Ģimenes ārsts
Kurš varētu ieteikt labu ģimenes ārstu Ogrē?
Man šķiet, par šo tēmu jau ir pietiekoši diskutēts.......labu ģim.ārstu Ogrē nav, lielākā daļa dara savu rutīnas darbu neiedziļinoties pacienta problēmās......
Einars Ieviņš Dziednīcā.. Sevisķi vel vīrietim. Ir Vīrieša veselības asociacijā
Ieviņu gan neieteiku
Tieši tā- nav labu ārstu Ogrē.arī slimnīcā nav. Ieviņš arī vairs neiedzilinās taj procesā. NBS ir stabils klients.Tagadeja sistēma nerod ārstiem interesi palīdzēt cilvēkiem- līdzekļu trūkums uz izmeklēšanu, bet ārstiem maksā no pārdotam zālem % . nauda nāk tapat, jo vairāk cilvēks dzer zāles. Bet zāles dzers tikai slims cilvēks, nevis vesels. Tad kur ir stimuls , lai cilvēks veseļotos? tapāt viņš nestrādās, jo ir bezdarbs. Tad vismaz kādam ir labums.
Jāārstējas pašiem,nebūs jāiet pie ārstiem un jātērē nauda.Varēs iedziļināties paši savās slimībās un klausīties sevī stundām ilgi.
man patik daktere Roska vina ir gudra
man nepatik mans gimenes arsts Abolina,nekad nedod nosutijumu pie citiem arstiem,vienmer jaludz,vinas masina zem kritikas,vienmer jaucas visas sarunas.
Man ļoti patīk daktere Vāvere un viņas māsiņa Elita ! Viņa man ir ģimenes daktere jau piecpadsmit gadus !
to Ess.
Kāds sakars Ieviņam ar NBS?
Zinoša, gudra un iejūgīga daktere Saldniece ir dziednīcā.Tikpat jauka un laba ir viņas palīdze-māsiņa Anita.Vai dr.pieņem jaunus pacientus, tad jau jākonsultējas pie dakteres personīgi dziednīcā.Gan par dr. ,gan par māsiņu ir tikai labākās atsauksmes.Vēlu viņām arī turpmāk spēku un izturību!