Vispareja narkoze zobarstnieciba!
Sakiet ludzu vai Ogre kautkur taisa visparejo narkozi labojot zobus!!!
ja ja tad kur un apmeram cik tas varetu man izmaksat!!
Domāju, ka Ogrē šāds pakalpojums nav un nebūs pieejams. Nav nedz aparatūras, nedz anesteziologa u.tml., neviens zobārsts neies riskēt.
vispārējo narkozi?? tev ko pusžokli jārauj vai kā :D ?
Pietiek, ja narkozei ielaiž vienu šprici, priekš kam tev aizmigt zobu labošanas laikā?
Visticamāk tev to varētu veikt Rīgā Stomotoloģijas centrā uz Stabu ielas! Bet arī tikai tad, ja ir jāveic operēcija! To vairs nepraktizē, jo nu jau krietnu laiku atpakaļ, vienam pacientam tas beidzās letāli!
ejot, piemeeram, pie ginekologa,vai attieciigi urologa-arii narkoziiti??;)
Mozh narkozi vajag dod ieejot polikliinikaa? Nu jeb pie katra daktera :D
Ko jūs smejaties! Arī bailes cilvēkam var beigties letāli... :( Man, piemēram, arī ir vēlēšanās salabot daļu priekšējo zobu (nu, droš vien aiztiks kādus 3-4 zobeļus tās procedūras laikā..), ko arī vēlos veikt vispārējā narkozē. Jo man ir vnk paniskas bailes no zobu ārstēšanas procedūras. Nezinu, kāpēc-ne jau pati, piedzimstot, izvēlējos, no kā baidīties un no kā nē. Laikam vienkārši zems sāpju slieksnis utt.
Labāk - brauc uz Rīgu un uzzini visu. Dārgi gan tas prieks laikam maksā, bet, ja tās narkozes laikā iespējams salabot kādus 4-5 zobus, ja vēl jārauj pie tam, nu tad laikam ir to vērts.
Sajūtas arī pēc parastās šrices ir diezgan nepatīkamas, ja "pārdozē" (pašai gadījās - 3 šrices un diezgan draņķīgi pēc tam bij..).
man gan nekas nebūtu pretī,jo ir paniskas bailes no zobārsta,bērnības sekas.
tad man ko, pie psihiatra jāiet?:)
Lūk, eees:)
Man ar bērnības sekas..Un tās pašas sekas tāgad tā kā labot ar vispārējo vajadzētu...
Fu! Labi, ka vēl kāds tāds, citādi jau domāju, ka man ar psihiatrs jāapciemo!
tupeņi taadi!!!kaads sakars psihiatram???pashi izdomaa un laimiigi..daaaaa!!!
Ļoti labi saprotu di-di. Arī man bija milzīga 'bērnības trauma. Ilgi vēl jau mūsdienās nespēju aiziet pie zobārsta - jau no uzgaidāmās telpas aromāta vien caureja parāva. Tagad esm uiecienījusi Orionu Kalna prospektā 1. Tur ir super dakteres Jolanta un Valentīna. Pirmkārt, tur neož pēc mūsu bērnības laika zobārstniecības. Otkārt, vispārējā narkoze nav nepieciešama - māsiņa samīļo, tad iedot nomierinošus pilieniņus, pirms labošanas iedod vietējo narkozi, un ticiet man - tur tiešām urbšanas laikā var relaksēties un aizmigt. Tikai 'jāpārvar bailes pierakstīties un aiziet.
Kas jādara ja pārdozēta vieteja narkoze?