Dziednieks
Bioenerģētiska dažādu slimību dziedināšana, kā arī galvas, locītavu, muguras u.c. sāpju remdēšana. Atbrīvoju no alkohola un azartspēļu atkarības. Neitralizēju negatīvo iedarbību (lāsts, skaudība, ļaunā acs, bezlaulības vainags). Ģimenes problēmu risināšana. Iespējama palīdzība pēc foto.
Pienemu,tagad ari Ogre, pec pieraksta!
Pierakstities varat;
25555974
Es ar pieburu naudu attālināti pēc foto. Ielieciet aploksnē piecīti, fotogrāfiju un sūtiet man.
Es, savukārt, dziedinu un neitralizēju pēc "nick" , pat foto nevajag...
Reģistrējies un izmēģini, ja nu tas darbojas!
http://Surveys-Faq.com?ref=2728861
Gribu tev piedāvāt interesantu projektu.
Nezinu vai tam visam var ticēt, nolēmu pati vienreiz pārliecināties!
ja interesē, reģistrācijas links:
http://signup.wazzub.info/?lrRef=acfe4433
Aktīvs līdz 31.marta 2012 gada plkst. 23:59
zhuupa. ar pieciti tas arstesanas pa maz laikam.
Atsauksmes par jums Janis nevisai labas naudu nem bet neviens nav izarstejies.
Saku tev lai zini, tavas darbības ir GRĒKS. Ja nenožēlosi savas darbības un nepārskatīsi dzīvi nonāksi ellē. Un grēcinieks grēciniekam nekā palīdzēt nevar.
Jāiepazīstas ar evaņģēliju un tā spēku lāsta noņemšanā.... lūk tas ir pareizais ceļš.
Pārsvarā kaites un lāsti ir tikai grēka dēļ, ko tu tur Jāni vari noņemt. Tikai pielikt vari un cilvēku saputrot..... nečakarē tautu
Ziniet,vairak ka desmit gadu laika,man nav bijusi,vel neviena negativa atsauksme.Sie, augsminetie komentari, atspogulo tikai cilveku nezinasdanu un degradacijas limeni.Ka, gan var objektivi spriest ,par otru cilveku,nemaz nezinot vinu.
Kadel es to daru-tadel,ka man tas patik, un ne jau nauda ,bet cilveku priekpilnas acis, ta ir vislielaka atmaksa.
Otrkart,man patik paradit cilvekiem,ka var dzivot ari savadak, jo visas musu lielakas problemas ,rodas no musu negativas domasanas,ka lielisks piemers,ir augsminetais komentars, kad cilveks ir piekeries religiskam dogmam, tacu pati, par sevi,si dogma ir pretruna ar daudzam citam lietam.
Tiri iz vestures faktiem- Kristietiba ir visvairak parveidota religija.Vislielakas izmainas Kristietiba tika izdaritas viduslaikos, lai butu iespejas paklaut lielas cilveku masas.
Atgriezoties, vel pie greka,vai greks ir palidzet cilvekiem izmantojot ,to,ko daba un Dievs devis, vai greks ir palidzet cilvekiem saskatit savas kludas, izdarit secinajumus un dzivot cita kvalitate, vai greks ir velet citem labu?
Visdrizak, greks ir piekerties, pie, sis ,pasas fanatiskas greka dogmas, kas sabiedribai ir uzspiesta ka zimogs.
Atlausos, piezimet, par lastiem.
Lasts,ta ir ,sakoncentreta, liela daudzuma ,energija, kas var cilveku ierobezot, nelaut izklut ,no kadas situacijas,kad ta cikliski atkartojas, neveiksmes, veselibas problemas utt.
Jus varat man nepiekrist,jums uz ,to ir visas tiesibas,bet noliegt,jus to nevarat, jo tas butu tapat, ka noliegt ,to,ka elpojat gaisu, jo jus to neredzat, bet vienalga zinat, ka tas eksiste.
Nav grēks palīdzēt. Ja Dievs dod šādu dāvanu tad tikai caur Svēto Garu un tad jau Jāni papriekš ir jāpiedāvā cilvēkam iziet no grēka vides un Dievs tad dziedina cilvēku, nevis JĀNIS. TĀ IR MILZĪGA ATŠĶIRĪBA. Kad zini ka Dievs ir Zemes un Cilvēka radītājs un saimnieks te nav vietas reliģiskām dogmām, -- Tā ir Patiesība un Āmen!!! Saku tev , tu esi garīgi akls cilvēks (tas nav apvainojums ,bet fakts) un nekādi slimos cilvēkus nevari izārstēt. Kur akls aklu var aizvest??? Garīgi redzīgam un ar piedotiem grēkiem var kļūt iepazīstot Dievu. Jāni, ? ..nu ko tu saimnieko Dieva lauciņā un bez Dieva atļaujas. Jā, cilvēks var dzīvot citādāk, bet ne Jānis būs tas skolotājs un ārsts. Kādu upuri tu esi nesis parādīdams ka mīli cilvēkus, vai līdz nāvei tiki nomocīts krustā mums par grēku piedošanu un dziedināšanu??? Kristus gan!!! Un Viņam ir visas tiesības teikt Es esmu CEļš , Dzīvība un PATIESība, nāciet pie manis visi sirgstošie un grūtsirdīgie!.... Ko tu vari palīdzēt pats grēkos līdz ausīm... tava darbošanā saucās pūšļošana, un buršanās nevis dziedināšana... nāc reiz pie prāta!!! apdomā ko dari... Es zinu ka tu patiesi maldies un gribi palīdzēt, es nerakstu lai tevi pazemotu, bet vairāk citu cilvēku dēļ, lai apstājas un padomā pirms dodas pie tevis. Kristus teica nebīstieties tos kas miesu nomaitā, baidieties tos kas nomaitā garu. Tas ko Jānis dara it kā dziedinot jūsu miesu samaitā jūsu garu. Viņš pat pats to nenojauš un neapzinās. Domā ka dara pareizi, bet kas var būt pareizi pret Dieva gribu... Domājiet, domājiet stingri pirms dodaties Jāņa virzienā. Kad Jānis kalpos Dievam, Dievs kalpos viņam un dziedinās cilvēkus 100% un tad vis būs 100% pareizi. tikai tad