proktologs Ogre
Mums Ogre ir aarst proktologs???paldies!
Nav.
Varbut kads zin labu proktologu Riiga?
Ka nu ne,ir gan,re http://www.helios.lv/pakalpojumi/arstu-konsultacijas/kirurgs--proktologs
kur tas ir,Malkalnes 3,nepateiktu luudzu?
Ogres centrā,tur,kur tagad lielais Elvi ar n-tajām bodītēm uz ārsienas pie avīžu kioska redzama " Heliusa" izkārtne ,tad jau jādomā,ka tajā pašā ēkā.
Gaiļezerā ir divi - vīrietis un sieviete, abi esot labi. Es biju pie sievietes, bet man nepatika attieksme.
stradiņos patika attieksme, bet diagnoze un viss parējais pilnīgi garam
Gaiļezerā (pie dakteres sievietes) - attieksme nebija tā labākā (jo tīri fiziski vaiņai nav laika) , toties problēmas ar veselību vairs nav...
kā Ta nav..ir. Poliklīnikā. Labs ārsts.
Dr.Ints Bruņenieks.Pieņem Aizkraukles MC,Ogres poliklīnikā un lasīju ,ka arī HELIOSā.
Liels paldies visiem!!riga itka dzirdeju ka visi arsti kautkadi netadi)))meiginassu Ogre atrast!
es biju stradiņos(nepatika).tad biju veselibas centraa 4 pie daktera Petera Gerke(patika)arii pie viņa taisiju operaciju hemoroidiem.
Ints Bruņinieks ir absolūti nekompetents ārtsts. Manā gadījumā uzstādīja pilnīgi nepareizu diagnozi, kā rezultātā ir komplikācijas. Pats pēc tam atzīst vainu, bet plātās ar rokām - kļūdīties tas esot normāli viņa praksē . Cits ārsts pie pirmās apskates noteica pareizu diagnozi un ārstēšanu. Ja jums rūp sava veselība pie šitā pseido ķirurga noteikti neejiet.