Kaktiņa
Gribētu sazināties vel ar cilvēkiem kas ir cietuši no tā saucamās Dr. Kaktiņas. Ar tik nekompitentu ārsti vel netiku saskāries. Cietušie lūdzu atsaucieties!!!
Kas bija noticies? Pastāsti. Jo es kā reizi biju sataisījusies pie viņas pārrakstīties... Varbūt tomēr pārliecināsi, ka nav vērts pie viņas rakstīties
Negribu nevienu aizstāvēt šajā gadījuma, bet ja jau runa iet par kompetenci, tad varētu vismaz iemācīties, kā šo vārdu raksta, un tad kaut ko pārmest citiem...
es un mana ģimene esam cietuši. tā kā neiesaku nevienam pie viņas griezties!!!
Ja ir iespēja griezties pie cita ārsta,tad iesaku to arī darīt.Dr.Kaktiņa noteikti nav no tas labākais ģimenes ārsts.
Es gan par dakterīti un viņas māsiņu varu teikt tikai labus vārdus! Akūtos gadījumos man nekad nav atteikta palīdzība, nekad neesmu raidīta projām, sniegtā medicīniskā palīdzība gan no dakterītes, gan māsiņas puses vienmēr ir bijusi profesionāla, korekta un laipna, manā labā vairākas reizes tika darīts pat vairāk, nekā pienāktos. Acīmredzot, Jums, Krabi, vienkārši "nesapas", tā mēdz gadīties un tā nav traģēdija. Pastāv iespēja nomainīt ģimenes ārstu, bet laikam vieglāk paklaigāt portālā, pēc būtības neko par konflikta cēloni nepaskaidrojot un nedodot otrai pusei sniegt savu situācijas vērtējumu.
varbūt var minēt kaut ko konkrēti? Kādā veidā cietusi? ko viņa ne tā dara? Tas, ka nav labākais ārsts vēl neko daudz neizsaka. Mana ģimenes ārste patiešām ir absolūta "čība" un ar medicīnu uz Jūs, bet, ja vēlaties no kaut kā atturēt citus pacientus, tad padalieties konkrētāk.
L-ka, a kas pašreiz ir Tava ģimenes ārste?
Man gan dr.Kaktiņa patīk, ļoti labi saprotamies. Arī pie speciālistiem sūta, ja ir tāda nepieciešamība. Viņas medmāsiņa vispār- saulstariņš.
Nu kā nav kauna te anonīmi zākāties! Aizej pie dakteres un pasaki,ko domā, acīs skatoties! bet nē!!!Jo baidies,ka kādreiz tomēr būs vajadzīga viņas palīdzība. kāda problēma nomainīt ģim.ārstu? vai ārstē,gudreli,pats sevi.Nesaprotu tos,kuri nav apmierināti ar savu ģim.ārstu,bet tik turpina pie viņa ieta(vēl pa ceļam viņu nomelnojot) ,atņemot laiku tiem pacientiem,kuri ir apmierināti ar sniegto ārstēšanu.jebkuriem cilvēkiem var būt psiholoģiska nesaderība,bet tas nenozīmē,ka ārsts vienmēr ir vainīgs.Manai ģimenei piem.ir kolosāla dakterīte un esam vienmēr viņai pateicīgi.
Dakterīte ir baigi feinā!!!Nevajag napamatoti apvainot cilvēkus!Arī māsiņa forša!Rindās nav jāsēž,pieraksts organizēts normāli,rēķinoties ar cilvēkiem!Man dakterīte ir ģimenes ārste jau ilgus gadus un nevaru par viņu teikt nevienu sliktu vārdu!!!
Vai variet pateikt kur DR. Kaktiņa pieņem, jo esmu viņas paciente bet ne reizi ( izņemot pirmo, kad strādāja poliklīnikā) neesmu bijusi, vai viņas tel Nr. J
S.Kaktiņas ģimenes ārsta prakses adrese ir sekojoša: Ogre, Tīnūžu iela 13, tel. 650-47647.
Es aizgaju ar viru jo bija loti slikti ar veselibu bet ko vina mums skaidri un gaisi pateica ka mums sapes ir izdomatas galva un jaejot pie psihaloga vot ka izbraukaju rigu un sapratu ka vispar mums ir tikai slakteri nevis dakteri nekur jau nav tas labas atiekmes viniem tikai maksa.Kaktina bez tas masinas butu diezgan dzila purva vina tiesam ir loti ok!!!!!!!
Es neieteiktu nevienam šo dakteri. Iemeslu šeit neminēšu un netiesāšu, Dievs lai viņai piedot!
Iemācies rakstīt. Jums ir brīva iespēja meklēt cigu ārstu. Nu un ja tev pieteiksies....tu izmaksāsi kompensāciju par ciešanām.
Nemaz nav tik viegli nomainīt ģim.ārstu.Ja nu jauniešiem.Pēc 60 neviens negrib ņemt.Man arī šī pati problēma.Skatos Ciemupi,ķegumu ,ogresgalu. Jauniešus grib visi ,mums gados iet grūtāk,jo labs ģim.ārsts un labs kontakts jau dzīvības jautājums.
Dr. Kaktiņa ir manas ģimenes ārste. Varu teikt tikai labus vārdus. Zinoša, ja ko nezina vai šaubās - sūta pie speciālistiem. Nosūtījumi nav jāizprasa un jāizčīkst, pati nosūta. Esmu dzirdējusi, ka dažreiz pašerpa, bet ir jau arī pacienti - dīvaiņi.
Jā, smalki mākam otru aizvainot...baļķi savā acī neredzam.Perfekti nokārtots pieraksts pie dakteres,recepšu izrakstīšana katram pēc viņa apstākļiem un vienmēr pie ekstrā apstākļiem var tikt pie dakterītes.un,ja vēl pie plusiem pieskaita tik atsaucīgas un laipnas ārsta palīdze un māsiņa!Novērtējiet to labo,kas mums pieder!Vēl viens variants-izstudējiet n-tos gadus augstskolā un tad nevajadzēs nevienu dakteri!
Iemācieties gatavot-nevajadzēs pavārus,šūt-nevajadzēs šuvejas,rakt-nevajadzēs ekskavatoru.Ērika,tas ir populisms.Tātad,ja esi ko studējusi augstskolā,tu esi nevainojama?Neviens nedrīkstēs tevi apsaubit? pat nezinu ko teikt!
Esmu studējusi un beigusi,turklāt daudzus gadus mācījusies.Tātad drīkstu pret jums iztureties slikti,nekompetenti,dažreiz neieinteresēti un rupji un visi būs laimigi?
Cilvēks jau tāds dīvains radījums ir! Kad tik kaut ko sliktu pateikt par otru, un vēl publiski. Varbūt vaina ir mūsos pašos? Bet, kā jau iepriekš tika minēts, ir iespēja nomainīt ģimēnes ārstu, ja iepriekšējais neapmierina. Pie dr.Kaktiņas ejam ar prieku. Kopš daktere sāka strādāt, Viņa ir mana un manas mammas ģimenes ārste un nenožēlojam to. Katrs ārsts var pateikt kādu skarbāku vārdu, ja pacients grib būt gudrāks par ārstu.
Un tagad es atzīstu, ka esmu stulba, un šī vaina ir manī pašā, riju tabletes saujām, un man patīk kaktiņa..
nezinu kada tā kaktiņa ārste, bet rupja un netaktiska gan viņa ir, tas tiesa. Biju pie viņas un to atceros kā murgu. Man tagad ir cita ģimenes ārste, un tādas kaktiņas viņai blakus nestāv.