zobu higiēnists
Sveiki. jautājums-vai varat ieteikt labu un par adekvātu samaksu(ne paŗāk dārgu) zobu higiēnistu?
Balodes ģim ārsta doktorātā Grīvas 29 strādā laba zobu hig. no Rīgas.
ir ģimnāzijā, bet padārgi gan!
Dziednīcā
paskaties perkamkopa.lv, citylife.lv un citos kolektīvās iepirkšanās portālos no pieredzes saku var dabūt ļoti izdevīgu piedāvājumu! :)
es ilgi zvanījos pa Ogres iestādēm, beigās nopirku pa 12,90 Ls kuponu un sapratu, ka man izdevīgāk aizbraukt uz Rīgu ar visu ceļu sanāks lētāk kā Ogrē.
Poliklīnikā! Par 15 latiem un superīga higiēna! Mažpuķe laikam bija zobārstei uzvārds. Tiešām iesaku!
jokaini, es kad vasarā meklēju, zvanīju uz poliklīnikas nelaipno reģisratūru, man vecene uzrūca, ka viņi higiēnu netaisa. Pa 15 Ls un pie Mežapuķes toč ietu!
Biju pie Mežapuķes pagājušajā mēnesī. Viss ok un cena laba - augstākminētie 15 Ls. Esmu apmierināts.
Paldies!:)
Nabaga Mežapuķe!Mācījās par zobārsti un nu pa 15. ls higiēna jātaisa.Noteikti vēl poliklīnika pusi no ienākumiem savāc, atskaita nodokļus un beigās alga smieklīga.
Nu nē,ja esi zobārsts, tad zobi ir jālabi, jārauj un jāprotezē, nevis jātaisa zobu higiēnas.
Zobu higiēnu taisa higiēnists,nevis zobārsts.Zobārstam ir augstāka kvalifikācija.
Kas tu baigais zobu dakteru speciālists? Daudzi augstu kvalificēti zobu dakteri veic arī zobu higiēnu pat plašā pasaulē! Nevajag tumsonībā dzīvot...
jā veic gan,tikai ja negrib maksāt higiēnistam, tad jātaisa pašam.
Plašajā pasaulē zobu higēnu veic zobu higiēnists, nevis ārsts.
Zobārsts labo, rauj, protezē,nevis taisa higiēnu.
Mēs piedāvājam plašu kredītu mūsu klientiem. Vai jūsu kredīta vajadzībām, ir liela vai maza, personas vai hipotēku, mēs esam gatavi runāt ar jums par to, kā mēs varam apmierināt savas vajadzības. un kā jūs varat pārvietot aizdevumu tiešsaistē un piekļuvi internetam kontā, lai palīdzētu finansēt likumīgas tiesības, un saņemt organizēja. Mums ir reģistrēti un atzīti finanšu aizdevējiem, ka kredīti ar zemām procentu likmēm līdz 3% par katru nopietnu cilvēku, ja jūs interesē, lūdzu, aizpildiet un iesniegt kredīta pieteikumu formu zemāk. Lūdzu sazinieties ar mums pa e-pastu: peterjacksonloan@sify.com
AIZDEVUMA PIETEIKUMS
Pieteikuma iesniedzēja vārds: ........
Valsts: ..........
Valsts: ......
Tālrunis: .........
Dzimums: ...
Ģimenes stāvoklis: .....
Nodarbošanās: .......
Ikmēneša ienākumi: ......
Pieprasītā summa: ......
Ilgumu ...........
Peter Jackson