Ģimenes ārsts Anita Baika.

Labdien!Ļoti gribétu dzirdét Jūsu atsauksmes par ģimenes ārsti Anitu Baiku.

Maija , 2013-01-03 19:00:46

Es atkal gribētu dzirdēt atsauksmes par Jums.

zika , 2013-01-03 20:16:40

Man ir, visskārtībā. Viņai ir laba mediķes pamatprofesija. Neuķinās ar pacientu. Iesaka darīt kā vajag. Nu vismaz man!:) es ņēmu pēc principa - tuvāk mājām, jo jādomā ir ilgtermiņā.
Jakas, katram pašam jāseko līdzi savai veselībai un procesiem. tagad goglē daudz info ir. Doki jau saka, ka mēs esam gudri pacienti!

Pārogre , 2013-01-03 21:05:55

Pārogre,paldies.Nemekléju tak aukli,vai ne:-)bet gan ārstu.

Maija , 2013-01-03 21:24:25

Daktere gudra,nav vārdam vietas! Tikai viena nelaime -nemīl un neciena pacientus.Garastāvokļa cilvēks arī pie viena.Ilgi jāgaida uz pieņemšanu-līdz 2 ned.,jo maz strādā.Piepelnās visur citur,jo uzskata,ka ģimenes ārsta darbs nav primārais.Nav akūto pacientu stundas,darba laika grafikā ir,realitātē nav.Visi sēž vienviet,gan pieraksts,gan akūtie un gaida,kad daktete ieradīsies ar stundas novēlošanos,nolaidīsies līdz slimajiem un varbūt kaut kā un kaut kad pienems arī tos ar gripām,šāpēm un temperatūrām.Divas reizes tur sēžot pa divām stundām virs pieraksta laika inficējos ar gribu,šausmīgi ilgi slimoju un galā tas pārauga astmā,varbūt tāpēc redzu vairāk slikto un esmu dusmīga.Ja esmu kaut nedaudz neobjektīva,lai cienījamā daktere man piedod,jo nav jau arī pati bez grēka.Ja izdosies tās divas nedēļas sagaidīt un nekad nenāksies būt akūtā pacienta statusā ,tad viss būs labi.Arī nosūtījumus pie speciālistiem dod labprāt.Agrīnas stādijās ,veicot profesionāli izmeklējumus laicīgi nodiagnosticē smagas diagnozes.Tur nu cepuri nost!

Zaiga , 2013-01-03 21:58:26

es gan domāju, ka Tavas slimošanas rodās no apmelojumiem un negācijām, kuras izgāz pār citu galvām.

to Zaiga , 2013-01-04 15:13:29

Zaigas"apdirséja",es te jautāju par dakteri nevis kaut kādas Tavas nievéjošas piezīmes par cilvéka viedokļa izteikšanu.

Maija , 2013-01-04 16:11:45

Zaigas"apdirséja",es te jautāju par dakteri nevis kaut kādas Tavas nievéjošās piezīmes par cilvéka viedokļa izteikšanu.

Maija , 2013-01-04 16:12:35

Man protams vienalga,ko mana oponente domā,bet tomēr gribas pajautāt-kas tieši ir tā apdirsšana? Izteicu savus piedzīvojumus sai doktorātā.Nu kādi ir,tādi nu reiz ir.Trūkumu un necieņas ir loti daudz,tas ir cilvēciskais faktors,ar profesionalismu viss ir ok.Katram jāizvērtē ko vajag.Ideāli jau būtu-labs cilvēks ar pozitivu attieksmi pret klientu un darbu un pie viena ļoti labs speciālists.Diemžēl tas ,laikam ,nav iespējams,jo Ogrē ir lielas problēmas ar labiem un cilvēcīgiem ģimenes ārstiem.

Zaiga , 2013-01-04 16:46:00

Zaiga,Tev paldies.Pārprati,jo to komentāru par apdiršanu rakstiju 15:13:29 komentétājai/jam.

