reimatoidais artrits
pec berna piedzimsanas loti liels saasinajums dzeru metreksatu 3 tabletes nedela jau 2 menesi bet uzlabojumus vel nejutu bez movala nevaru pakustet nezinu kad tas metreksats saks iedarboties?
ko doks saka? Es ari dzeru 3 tabl ned Metotrexatu, neko citu, viss labi!
19 marta brauksu pie bulinas par maksu nezinu varbut kadas citas zales iedos pati domaju ka metreksats man vel neiedarbojas tapec ka baigais saainajums pec dzemdibam mos vel janogaida un jaturpina dzert aknas itka normas robezas nota metreksata redzes ko teiks daktere.Kadas zinas par to Bulinu kada daktere
Nu aknaam folijskaabe jaadzer paraeelli, to gan doce piekodinaaja.Bulinu nezinu, eju Strados pie Zavgorodnajas.
cik ilgi jau slimo?Man jau kadi gadi 7 bet vareju sadzivot bez zalem dzeru tikai zalu tejas un bisu terapiju iztiku
es arī pie Zavgorodnajas, par Buliņi diemžēl neko nezinu.....tikai man jādzēr sulfasalazīns...un Movalis diemžēl arī, jo bez movalis neesmu darbaspējīga....ar to laikam ir jāsamierinās....
man kādi 8 gadi. Arii vienu laiku mēģināju dzert Sulfasalazinu, bet bija alergija, taga tikai Metotrexatu. Pret ko tas Movalis ir?
pret sapem un iekaisuma movals