, bet cik zinu, tad Mālkalnei nav izstrādāta sistēma ka to aprēķināt...Ja sakiet cik ir siltuma izmaksas, tad cik ir uz kvadrātmetru, jo viss rēķins jau ir gan par ūdeni, gan atkritumiem, kas ir atkarīgs no deklarēto skaita dzīvoklī, gan par komunālajiem kopā, ..
Paldies zaķim. Man interesē vai ir efekts nosiltinot no pagraba nevis no dzīvokļa. Jo remonts jau ir veikts, līdz ar to meklējam citu risinājumu! Interese ir dēļ tā, ka auksta grīda, nevis lai ko ietaupītu!
zaķim>elīnai> ar māju ir t'apat k'a ar cilv'eku - jābūt sausām kājām un silti galvai. Šajā gadījumā nosiltinot mājas pamatus , pareizi tiem veicot hidroizolāciju ,tiek uzlabots mājas tehniskais stāvoklis un galvenais ir nosiltinātas ārsienas kuras ļoti ietekmē 1.stāva siltumu. Kā jau mēs visi zinām , tad 1.stāva dzīvokļos ir vēsi. Ar šo kaut mazliet , bet situācija uzlabojas. Turklāt pamatu siltināšana ir sākums lai turpinātu pārējo mājas sienu siltināšanu. Pamatu siltināšanu var sadalīt posmos un tad nebūs tik dārgi jāmaksā ikmēneša apsaimniekošanas maksa.
mums 1 stāva dzīvoklis ir pat ļoti silts. Grīda ar ok. Varam arī ar plikām kājām staigāt - nu ok zeķēs toč. Bet mums arī pagrabs silts, jo visa siltumizolācija no trubām sen kā nokritusi.
Vai tiešām ir tik sūdīga situācija ar to siltināšanu? Man jau šķiet, ka nekas nevar mājā pelēt, jo mums mitruma tur vispār NAV - meklēju gaisa mitrinātājus, lai rīkle naktī nekalst.