acu ārsts

Vai Ikšķilē vai Ogrē nav kāds acu ārsts, kas brauc pie cilvēka uz mājām. Man viņa ir guļoša un aizvest nevaru.

Linda , 2012-01-17 12:23:46

Domāju, ka tādu nav nekur, jo ārstiem vajadzīga aparatūra.

es , 2012-01-17 12:49:57

Ogrē Brīvibas -13

zinu , 2012-01-17 15:23:19

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 04:41:25

Mans vārds ir kundze Pamala Nongalo no Latvijas, Dievs svētī mani ar četriem bērniem un mīlošs vīrs, es
sola dalīties Šī liecība, jo Dieva labā manā dzīvē, pirms 2 nedēļām es biju izmisīgi nepieciešama nauda, ​​tāpēc es domāju, ka tā ir kredītu, tad man uzbrauca nepareizās rokās, kurš apgalvoja, ka ir loanlender nezinādams, viņš bija scam. Viņš savākti 2860 LVL no manis un atteikties e-pastu man, kopš tā laika man bija sajaukt, bet Dievs nāca uz manu glābšanu, viens uzticīgs svētdienā es devos uz baznīcu pēc dievkalpojuma es dalīties ideja ar Baznīcas locekli sauc Pamella kundzi, un viņa mani iepazīstināt ar aizdevums līderis īpašnieks Steven Moore AIZDEVUMA HELP, viņa teica, ka viņai tika dota 65000 LVL Aizdevuma līderis. Es savākti e-pasta adresi, un es e-pastu viņiem pirmdienas rītā, viņš man teica, savus noteikumus un regulējumu, un es sekoju. Pēc apstrādes visa dokumenta, man ir jāmaksā par manu reģistrācijas maksu, kas bija tikai 300LVL. Laikā 1 stunda 30 min mans aizdevumu 30.000 latu apmērā transfērs uz mani, un tas bija tikai kā sapnis man ... Plašāku informāciju var saņemt uzņēmums, izmantojot šo e-pastu (stevenmooreloanhelp@live.com), un es zinu, ka šis uzņēmums ir jāpalīdz, jo viņi ir labākais, tādēļ, ja jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lūdzu sazinieties ar labi ...

Paldies, daloties manu stāstu ar mani ...

pamalla , 2014-03-04 18:28:07

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet