Dabīgo produktu veikals

www.iherb.com ir dabīgo produktu veikals. Pasūtu no turienes jau vairāk par gadu, un vēlos ieteikt arī tiem cilvēkiem kuriem nav vienalga kādus produktus viņi lieto. Cenas ir ļoti demokrātiskas un kvalitāte lieliska.

Nedaudz info jauniņajiem, kas nav no šī veikala sūtījuši:

1. Veikals juridiski atrodas ASV, bet piegāde ar Airmail uz Latviju izmaksā TIKAI 6$, ja paciņas kopējais svars nepārsniedz 1830g, ja pasūtījuma summa pārsniedz 40$, tad 4$. Pakaļ jādodas uz Latvijas Pastu,kad pastkastē pienāk paziņojums. Vidēji paka atnāk 14 dienu laikā, bet ir bijuši gadījumi, kad jāgaida mēnesis, pusotrs.

2. Pirmajam sūtījumam tiek dota 5$ atlaide, ja izmantojat kādu no kodiem. Piemēram, AKO826
3. Katrs pircējs var ielikt grozā 1 bezmaksas produkta paraugu

4. Ja pēkšņi pie check-out neredzi Airmail piegādi pa 4$, tad visdrīzāk esi pārsniedzis atļauto svaru 1,830 kg un kaut kas ir jāizņem vai arī pakas kopsumma pārsniedz 80$ un atkal kaut kas ir jāizņem.

5. Apmaksai vajadzīga kredītkarte, diemžēl viņi nepiedāvā maksāt caur Paypal.

Lai mums visiem izdodas sevi iepriecināt ar kaut ko dabīgu!

Solnu6ka , 2012-03-14 23:38:22

reklamejiet kaut kur citur,seit ir Ogrenet.

ha; , 2012-03-16 01:57:06

mums no turienes jau nāca HERBALIFE '90 gadu vidū u.c. dabīgi SŪDI :(

diāna , 2012-03-17 20:47:52

es tā vis neteiktu, ka sudi, man draudzene sho lapu ieteica, pati gadiem suuta, un es tagad zobu pastas, shampunus, kalciju u d k c pasutu tikai tur, jo Latvija pieejamie polju sudi token nav labāki, un kas man loti svarigi - Cena! Jo uztura bagatinataji, kas man jalieto, aptiekas maksa tieshi 3-4 x dargak!!

zumm to diāna , 2012-03-18 09:35:17

Piekrītu Zumm. Vairāk kā gadu pasūtu no iherb šampūnus, eļļiņas, vitamīnus, dekorativo kosmētiku un varu teikt tikai to labāko par šīm precēm.

Ilze , 2012-03-18 12:59:06

Kaut vai izmēģinot Giovanni firmas šampūnus vien var novērtēt kvalitāti pat zemu cenu! Vai vel kaut kur Latvijā ir iespējams nopirkt DABĪGU šampūnu pa 3.00 Ls?! Grūti ticēt.

Solnu6ka , 2012-03-18 22:20:42

ar kodu ZAL295 vienmēr labas atlaides pirmajiem pirkumiņiem iherb.com

Evelina , 2012-03-27 19:55:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet