Bobata vingrošana zīdaiņiem

Vai Ogrē (vai tās apkārtnē) ir kāds labs speciālists, kas ar šo te nodarbojas? Cena par reizi?

oga , 2012-06-16 08:54:07

Pie mums brauc pilnīgi no Aizkraukles , ļoti laba jauka dāmīte , sīkajam patīk :) Kad mums ieteica šo vingrošanu iedeva kādaus 5 telefinus un še saskaramies ar REĀLO dzīvi ka izrādījās 3 no 5 LATVIJU sen pametuši viena DAKTERE tika sazvanīta UK cita Vācijā vienas pēdas nebija atrodamas vispār , Sarunājām no Aizkraukles , meitenei vesels maršruts pa pusi bijušā Ogres rajona miestiem.

Lunis , 2012-06-16 11:44:25

Lielvārdē ,pie poliklīnikas pieņem mājās pensionēta mediķe.Telefona numuriņš gan man nav saglabājies kā nekā 5 gadi pagājuši ,bet to var uzzināt pazvanot uz poliklīniku piem.bērnu ārstei Zalgauskai .

Reālā , 2012-06-16 19:52:26

Mēs ar mazo gājām uz bobatu pie Lindas uz Heliosu. Jau pēc 3 reizes mēs smuki sākām velties.

sanchiita , 2012-06-17 23:31:25

O! Paldies! Bet kādas cenas Heliosā un meitenei no Aizkraukles? kā ar viņu var sazināties?
Lai šeit nav jāpublicē viņas tel.nr, varbūt draugiem.lv ir iespēja viņu atrast pēc vārda, uzvārda?

oga , 2012-06-19 18:51:39

Heliosā ir 5Ls par reizi. Arī es meklēju kādu pie kā tikt uz Bobatu. Meitiņai trīs mēneši un tikko kā sāks vingrot, daktere teica, ka velsies! Jau tagad mēģina un tiek līdz sāniņam...

Miilulle , 2012-06-26 12:44:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet