masāža Ogrē
Labvakar, varbūt kāds var ieteikt masieri Ogrē, kas pieņem privāti (salonos astronomiskas summas, jo uz nabaga masiera darbiņu iedzīvojas vairāki "kaklakungi" ). Kontaktinformāciju gaidīšu uz unoxx2@inbox.lv. Paldies.
http://www.ors.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=78&lang=lv
Lagūna
cik tas ir astronomiska summa??? Gaju gan pie privatas kurai maksaju par muguras masazu 8 Ls, gan 2.stāvā pie Mālkalnes Elvis (neatceros kaa sauca to salonu, bet biezi vien vinju reklamee tepat ogrenet.lv) pie Lindas. Te arii maksaaju Ls 8 un taa kaa Linda cik sapratu ir fizioterapeite, masaaza pilniigi bija savadaaka nekaa pie privaatajiem... precizak daudz sapiigaaka :D bet nu rezultaats bija lielisks. Es pie vinjas pec tam vedu arii savu 4 men veco meitinju un arii viirs gaaja pie vinjas maset muguru. Esmu ieteikusi vinju arii saviem radiem, un visi kas ir bijusi pie vinjas ir sajuusmaa. Taa ka ne vienmer pie privatajiem ir leetak. Protams esmu dzirdeejusi ka Dziedniicaa arii pienjem masiere un tur var sarunat ar pasu masieri par daudz mazaakam naudinjam nekaa ir cenraadii. Ja pareizi atceros mana mamma tur gaja pagajusajaa gadaa un vinjai gan muguru, gan kaklu, gan rokas maseja par 4 ls!!!
mēs ar dzīvesbiedru viens otru bez maksa katru vakaru masējam:D
ne visiem ir dzīvesbiedri,un, ja pat ir, tad lielākoties pēc teiciena "drīzāk no miroņa pirdienu izspiest, nekā no mīļotā sapratni un iejūtību", kur nu vēl masāžu. Vai nu piever acis un samierinies ar tādu dzīvesbiedru, vai nu labāk esi viens un meklē masieri par naudu
es varu tev ustaisit masazu par brivu !!!