iekaisis nags
Pie kāda ārsta doties ar iekaisušu nagu.
pie ķirurga, vai podologa
Vispirms noteikti pie ģimenes ārsta,dakters izvērtēs un, ja būs nepieciešams dos nosūtījumu tālāk pie cita speciālista.
Lai ietu pie ķirurga vispirms ir vajadzīgs ģimenes ārsta nosūtījums,protams tādā gadījumā,ja negrib maksāt lielu naudu.
Man bērnam bija iekaisis nags ar strutām apakšā,vispirms parādijām ģim.ārstei un tad ar nosūtījumu pie ķirurga. Tikai izrādijās,ka ķirurgam vairs nebija ko darīt,jo paši mājas apstākļos bijām jau tikuši galā.
nopērs višņevska ziedi un viss pāries
ierauj sotaku!
Jā, tik tiešām, višņevska vai ihtiola ziedi nopērciet un pielieciet pie pirksta un pārsiet ar marlīti.Manai mazmeitai kājiņā bija strutas, aizvedām pie ķirurga, izspieda strutas, bet māsiņa man teica, ka vajadzējis ar šīm smērītēm un viss būtu bijis labi.
Nekādā gadījumā nelikt ne Višņevska,ne Ihtiola ziedi uz iekaisuša naga.Tad tiešām būs gājiens pie ķirurga.Labāk vannot stiprā sālsūdenī.
vakar manu probleemu dr.Varens izgrieza.Nav tik traki.Labaak jau buutu laiciigi aiziet pie podologa,bet kad tas viss jau ir ielaists,tad paliigaa jaameklee kirurgs.
esmu ar pieredzi šajos jautājumos. Esmu izstaigājusi visus podologus. Vislabākā podoloģe Mārīte Ogrē ieteiks ko darīt. Man bija jau par vēlu, gāju pie ķirurga. Bet principā sālsūdens peldes un Argosept gels var palīdzēt, ja nav par tālu ielaists.
Iesaku neiet pie dziednīcas podoloģes. Viņa man ziemā sabojāja arī veselo nagu.
australijas tejas koka ellu uzliet uz vates paturet pa nakti nakamaja diena sasmeret ar visnevska un tad pecpusdiena atkal eelinnu un bus vis ok,parbaudits ar artiekm lieka naudas erini,ar sho ellinu brlaim kaju seni dabuju lauka,ko arsti pusgadu nevareja.
redz,nags ja ieaug,tad ieaug neredzamajā naga daļā,kā pīķis un visbiežāk tas notiek ,ja nags jau ieprieķš ir deformēts,tādus nagus var griezt tikai taisni,nekādā gadījumā neizgriežot stūrīšus,jo tieši tas veido iepriekšminēto pīķi,tad šis pīķis dzenās iekšā miesā nagam augot un protams sastruto,tad tikai ķirurgs un laicīgi!
Es jau biju ielaidusi riktīgi, visu ko izmēģināju, domāju tikšu pati galā jo citreiz it kā tomēr izdevās pašai.Bet šoreiz palika tikai trakāk. Ogrē tak nav pie kā iet ar tādu problēmu, beigās atradu netā podoloģi Dinu Bašķi. Izgrieza visu lieko, iztīrīja brūci un nedēļas laikā viss sadzija un man patika kā viņa strādāja, var redzēt, ka cilvēks ir savā vietā un zin, ko dara. Man jau iepriekš teica, ka ja tā šaize lielāka, labāk jāiet uzreiz pie Bašķes, bet telefonu jau toreiz nepierakstīju.
Tad nu padalos, varbūt kādam noderēs- podoloģe Dina Bašķe, t.28347765. Tas ir Lielvārdē.