Maija , 2013-01-04 18:02:01

Zaigai pilnīga taisnība!

arī P-Ogre , 2013-01-04 23:53:29

Mani arī mulsina tas,ka uz pieņemšanu mierīgi var ierasties ar stundas vai divu novēlošanos.Un ja tas būtu vienreiz,bet tā jau ir sistēma.Par akūtajiem pacientiem arī taisniba.Pašai bija sāpes vēderā,pazvanīju ,medmāsa pierakstīja ar sāpēm pēc divām dienām,ja bez sāpēm,pēc divām nedēlām.Tik ilgi baidījos gaidīt un braucu uz neatliekamo palīdzību.Tur tikai pabrīnījās,kāpēc neesmu gājusi pieģimenes ārsta.Kad teicu,ka ārste ir Baika,tad visi saprotoši māja ar galvu.Nu drusku jau ir tāds murgs,ja ar sāpēm vajag pierakstīties.Būtu tak labāk nerakstījusi darba laika grafikā to neatliekamo pacientu stundu!Citādi tā smieklīgi sanāk.

Stase , 2013-01-05 15:53:15

Zaiga,Tev pilnīga taisnība par šo dakteri.vél..pati teicu,ka neeju draudzéties,bet nu vai ziniet tāds ledus cilvéks!Esmu kārtīgi vīlusies.To ko viņa negrib dzirdét,to nemaz neklausās un ātri aizver muti.ne,ne paldies!Tomér jābūt kkādam cilvécīgumam arī.

Maija , 2013-01-17 14:29:14

man ir cita ģimenes ārste. Bet arī mani pamatīgi norāja, ka nāku tajā akūtajā stundā. Uzgrūda man tādu kā vainas sajūtu. Tad painteresējos veselības inspekcijā. Tur man atbildēja, ka pēc tāda un tāda panta man ir tiesības iet akūtajā stundā ar tādām un tādām sūdzībām un ar visu, kas ir AKŪTS. Tā ka apbruņosimies ar zināšanām, un ja ir konflikts, tad var sūdzēties veselības inspekcijā!

starp citu , 2013-01-17 21:25:23

Labdien! Nav labi nodarboties ar aprunāšanu un noniecināšanu. Vispirms jānoskaidro, kāpēc ārsts kavē.
Vēlos piebilst, ka Anita Baika mēdz strādāt tik ilgi, kamēr pieņemti visi pacienti.Mana ilgā pieredze liecina, ka šī ārste strādā apzinīgi un godprātīgi.
Cien., Zaiga, daļēji Jūsu minētajiem faktiem piekrītu. Aizrādījums Jums ir par to, ka patvaļīgi interpretējat cēloņus un patvaļīgi (pēc Jūsu pašas egoistiskā prāta) izsakāt šo: "Piepelnās visur citur,jo uzskata,ka ģimenes ārsta darbs nav primārais." Man nav nekāda pamata tam piekrist. Viņa ir manas ģimenes ārste. Jūtos tiesīga aizstāvēt savu ārstu no netaisniem nomelnotājiem. Uzskatu to arī par savu pienākumu.
Cien., Zaiga, arī sekojošiem Jūsu vārdiem un uzskatiem nevaru piekrist - citēju: "Divas reizes tur sēžot pa divām stundām virs pieraksta laika inficējos ar gribu,šausmīgi ilgi slimoju un galā tas pārauga astmā,varbūt tāpēc redzu vairāk slikto un esmu dusmīga." Par sevi, Zaiga, Jūs radāt viedokli, ka savās problēmās Jūs pārsvarā mēdzat vainot citus. Kā Jūs zinat, kur inficējāties ar gripu? Vēlos piebilst, ka ar gripu un daudzām citām slimībām saslimst tie, ka neprot rūpēties par savu imūnsistēmu un neprot ievērot elementāras higiēnas normas - roku mazgāšanu, elpošanu caur degunu, deguna higiēnu, organisma attīrīšanu, dzerot tīru ūdeni pietiekošā daudzumā (vislabāk avota ūdeni). Savukārt par astmu vēlos piebilst to, ka tā pieder pie psihosomatisko slimību grupas (Sīkāku informāciju iespējams atrast internetā). Astmas rašanās procesā ļoti liela loma ir arī imunitātei, veselīgam dzīvesveidam, pārtikai, psihei. Loģiski, ka, nepamatoti vainojot ārstu, vai kādu citu, Jūsu pamatslimība padziļinās.
Ieteikums - vispirms mainīt savu attieksmi pret citiem, savu domāšanu, uzņemties atbildību par katru savu vārdu un rīcību.Tikai tā arī pasaule var kļūt labāka.

