kas atbildigs??

situācija tāda, ka prestižā salonā neveiksmīga ķīmiskā pīlinga dēl man ir pamatīgi sabojāta āda, ka pat hormonālie līdzekļi nepalīdz!!! vēlētos pajautāt, vai kāds nevarētu apteikt, kur man šādā situācija griezties un kā saukt salonu pie atbildības?? vai ir kādas iestādes, kas man var šādā situācijā palīdzēt??? jo esmu iztērējusi 600Ls un cetrus mēnesus, lai atjaunotu ādu un pēdējais ķīmiskais pīlins bija neveiksmīgs un loģiski, ka āda ir sabojāta un nauda izmesta vējā, turklāt vajadzīgi pamatīgi līdzekļi, lai ādu izārstētu, ja tas vispār būs iespējams!!!

anastasija , 2007-03-07 12:09:41

nu pirmkārt derētu sazināties ar patērētāju biedrību (http://www.ptac.gov.lv/ , vai tel.7212688 ), viņi zinās ieteikt.

mamma , 2007-03-07 12:39:34

Viņi zinās ieteikt tikai tādā gadījumā, ja ir saglabāti čeki

delfa , 2007-03-07 14:18:18

un ko dariit, ja ceka nav??? bet vini atziimee manaa pacienta kartinjaa(jo vieniem taa skaitaas arii kaa kliinika) katru veikto proceduuru!!!

anastasija , 2007-03-07 14:23:54

Baisi...

Skundra , 2007-03-07 15:32:03

Čeku vispār neiedeva, vai Jūs pati to nepaņēmāt???? Tad jāprasa kopija no tās pacientu kartītes!! Vēl jātaisa neatkarīga medicīniska ekspertīze, lai noteiktu sejas ādas bojājumu pakāpi! Vispār labāk būtu meklēt palīdzību šajā jautājumā advokātu kantorī!!

Es , 2007-03-07 16:20:50

Čeku vispār neiedeva, vai Jūs pati to nepaņēmāt???? Tad jāprasa kopija no tās pacientu kartītes!! Vēl jātaisa neatkarīga medicīniska ekspertīze, lai noteiktu sejas ādas bojājumu pakāpi! Vispār labāk būtu meklēt palīdzību šajā jautājumā advokātu kantorī!!

Es , 2007-03-07 16:20:51

ceku neiedeva, jo viniem bija probleemas ar elektriibu...nestraadaaja kases aparaats un pazuda siltais uudens, bet vini neuzskatiija par vajadziigu atcelt kiimiskaas proceduuras!!!! taa jau ir, galvenais nevis pacienti, bet tik vairaak nopelniit...

Anastasija , 2007-03-07 20:10:12

1.vai esat informēta par to,kā jāuzvedas pēc šīs procedūras, par bkanēm?
2. kā jūs pierādīsiet ,ka esat ievērojusi visus priekšnosacījumus un ieteikumus?
3.jūs esat neapskaužamā situācijā,...turieties....

skaistule , 2007-03-07 20:42:14

jaa...biju informeeta un visu ieveeroju...gaaju cetrus meenesus uz kiimiskajiem piilingiem un peedeejaa reizee kiimiskais piilings bija neveiksmiigs, jo peedeejais kiimiskais piilings tika veikts apstaaklos, kad bija probleemas ar uudeni...liidz ar to proceduuru beidz nevis ar uudeni bet ar kkadiem tonikeim kuri izraisiija pamatiigu aadas reakciju, pamatiigaako alergisko dermatiidu, kuru pat nevar nonemt speeciigaakei hormonaalie liidzekli...liidz ar to nezinu, ko dariit... kiimiskaa piilinga veiceeja savu vainu neatziist, liidz ar to domaaju, ka ir laiks sniegt prasiibu pret so salonu tiesas liimenii...

Anastasija , 2007-03-07 20:49:41

ja valdīs sirdsapziņa,salona reputācija un godaprāts,tad ceriet uz viņu kompensāciju,bet likumīgi grūti būs ko pierādīt- čeka nav , gan jau nekāda rakstiska vienošanās par procedūru ar nav- vismaz uzziniet,vai procedūras veicējam bij atbilstošie sertifikāti.ar to varat manipulēt...

skaistule , 2007-03-07 23:43:03

problēmas risinājums - sērskābe

amok , 2007-03-08 09:19:28

ir rakstiski viss atziimeets manaa laazerkliinikas pacienta kartee...

anastasija , 2007-03-08 17:01:43

Vai Jūs to karti esat lasījusi? Nedomāju, ka pakalpojuma sniedzējs bija tik aprobežots, ka kartē ierakstīja datus sev par sliktu. Karte būs noformēta atbilstoši tam, kādai tai jābūt, visi ieraksti apliecinās, ka speciālists izmantoja pareizu tehnoloģiju, preparātus, t.i. - no viņa puses pārkāpumu nav. Nu, un līdz ar to atgriežamies pie skaistules jautājumiem -
1.vai esat informēta par to,kā jāuzvedas pēc šīs procedūras, par blaknēm?
2. kā jūs pierādīsiet ,ka esat ievērojusi visus priekšnosacījumus un ieteikumus?.... ;(

diemžēl , 2007-03-08 17:47:51

Iesaku uztaisīt pamatīgu skandālu iesaistot visus iespējamos līdzekļus.

LLA , 2007-03-08 21:17:21

bet vispār kas tas par ķīmisko pīlingu par tik astronomiskām summām ?zinu citas cenas...

skaistule , 2007-03-09 00:05:14

kiimiskaa piilinga kurss + laazerterapija...viss kurss maksaaja ap to summu...peedeejais kiimiskais piilings sabojaaja sejas aadu...liidz ar to izmesta nauda veejaa, jo aada sabojaata + viss kurs man prasiija 4 meeneshus laiku, lai izaarsteetos no aknes probleemas....liidz ar to, par cik aada bija ideaala, tas bija paredzeets peedeejais kiimiskais piilings...taa viens kiimiskais piilings maksaa ap 22 Ls...25Ls, atkariibaa no AHA skaabes stipruma....es gaaju cetrus meeneshus reizi nedeelaa...+ veel uz laazerproceduuraam...

anastasija , 2007-03-09 16:58:47

jāgriežās madeki un jūsu problēmas tiks atrisinātas, uzzvani uz 1188 pateiks adresi un tur izskata visas ar medicīnu un skaistumkopšanu problēmas , lai veicas

rean2 , 2007-03-09 19:39:11

varbuut vareetu pateikt, kas ir madeki??? esmu dzirdeejusi par mediciiniskaas kvalitaates un aprrupes centru u.t.t., kur varu griezties u.t.t.vai madeki ir kaads saiisinaajums kaadai iestaadei???

anastasija , 2007-03-09 19:55:16

Anastasija, nu gan jau jums ir kaads cheks, nu nevar buut, ka visus shos 4 meneshus jums tos nedeva? un vel jautajums, peec kaa jus spriezhat, ka aada ir sabojata?!

kuku , 2007-05-04 17:12:42

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet