Veselīga dzīves veida klubs.
Pēc sludinājuma Irina piedāvā ātri un droši notievēt. Padalieties pieredzē, kā Jums ir gājis Veselīgas dzīves veida klubā, kurš atrodas Policijas Akadēmijā.Ir panākumi?
sākums ok., bet pēc tam bāžas virsū ar savām piedevām.
Pirmajā reizē viņa šķita simpātiska, taču mani aizbaidīja ar garu un tukšu runāšanu, lai gan man interese par šo lietu bija. Nākamajā mūsu tikšanās reizē es tiku vienkārši "pasūtīta", jo ir tikai viņas viedoklis. Turklāt man nav pieņemama šī sintētiskā barība.
Herbalaifa fane....
Lietoju šos kokteiļus.Reiz aizmirsu pirms brīvdienām darbā kārbas - kļuvu par traku neirotiķi.Gluži kā pīpmanim atņemt cigaretes. Tātad izveidojas atkarība - un man tas nepatīk.Spried pati.
Mani arī interesē.Vai ir panākumi notievēšanā? Vai tikai lietojot Herbalaifa uztura bāgātinātāju ir efekts.Vai ir vērts pieteikties.
Vai Irina pati slaida?
Cik nopietni un kvalitatīvi grib novājēt ir katra paša ziņā.Ja gaidi nezin kādus brīnumus,tad labāk nav ko sākt.Bet ja tiešām gribi ko mainīt,tad tikai uz priekšu.Uztura bagātinātāji tiešām ir labi un ir labi rezultāti ,ne tikai svara problēmās ,bet arī uzlabojās veselība.Veselīga uztura klubiņā uzzinām daudz interesantas lietas par pārtikas izvēli,diemzēl jāatzīst,ka šodien ar pliku pārtiku turēt sevi normas robežās ir grūti,jo to ko paņemsiet maximā pa lēto nebūs audzēta naturālā saimniecībā.Tātad rezultātā arī tīrie dārzeņi bez ķimikālijām audzēti arī ir dārgi,to visi labi zina.Kas attiecās par atkarību,vistīrākās muļķības.Vai jūs nepaliekat traki,kad vēlaties kaut ko saldu vai sāļu,kad ēdat kūkas vai dzerat kolas,kāpēc tad neviens nesaka ka ir atkarīgs.Herbalife kompānija pasaules tirgū jau ir 30 gadus un tiem kas šaubās vai uzskata,ka viņam radušās veselības problēmas no Herb.produktiem varu iepriecināt,jums ir laba iespēja nopelnīt lielu naudu.Sniedziet tiesā kompāniju,medicīniski ar analīzēm pierādot,ka vainīgs Herb.un jums tiks izmaksāta kompensācija 1 000 000 dolāru apmērā.Pie tam tie nav tukši vārdi.Protams tie kas vienmēr būs savādāki,citiem liksies ķerti.Viss ir jūsu pašu ziņā un izvēle arī ir tikai jūsu.To ka Irina vērš uzmanību uz Herb. produktiem tas ir normāli.Sākiet paši ar sevi un ja esat izlēmuši iet līdz galam,tad ejat,bet ja nē tad nemaz nesākiet ne ar Herb.produktiem ,ne kā citādāk,vienalga nekas nesanāks.Saprotiet vienu,ja gribat novājēt ir jāmaina uzturs,tātad jāmaina dzīves veids.Ja to nespēsiet tad nepalīdzēs arī Herb .produkti,tāpēc izlemiet ,vai to jums vispār vajag?
Cik maksā Herbalaifa uztura bagātinātājs
Esmu pieteikusies un apņēmības pilna. Padalieties, kā Jums veicas