Anna , 2013-01-25 13:39:15

Daktere Baika ir labākā ģimenes ārste kādu var vēlēties Latvijas apstākļos! Jā, piekrītu, dažkārt var nākties gaidīt pat stundu, tomēr labāk pagaidu un tieku par 2 EUR pie ļoti laba speciālista, nevis par 30 EUR bez rindas pie viduvēja. Ja problēma ir nopietna, sūtīs pie citiem speciālistiem uz konsultācijām un pārbaudēm. Par to ledu arī nav taisnība! Daktere ir iejūtīga un inteliģenta. Vislabākās atsauksmes!

Kaiva , 2015-11-05 15:10:05

Tik dumja ārste nav redzēta! Labāk tālāk no tādas! Ne akūtās stundas, ne prasme komunicēt, nerunājot jau par diagnosticēšnu un arī sertifikāta nav!
Būs jāaizie uz NVA un jāuzraksta sūdzība!

koooo , 2016-12-14 16:19:54

Baika ir tukša vieta bez vai ar sertifikātu!

guna , 2016-12-15 12:12:57

Vai tu slimo ar galvu? Tik daudz augstprātīgu murgu vienviet nebiju dzirdējusi.Ja visi būtu veseli,ģimenes ārstu nevienam nevajadzētu.Apskati sevi no visām pusēm-tu arī apmeklē ģim.ārstu,nevis veic sevis perfektu analīzi.Citu pamācīšana nevietā arī ir diagnoze.

Annai , 2017-01-20 15:27:05

Baika ir cilvēks,kam kupris ir ne uz muguras,bet dvēselē.Ne velti tautā saka,ka dievs neliešus iezīmē.

pacients , 2017-01-20 17:34:32

Nav tāda sakāmvārda. To Jūs pats izdomājāt un piedēvējat tautai.

Ita to pacients , 2017-01-20 21:28:58

Ir gan-бог шельму мецит.Jāzina folklora.Inteliģentam cilvēkam arī citu tautu.

pacients , 2017-01-20 21:50:48

Jā, uzreiz saprotams,ka INTELIĢENTS.

Ita to pacients , 2017-01-21 21:42:53

Nepatīk cilvēki, kas neciena citu laiku un nemāk saplānot savējo.

ja reiz... , 2017-01-21 21:47:35

Kādreiz es par šo dakteri teicu-cilvēks,kas mīl slimības ,bet ienīst cilvēkus.Tagad pat to nevaru pateikt.Kā mainās valsts attieksme pret pacientiem,tā mainās arī dakteres attieksme.Cilvēks bez sirdsapziņas,cieta un vienaldzīga.

Raimonds , 2017-01-22 12:54:12

Pirmkārt, nav akūtās stundas. Otrkārt, nav uzbrauktuves invalīdiem. Treškārt, nemāk ārstēt. Jābrīnās, kā ieguvusi sertifikātu. Pilnīgi nederīga daktere!!!

tine , 2018-01-19 15:40:16

Es to darīšu zināmu vajadzīgajām iestādēm, lai pakontrolē to dakterieni.

koooo , 2018-01-19 15:42:44

Kas ir neapmierināti ar dakteri - mainiet uz citu gimenes ārsti. Tiem kam viņas attieksme pret darbu patīk būs vairāk laika un mazāku rindu. :) Ārstu apmeklēju reti, un neko no augstāk rakstīto neesmu novērojusi. Vienīgi tas, ka akūtā stundā, ja nepaveicas, tiešām ir ilgi jāgaida. Kā tik daudz negatīva var sarakstīt? Parasti, ja kaut kas neapmierina, tādus jautājumus risina svādāk

Inga , 2020-12-02 15:58:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet