Labs ģimenes ārsts - pediatrs Ogrē

Jau divus gadus dzīvoju Ogrē, bet joprojām ģimenes ārste ir Rīgā. Ļoti forša dakterīte - Ligita Rasmane. Tagad gaidu bērniņu, un, apspriežoties ar dakterīti, sapratu, ka mums ar mazo būs grūti izbraukāt uz Rīgu pie viņas. Apskate vienreiz mēnesī jau būtu sīkums, taču ko tad, ja bērns saslimst, ir temperatūra un pie ārsta jāiet biežāk... Drošāk, ja mediķis ir tuvumā!

Iesakiet, lūdzu, labu ģimenes ārstu -pediatru Ogrē! Gribam pāriet pie laba daktera visa ģimene - gan es, gan mazulis, kas pagaidām puncī, gan dzīvesbiedrs. Tas, manuprāt, ir sakarīgāk, nekā katram iet pie sava daktera un mazo vēl vest atsevišķi pie pediatra.

Aija , 2012-01-16 22:07:27

Mums ir laba daktere DR. Grantiņa, Turkalnes ielā.

LLA , 2012-01-16 22:25:35

Oi nopietna problēma , man nupat bija tā pati dilēma , ļoti laba daktere sen bet CITUR un paši nieka 150km no viņas PATREIZ . Sarunājām ka lielais bēr pie jaunas dakteres jaunā vietā bet mazis tiks rīt stiepts pie ieriekšejās vecajā vietā tā zināms kompromiss :) Ogrē Pediatri problēma , viņu maz bet "Publika raiba" tad nu visai pagrūti izvēlēties :):)

Lunis , 2012-01-17 00:52:52

Dr.Grantiņa privātprakses tel.20383339

es , 2012-01-17 08:19:37

Viennozīmīgi iesaku arī dr.Grantiņu!!!!

Dace , 2012-01-17 08:21:31

... Es arī pārvācos no Rīgas uz Ogri, un man pirmajam bērnam ar bija Rasmane :) Vnk kolosāla dakterīte. Kādu laiku braukājām pie viņas, bet kad gaidīju otro bērniņu nācās nomainīt... Esmu apmierināta ar Andu Lindi jau 4gadus.

Zane , 2012-01-17 09:44:36

A.Linda

iii , 2012-01-17 10:02:23

tikai ne Linde!!!

, 2012-01-17 13:13:17

Tikai ne Vāvere!

^^^^ , 2012-01-17 15:44:38

DR. Vāvere un Boreika būtu labas, ja ne viņu "māsiņas",,,,

vietējā , 2012-01-17 17:10:42

Māsiņas arī protams.It īpaši jau Vāveres.Dakterei stingri padomāt derētu,ar ko kopā strādā.Vāveres māsiņu atceros ,kad vadāju savus bērnus,tagad vadāju mazbērnus,bet māsiņa tā pati,uzvedība tāda pati.Mute liela,visu par visiem zina,ar visiem par visu dalās,loti nepatīkami.Pati Vāvere arī diezgan pavirša,kaut arī nav tā sliktākā.Vinas klūdas dēļ nomira Pabrieža meitiņa.Protams kļuda dēļ,ne ļaunprātības.Bet ar maziem bērniem jau tā ir,ja daktere izturas nevērīgi un bezatbildīgi,tad visādi gadās.Pašu mediki kā parasti aizstāvēja,visadi atmazgāja,izteica rājienu,bet no darba neatlaida.Kaut gan vajadzēja noteikti,jo tur viss bija acīm redzams.

*** , 2012-01-17 17:31:45

Linde man daketere ir 20 gadus. Un tagad ,kad eju (pēdējo 5 gadu laikā) visu laika izraksta nenormāli dārgas zāles, un ka saku,ka nenopirku tik dārgas, tad gan seja nav laimīga... ak šīs farmācijas uzpirktās dakterītes :))

mm , 2012-01-17 17:47:37

Ja gribat samaitāt bērna veselību jau no mazotnes ar antibiotiku nebeidzamajiem kursiem-tad noteikti derēs Linde,Vāvere un Zepa.Par to pārliecinājos uz saviem bērniem.Labākā ir Grantiņa,tikai uz mājām pie slima bērna viņa vizītēs neiet-jābrauc pašiem.

Leokādija , 2012-01-17 18:27:05

zepa ir loti labs arst!!!!

aaaaa , 2012-01-17 21:01:16

Zepa-paviršākā ārste ar kādu mūsu ģimene bija sakārusies-ja dārga veselība tad no viņas labāk pa gabalu.Populārākās zāles ko viņa bērnam izraksta ir "Hiconsil"-pie speciālistiem sūta tikai pēc uzstājīgiem pieprasījumiem.Neiesaku viņu pat mūsu riebīgajiem kaimiņiem.

Herbis , 2012-01-17 21:42:36

Ja nav dārga bērna veselība,taisnā ceļā pie Zepas! Sliktāku ārstu pat iedomāties grūti.Pat urīna un asins analize ar lūgsanos jāizlūdzas.Nosūtījumu pie speciālista dabut nevar,toties antibiotikas vislielakajā daudzumā un pašas dārgākās vienmēr lūdzu.Nomainījām dzīvesvietu un arī ārstu.Zepu atceramies kā ļaunāko murgu.

Signe , 2012-01-18 02:37:13

zepa il labs arsts

aaaaa , 2012-01-18 10:55:27

Jau no bērnības eju pie Boreiko. Viss ir ideāli. Māsiņa Zaiga arī ir forša. Civēki, kā pret otru izturēsieties tāda arī pret jums būs attieksme pretī.

xtm , 2012-01-18 11:33:49

Pirmkārt-Boreiko jau 6 gadus atpakaļ jaunus pacientus vairs neņēma,otrkārt-arī Boreiko ir pārpirkušas farmāciju firmas-un viņa arī ir pārgājusi uz antibiotikām,vienīgi uz analīzēm sūta.Varu tikai papildināt ka ZEPA,VĀVERE,LINDE - ir bērnu organismu bendes,neticiet-uz priekšu,pēc gada pārliecināsieties,kādas viņas ir "dakteres".

Vilhelmīne , 2012-01-18 12:18:44

Pilnigi piekrītu iepriekšējam komentāram! Sargieties no šīm kundzītēm,negribas pat par dakterēm saukt.Pretenziju pret šīm dakterēm nebūs tikai tad,ja bērniņi neslimos un dakteri apmeklēsiet tikai profilaktiski.Ja jāārstējas u n bērninš slimīgs,lai pasrg dievs! Sadarbība ar farmācijas kompānijām arī ir loti aktīva.Raksta medikamentus vajadzīgi vai ne,jo tādā veidā pelna naudu mašīnām un mājām.Ļoti jau skumji,ka tas viss uz bērnu veselības rēķina.

māmiņa , 2012-01-18 12:50:23

Iesaku dr.Boreiko un tikai ja patiešām dārga maza bērna veselība.Nekad neatsaka ar labiem padomiem.Bet par zāļu rakstīšanu vajag konsultēties kā labāk.

Kliente , 2012-01-18 12:55:09

Boreiko jau sen nepieraksta jaunus klientus.Kaut gan daktere patiešām loti laba .Par dakteri Grantiņu ir labas atsauksmes,bet nezinu,vai vina strādā kā ģimenes ārsts.Nu bet ko tad var konsultēties par zālēm?Kurš tad no vecākiem,ja nav medikis,ir tik gudrs,lai pats zinātu kādas zāles ieteikto vietā varētu pirkt.Ja nu vienīgi aptieķeris varētu piemeklēt analogus no citām firmām,kas ir lētāki un tikpat iedarbīgi.Jautājums paliek aktuāls arī par to vai vispār vajag dzert tik daudz zāles.Es pati saprotu,ka tas viss ir garām un par daudz un par biežu,tāpēc paralēli ģimenes ārstam apmeklējam homeopātu.Slimibas lapa un kaudzēm receptes no ģimenes ārsta,zāles no homeopāta.Nu jau esam sasnieguši labus rezultātus un bērns slimo arvien retāk.Homeopāts aizliedza ģimenes ārsta zāles nomainija ar savām,jutamies labi un slimojam ārkārtīgi reti un bērna organisms netiek indēts ar antibiotikām.

Saiva , 2012-01-18 13:24:34

Iesaku Aijai nemainīt dakteri Rīgā,ja jau viņa ir tik laba.Ogrē normālu bērnu ārstu nav! Nu,daudz maz normāla ir Grantiņa.Ticiet man-labāk aizbraukt uz Rīgu nekā ēst tonnām Ogres "specu" izrakstītās antibiotikas.Un netikt pat uz tik elementārām lietām kā neirologs mazam bērnam-jo nosūtījumu nedod.Silti iesaku-palieciet,kur esat.

Girikadze , 2012-01-18 14:57:15

Es no 5 gadu vecuma esmu pie dr. Sāmītes, tagad man ir 24 - fantastiska ārste, labāku pat iedomāties nevaru.

.... , 2012-01-18 14:59:13

Nevajag ...irst! Man 2 bērni pie Vāveres izauguši, nav vēl beigti! Ar antibiotikām ir tā, ka esmu pateikusi, ka max vēlos no tām izvairīties un tiešām izraksta tikai nepieciešamības gadījumā. Nu nezinu, kura ir tāda brīnumdaktere, kura plaušu karsoni bez antibiotikām spētu izārstēt! Toties Vāvere vienmēr brauc uz mājas vizītēm, vienmēr dod norīkojumus, vienmēr ir ļoti atsaucīga un visus tos labākos vārdus par viņu varu teikt! Parasti jau vecāki grib, lai bērns ir ātri vesels un tad arī antibiotikas ir ātrākais veids, kā to dabūt gatavu. Daudz tādu māmiņu, kas ar mieru ar slimu bērnu sēdēt mājās mēnešiem un vazāt pa procedūrām? Tās, kuras nestrādā, droši vien var filozofēt, bet normālai strādājošai mātei svarīgi, lai bērns ātri atveseļojas un daktere tad arī uzklausa māmiņu vēlmes un raksta zāles, kas ir trieciendeva, bet toties ātri uz pekām! Pabrieža meita nomira vecāku vainas dēļ, nevajag neveselu bērnu trenkāt pa mēģinājumiem un sacensībām! Par Vāveri parasti lielākie ‘lējēji’’ ir tie, kuriem viņa nav ģimenes ārste! Tikai Vāvere arī vairs nepieņem, jo viņai cilvēku pietiek. Nez vai pie sliktas dakteres būtu tik daudz pacientu! P.S. Māsiņa viņai tiešām tāda garastāvokļa cilvēks, tas fakts 

*** , 2012-01-18 15:43:52

Tiešām nevajag ...irst! Pabrieža meitiņa nomira no triecienlielas devas nemisila,kuru tai laikā bija populari parakstīt.Un tieši ārsts un konkrēti Vāvere parakstīja šo devu. Bērnam sabruka aknas un nierītes,jo bērna organisms neizturēja šādu ārstēšanu.Cik stulbam tad jabūt,lai domātu,ka dejošanas rezultātā var putrā pārvērsties aknas,lai vai cik slims jus dejotu? Par to,ka tā ir kīmiska reakcija,nesaubījās arī pataloganatomi.Tikai par cik mediki ir gandrīz mafiozss grupējums,jo tikai tā to var nosaukt,ja piesedz un slēpj savējos,attaisno un aizstāv jebkuru nolaidību un bieži arī nelietību.Daktere sodu saņēma,protams niecigu,jo mūsu sbiedrībā bērna dzīvība nav daudz vērta.Ja vina butu bez vainas,tad jau labi būtu,bet vainu noliegt kundzītei neizdevās.Kaut gan protams,katā bija ārsta kļūda,nevis launprātība.Bet meitenītes vairāk nav.Musu sbiedrībai var iebporēt jeb ko,tāpēc arī daudzi un tai skaitā ārsti ir pārliecināti,ka viņus vienmēr varēs atmazgāt,ja kaut kas pasarg dievs.

to *** , 2012-01-18 16:02:52

a kas ir Pabriedis?

nezinu , 2012-01-18 16:14:35

Saprotu, ka esi stāvējusi klāt, kad devas tika noteiktas. Vai gadījumā nebija tā, ka deva nebija tik liela, cik to īstenībā deva un ne tik bieži, cik īstenībā deva, bet tā kā vajadzēja bērnu ātri dabūt uz kājām, lai var piedalīties sacensībās, tad arī vecāki nedaudz pārcentās? Tikai to skaļi neviens un nekad neteiks?

*** , 2012-01-18 16:43:09

Un tu kā to zini? Varbut tu biji tā ,kas to devu noteica? Un par ko tad dakteri sodīja? Jeb šo faktu tev nav izdevigi atcerēties? Cik vājam prātiņam un cik zemam godaprātam jābūt lai noliegtu acīm redzamas lietas un apvainotu māti berna nāvē? Skaidri zinu,ka māte neko nepārkāpa un precīzi izpildīja dakteres norādījumus. Ja es svam bērnam katru reizi butu devusi to nemisila daudzumu un tik bieži,kā to rekomendēja pediatrs,nez kā vēl būtu.Mātes vaina ir tikai tai apstāklī,ka vina ticēja ārstam un neizvērtēja kritiski ārsta norādījumus un konkrētā medikamenta toksiskumu.Arī toreiz bija citas zāles pieejamas,bet nez kāpēc ārsti visos gadījumos gan pieaugušajiem gan pavisam maziem bērniem rakstija nemisilu.Man pieaugušam cilvēkam ar veselām nierēm pēc 2 pulverīšiem nedēļu sāpēja nieres.

to *** , 2012-01-18 18:50:56

Grantiņa - atsaucīga, zinoša un laipna.

krista , 2012-01-18 20:40:46

Daudz pacientu ir pie visiem dakteriem-un nevajag attaisnot to Vāveri un pārējās no viņas stāva šaikas-Zepu,Lindi.Visas viņas tajā dziednīcā ir vienādas.Par Zepu brīnās pat aptiekās kad izraksta nepareizas zāles pacientiem-bērnam caureja a viņa izraksta zāles pret vemšanu.

Vasjok , 2012-01-18 22:22:27

Interesanti palasīties... Visi slavē vienu dakteri pie kuras vēl arvien ir daudz brīvu vietu - Dr. Grantiņu. Un mēģina "nomelnot" citus dakterus, pie kuriem jau sen vairs pierakstīties nevar, bet rinda garu garā - tiko parādās kāda brīva vietiņa tā uzreiz to aizpilda rindā gaidītāji.

Ja jau tā daktere Grantiņa ir tik laba un forša, tad kādēļ pacienti no citiem ārstiem, kas it kā neesot tik labi, nepārrakstās pie viņas???? Varbūt padomājiet par to...

Man tas viss izskatās pēc viena cilvēka reklāmas kampaņas pašam sev.

Domātājs , 2012-01-18 22:47:53

Vasjok... man arī ārsti citās pilsētās ir izrakstījuši pretvemšanas zāles pret caureju. Un palīdzēja. Tur zāļu sastāvs jāskatās. Un jāliek kopā ar iepriekšējo slimības praksi. Tādēļ jau arī zāles izraksta ārsti nevis farmaceiti - viņi zin konkrēto slimību un konkrētās zāles. VAr paredzēt mijiedarbību.

Gasko , 2012-01-18 22:50:53

Bērnībā dzīvoju Ogre un ārstējos pie Dr. Vāvere. Atceros, ka bija samērā sakarīga. Vecākiem arī patika. Pēc tam pārcēlos uz citu pilsētu, kur piedzima mans pirmais bērns. Nu jau kādu laiciņu atkal esam Ogre un nesen mums piedzima vēl viens mazulis.
Uzskatu, ka mums ļoti paveicās, ka bija iespēja tik pie dr. Vāveres. Ārste ļoti zinoša. Galvenais, ka abas ar māsiņu māk visu vecākiem labi izskaidrot.
Pirmo bērnu izvazājām pa visādiem speciālistiem, jo nosūtījumus deva bez sava gala. Gan bērns pārguris, gan vecāki stresā. Bet tagad Ogrē esam sapratuši, ka veselu bērnu nav jāvazā pa analīzēm un slimnīcām. Gan bērns aug mierīgāks, gan vecāki apmierinātāki.

Apmierinātais , 2012-01-18 22:58:35

Pacentīšos atbildēt uz cilvēka uzdoto jautajumu, nevis piedalīties šai samazgu liešanā...

Ogrē ir daudz labi speciālisti. Bet pie tiem vietas tukšas nestāv. Ģimenes ārsti - pediatri ir gan slimnīcā, gan dziednīcā. Iesaku vispirms painteresēties pie kuriem no tiem vispār vēl ir iespēja pierakstīties.
Paskaties arī izejot no savas dzīvesvietas - cik viegli būs ar mazuli izbraukāt pie ārsta.

Pie labākajiem jau sen viss ir pilns. Un vēl rindas izveidotas. Vari pierakstīties rindā. Bet daudzi pat tādas vairs neveido.
Un tad nu atliek vien izvēlēties no tiem, kam to pacientu tā mazāk.

No pieredzes varu teikt, ka, ja ir mazs bērns, tad ārstu tomēr vajadzētu tai pilsētā kurā tu dzīvosi. Mazajam ik pa laikam var kaut kas gadīties, kad jāieskrien pie ārsta pēc receptes vai padoma. Un arī reizi mēnesī ar mazu bērnu izbraukāt uz pārbaudēm Rīgā tomēr nemaz tik viegli nebūs. Būs sākumā ļoti jāmenedžē laiks ar barošanu, pamperu mainīšanu un gulēšanu. Un ej nu ietrāpi to labāko laiku tam pagarajam braucienam :)

Padoms , 2012-01-18 23:06:38

Grantiņa ņem tikai bērnus,tāpēc arī rinda mazāka,vai arī nav.pēc likuma ir tā-ka bērnu(ne pieaugušo) ārstam obligāti ir jāņem,lai arī cik viņam ir pacientu.Ja dakteris atsākās-pazvaniet uz Valsts Veselības centru-tie sazināsies ar dakteri,un jau nākošajā dienā jūs būsiet pie viņas pieņemti.To es varu apgalvot no personīgās pieredzes. Par iepriekšējiem komentiem-piekrītu,biju gan Zepas gan Lindes klientos,neiesaku nevienam,nemaitājiet nervus,laiku un zāles bezjēdzībā.

treks , 2012-01-19 08:43:04

Te jau izskatās pēc viena daktera reklāmas kampaņas. Ja kādam kāds dakteris nepatīk, var pārrakstīties pie cita,izvēles iespējas pastāv vienmēr. Starp citu, par publisku apmelošanu var arī atbildēt likuma priekšā!

Nu gan , 2012-01-19 09:10:00

E sgan ar dakteri Vāveri esmu pat ļoti apmierināta, arīi ar māsiņu, vienmēr palīdz, paskaidro, nekad nav bijušas problēmas, jau ilgus gadus esmu paciente. Nesaprotu, par ko jūs šeit diskutējat! Ja jūs neapmierina ģimenes ārsts, ir pretenzijas, neviens neliedz to nomainīt! Visi ceļi vaļā!

Ogrēniete , 2012-01-19 17:02:19

Ne par to runa.Cilvēks pajautaja,pārējie izteica savas domas.Tā tas sabiedrībā pienemts.Un apmelosanu nekur nesasakatīju.Ja jums patīk,ko gari un plaši Vāveres masiņa runā par bērnu vecākiem,jaucas sarunā ar ārstu,visur bārsta savus padomus utt.,tad vina ir laba.Par Lindi nezinu neko,bet Zepa un Vāvere ir ārstējusi arī manus bērnus.Piekrītu sliktajām atsauksmēm.Tā tas diemžēl ir.Un par to bērniņu ,kas nomira Vāveres vainas dēļ arī ir taisnība.Droši,ka daudz bērnu nomirst dakteru vainas dēļ,tikai par to nerunā.Pabriedis Ogrē labi zināms,to nevarēja noslēpt.

***** , 2012-01-19 22:20:24

Ja kāds ārsts nepatīk, nomaini to un visiem būs labi.

Un ja tu kādu cilvēku apvaino, tad ir jābūt konkrētiem pierādījumiem. Ja nē, tad varēsi savus argumentus izklāstīt tiesībsargājošajām instancēm. Mūsdienās i-neta vide jau sen vairs nav anonīma. Datora info no kura rakstīta ziņa, var noskaidrot ļoti īsā laikā...

Pietiek vienreiz... , 2012-01-20 09:22:42

Es esmu apmierināta ar dakteri Vāveri un viņas māsiņu. Kāpēc cilvēks nevar izteikt savu viedokli/padomus par jūsu bērna veselības uzlabošanu/ārstēšanu? Es šaubos vai Jūs kaut vienu reizi šīm dakterēm vai māsiņām esiet izteikuši savas pretenzijas acīs.. Es šo dakteru vietā iesniegtu iesniegumu policijā par neslavas celšanu!

Ogrieniete2 , 2012-01-20 12:06:07

Nu tad lai iesniedz,ja var pierādīt,ka tā ir neslava.Ja nevar ,tad lai mierīgu sirdi uzklausa,ko par viņām domā pacienti.Ir ārsti par kuriem neviens nekad neko sliktu nepateiks,vai neesat pamanījuši?Ir ārsti par kuriem tikai viņi paši labu domā.Par to pateikšanu acīs-ne tikai acīs,bet arī veselibas departamentā ir gadījies teikt.Uz mazu brīdi situācija uzlabojas,pēc tam atkal ar dažādām nebūšanām pacienti ir spiesti samierināties,jo ģimenes ārstus neviens tā īsti nekontrolē un viņi to zina.Situācija protams ir jāmaina,jo visā valstī cilvēkiem ir daudz pretenziju un ja viņu ir daudz,tad jāsaka,ka dūmu bez uguns nav.Ģimenes ārstiem iesaku strādāt pēc sirdsapziņas,jo viņiem ir uzticēta cilvēka veselība,bieži pat dzīvība.Ārstam acīs pacients neko daudz nepateiks,tāpēc nenāks taču par skādi ārstam palasīt ,izdarīt secinājumus utt.Tas tikai par labu būs arī trim augstāk minētajām dakterēm.Savs darbs dažreiz jāpaanalizē,pat ja liekas ,ka visi tevi mīl un tu esi vislabākais.

Vaira , 2012-01-20 14:16:00

Nu ko tu draudi! Par konkrētiem pierādījumiem vari droši pakonsultēties ar Pabriežiem.Tāpat jau visiem ir skaidrs,ka tev uzkapts uz astes un tu esi tā,kura jūtas apvainota.Tagad uzliec roku uz sirds un padomā-vai tiešām nepamatoti?

Tam kuram pietiek vienreiz , 2012-01-20 14:21:43

Man kā reiz nav par ko apvainoties. Nevienu neārstēju un pieminētās personas personīgi nepazīstu. Bet esmu juriste gan un likumu pazīstu. Tādēļ arī varu dot padomu savus tekstus kārtīgi apdomāt...

Un kādēļ gan pacients nevarētu ārstam acīs pateikt ko domā par viņa darba metodēm? Tas aiztaupītu mums visiem šeit nepeiciešamību lasīt tos nepamatotos spriedelējumus un pievērsties lietas būtībai.

VAi esat padomajuši kā jūtas jūsu pieminētā ģimene šo visu lasot? Par morāli un ētiku arī vajag padomāt.

Pietiek vienreiz... , 2012-01-20 22:19:22

Cienījamā juriste,kas liek domāt,ka pieminētie fakti neatbilst patiesībai?Kāpēc jūs domājat,ka patiesība ir tāda,kāda jums ir vēlama.Lai uztraucas tie par kuriem runā un ne jau viens,bet daudzi.Labāk uztraucieties par to kāpēc ir tādi likumi,kuri paredz atbrīvot no atbildibas ,vai arī paredz simbolisku atbildību ,ja nave iestajusies aiz neuzmanības,nolaidibas vai klūdas rezultātā.Pieminētā gimene droši ka jūtas slikti,jo daudzi viņus joprojam mēģina vainot notikusajā.To pasacinu par dejošanu vajadzēja izdomāt,lai atbildību noveltu uz vecākiem.

Vaira , 2012-01-21 00:44:37

Es ieteiktu dr.Boreiko, gudra, zinoša, ar viņu var izrunāt visas lietas, kas uz sirds, kādas zāles labāk lietot, galvenais viņa visu izskaidro un izstāsta, kamēr ir skaidrs. Saraksta visu uz papīra.Lai neaizmirstas.Viņai ir ļoti laba atmiņa, kad atnāc uz pieņemšanu, viņa nekļūdīgi atceras par zālēk, ko nevar lietot un atceras iepriekšējās slimības. Super daktere !Veiksmi u izdošanos viņai arī turpmāk!

Aiva , 2012-01-25 22:37:02

Paldies par ieteikumiem! :) Visvairāk laba nācies dzirdēt par Grantiņu, tikai nezināju, ka viņa ir tikai pediatre?

Aija , 2012-02-09 20:18:51

protams, ka visvairāk laba ir rakstīts par dakteri Grantiņu, jo viņa pati ir šīs tēmas un lielākās komentāru daļas autore. Jābūt izcili stulbam, lai to nesaprastu. Ogrenet, sakiet, kā ir ar bezmaksas reklāmu, nomelnojot pārējās ārstu prakses?

NU JA , 2012-04-04 20:49:14

paroleBonjour
Mijn excuses voor de verrassing.Help is de beste delen van zijn eeuwige liefde, c is dat m geduwd om te zetten tot uw beschikking een klaar om te gaan van $ 2000 per €80.000 aan zeer eenvoudige omstandigheden aan allen die zonder onderscheid betalen kunt over race. Ik doe ook de investeringen en leningen tussen individu van alle soorten. Ik bieden korte, middellange en lange termijn kredieten in
samenwerking met het ministerie van Financiën en de economie en een betaalbare terugbetaling duur. We weten niet uw gebruikt en onze overdrachten worden geleverd door een Bank voor de veiligheid van de transactie. Voor uw vragen
voorstellen met betrekking tot de tarieven en de enscenering van
betalingen en ik zal uw hulp. Tot slot, voor meer begrip
Neem contact met mij op per e-mail: myriamchelbi@hotmail.fr

nadine , 2012-11-25 11:30:52

Es ka grantinas paciente iedomajos,ka vina,kurai vienmer tik daudz vizites un darba sez un raksta komentarus. Darit jums nav ko ko tadu apgalvojot! Un ja nemaldos, Pabrieza meitina aizgaja aizsaule ar sepsi del traumas guza un taja izveidojusajas osteomielita,kas ir strutaina,parasti streptokoka vai stafilokoka izraisita infekcija,kas nereti uzreiz nav atrodama. Ta luk. Un tas vnk ir liktenis, ne tut Vavere,ne vecaki vainigi. Par vecakiem runajot vispar apbrinoju ka tizlaja Ogre kadam griezas mele vinus vainot.

dace , 2013-06-30 22:56:22

Kā ārsts var nebraukt uz mājām pie slima bērna? Tas ispār ir likumīgi? Un hipokrāta zvērests? Mums gan paveicies, izskatās...

ko? , 2014-12-19 11:24:27

Kas te rakstīja, ka Grantiņai rindu nav? Un kā vēl ir - 3-5 sēž ar slimajiem uz rokām un vel kaut-kāds zīdainis kambarī pie kabineta tiek pārģērbts un gaida savu rindu.

? , 2014-12-23 19:30:48

Grantiņa 12.00-14.00 jau prom, ir tikai māsiņa, uz mājām vizītēs daktere principiāli nenāk, kur tad viņa tik šausmīgi noslogota?

dacei , 2014-12-23 19:41:16

Arī es par dr.Boreiko neko sliktu nevaru teikt,bet diemžēl dēļ tā,ka viņas medmāsiņai Zaigai viemnēr ir kādas pretīgas piezīmes,biju spiesta mainīt ģimenes ārsti,jo neuzskatu,ka viņai ir kādas tiesības komentēt manu svaru,resnumu uun kā es sev vīrieti atradīšu.Tagad man ir dr.Saldiniece,esmu ļoti apmierināta,gan ar dakteri,gan ar medmāsiņu.
šobrīd gaidu bērniņu un pašai vajag atrast viņam labu dakteri,jo mana nav bērnu daktere,tātad izvēlos dr.Zepu.

b , 2015-09-10 15:09:25

Arī es par dr.Boreiko neko sliktu nevaru teikt,bet diemžēl dēļ tā,ka viņas medmāsiņai Zaigai viemnēr ir kādas pretīgas piezīmes,biju spiesta mainīt ģimenes ārsti,jo neuzskatu,ka viņai ir kādas tiesības komentēt manu svaru,resnumu uun kā es sev vīrieti atradīšu.Tagad man ir dr.Saldiniece,esmu ļoti apmierināta,gan ar dakteri,gan ar medmāsiņu.
šobrīd gaidu bērniņu un pašai vajag atrast viņam labu dakteri,jo mana nav bērnu daktere,tātad izvēlos dr.Zepu.

b , 2015-09-10 15:09:27

b , 2015-09-10 15:09:29

Es tiešām saņēmu aizdevumu Manā no Mrs Aubrey. es ieteiktu jums sazināties ar viņu pa e-pastu: aubrey_graysonfinance@hotmail.com

Anita , 2016-12-13 02:01:12

Laba diena

Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:

(Aiznemeji INFORMACIJA)

Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................

Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.

Ar laba velejumiem,
Jeff Michael

Jeff Michael , 2017-01-14 18:31:56

No puedo agradecerte lo suficiente. Correo electrónico: adagbaspiritualtemple@gmail.com por todo lo que has hecho por mí. Hace aproximadamente un año, mi pareja tuvo un malentendido que llevó a la ruptura, ambos cometimos GRANDES errores en nuestra relación. Terminó alejándose de mí para buscar una nueva vida. Sabía en mi corazón que ella sería la única que me haría feliz. Me sentí aliviado cuando encontré su sitio y lo que tenía para ofrecer. Solicité de 3 a 4 días para que nos reunieran el hechizo de amor y, dentro de 4 días, la compañía Denny la había trasladado de nuevo a nuestra ciudad natal donde aún vivía. Nos reconectamos de inmediato y nos mudamos juntos. Estoy tan feliz de haberte encontrado. Fui paciente para seguir tu pedido. Gracias, Dr. ADAGBA. Si necesita ayuda, le aconsejaré que lo contacte también sobre su número de Whatsapp: +2348037780443

Joel Johnson , 2018-11-04 06:12:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet