Gaišreģe / -is
Vai Ogres apkārtnē ir kāds sakarīgs gaišreģis. Būtībā man nevajag nākotnes pareģošanu (paklausīties gan būtu interesanti), bet gan vienkārši dzirdēt, ko šis konkrētais cilvēks var par mani pateikt, vai man ir lāsts. It kā neticu šitā, visām lietām, bet nesen dzirdēju sarunu, kura nebija domāt man un tās doma bija tāda, ka man un vel pāris radiniekiem esot baigais lāsts uzlikts. To esot teikusi kaut kāda gaišreģe, turklāt to konkrēto vienu radinieku, kam tas lāsts ir uzlikts viņa vispār esot atteikusies pieņemt, jo tas lāsts esot pārāk stiprs. Un tāpat no tās sarunas es vel uzzināju pāris dīvainas lietas - piemēram to, ka man esot bijusi māsa. Nu doma tāda - skepse ir liela, bet intrese vel lielāka, tapēc gribētos dzirdēt kāda it kā sakarīga gaišreģa vārdu, koordinātes.
bitva ekstrasensov - uzraksti viniem- aizbrauksi uz Maskavu un tev paliidzees
Cik asprātīgi :))
Elejas Veroniku sameklē.
Mārci- kāpēc aspratiigi? es nopietni- ir jau veersushies taa cilveeki, pasties raidiijumus
Jā nu es jau tagad noteikši braukšu uz Maskavu pie kaut kādiem ekstrasensiem :D Turklāt man domāt, ka tā raidījuma varoņi nav reālāki par kādreiz tik pupulārā "Okna" varoņiem.
Elejas Veronika neliekas nekas labs, diezgan daudz sliktu atsauksmju, kaut kur arī bija rakstīts, ka šī tos, kas netic Dievam nemaz nepieņot un metot ārā.
Pūķe visu zin - varbūt aizej pie viņas uz konsultāciju.
Tad jau drīzāk pie Ušpeles.
ja mani tas ari loti interesetu,pavisam nopietni.
Kaleidoskopā ir kādas gaišreģes reklāma.
Nu tie, kas nodarbojas ar pašreklāmu pilnīgi noteikti ir fake gaišreģi, tas jau nu ir skaidrs.
Par attiecīgu samaksu visu pateikšu, kas bijis, kā bijis un kas būs. ārstēju arī impotenci pēc foto un atrodu pazudušus kaķus.
Tad kādēļ iet pie tās gaišreģes ja viņa smagu lāstu noņemt nespēj... patiesībā ekstrasenci , gaišerģi lāstus nenoņem...vi'ņi var tā domāt un maldināt Jūs... taču patiesībā jūs iepinaties viņu atkarības pinekļos... un viņi paši savos vēl vairāk (tie cilvēki ir ļaunu garu vadīti)
...nav viņiem tāda vara dota... tie pat paši saka ka to nu var tikai Kristus...
jā Viņš var!... viņš par to samaksāja ar savu dzīvību.. mūsu lāstu un grēku dēļ tas gāja krustā
...nu vai nav drošāk iet pie viņa?... kam lielāka teikšana , mirstīgajiem, grēcīgiem gaišreģiem?... vai joprojām dzīvajam, svētajam Kristum?
(..un Kristum par to nav jāmaksā, atšķirībā no ekstrasensiem un pārējiem mošķiem)
Bībelē pilns ar apliecinājumiem ka augstākā vara pieder tikai un vienīgi Kristum, un nav citas varas kas būtu stiprāka .... pat nāve to neuzveica un krusta mocības...
domājiet par to biežāk... un visi lāsti atkāpsies paši
Marci!vai samekleji ,kas tev spetu palidzet?
... a tev kas?
ja nespej atbildet uz konkretu jautajumu,staiga vien vesels talak, neba manis del sieviete,tavai dzimtai uzlikusi lastu
ja velies varu palidzet
biju pie viena ekstrasensa/dziednieka, viņš gan no Ventspils, bet šad tad rīgā un ogrē arī esot. manā dzīvē brīnumi sāka notikt (sakārtojās attiecības, kuras vairs necerēju glābt), bet tas pārāk personisk, draudzene savukārt nesekmīgi cīnījās ar lieko svaru, bet pēc apmeklējuma pie viņa nu krītas svarā brīnumaini dabiski, vienkārši nav ēstgribas un ieejot pārtikas veikalos neko nekārojas.
ha iedomājos, kas notiktu ar pārtikas industriju, ja pie ši cilvēka sāku griezties visi/visas, kam liekais svars.
ja, Mārci, interese uzraksti uz unauna@inbox.lv, iedošu koordinātes
mārci, sajuka paroles, īstā parole unoxx2@inbox.lv
un kad burvju iedarbība beigsies sāks rīt kā traka, tā redz problēmas nerisina, tā tikai no viņām bēg, bet tas no kā bēdz tevi panāks, lietas ir jārisina, tās neizkūp gaisā, tas ir naivi, par visu dzīvē reiz ir jāsamaksā. Par stulbumu, naivumu, vienaldzību, alkatību, pārēšanos, nepamatotu badošanos, ālēšanos, nepiedošanu uttt....
Varbut cari padalīties ar informācijum,man tiešām vajag un ļoti steidzami.
Vai viņš dziedina no attāluma?
Un kāda vinām ir atlīdzība.
es iedosu savu epastu-eva123456789@inbox.lv
*** STEIDZAMS ****
Really betona ticiet man.
mans vārds ir Jose Agostinho Joao, es atklāju, smaids, pateicoties šo cilvēku atklātu leonald. viņš ir darbinieki st.james vieta īpašuma apsaimniekošanu, viņš man palīdzēja saņēma aizdevumu € 17.000
Un divi no maniem kolēģiem ir saņēmuši arī šo companys aizdevumus bez grūtībām, ar likmi 3%, ar apstākļiem.
ja jums ir nepieciešams kredīts naudas citu iemeslu dēļ kontakta
Vārds: frank leonald
Uzņēmums: st.james vieta wealth management
E-pasts: sjp.co.service@outlook.com
mājas lapa: http://www.sjp.co.my/
ceru, ka visi jūsu finansiālo problēma tiks beidzās ar Dieva žēlastību ar šo aizdevumu.
Paldies
Laba diena
Veiksme aizdevums šodien pieteikties
Vai jums nepieciešama steidzama kreditu? Mes dodam no aizdevuma ieinteresetajam personam, kas velas kreditu ar labu ticibu. Vai jus nopietni nepieciešama steidzama kredita? tad jus esat istaja vieta. Mes dodam out uznemejdarbibas aizdevums, personas aizdevums, sazinieties ar mums par savu aizdevumu pieprasijumu pec 2% zemu procentu likmi, lai apmierinatu jusu pieprasijumu, un kas izklastita no finanšu problem.contact mums šodien pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Paldies, ka mes gaidam jusu atbildi
Jeff Michael aizdevumu uznemumam.
Pabeidz savas finansiālās rūpes
Mēs esam aizdevumu akreditēti uzņēmumi. mēs piedāvājam aizdevumu privātpersonām
zemu procentu likmi 2%, mēs piedāvājam personīgo aizdevumu, biznesa aizdevumu,
hipotekārais kredīts. nekustamā īpašuma aizdevums. lūdzu, lai iegūtu papildu informāciju
Nevilcinieties sazināties ar mums pa: felixgeorge958@gmail.com
Laba diena dāmas un maigi vīrieši, Vai jums ir atteikties aizdevumu viltus Loan Company, Vai jums ir nepieciešams steidzami kredītu, lai nomaksātu rēķinus, Vai jums ir nepieciešams nenodrošinātu aizdevumu, Vai jūs meklējat biznesa aizdevums? personas aizdevums, mājas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, parādu konsolidācijai aizdevums, riska kapitāls, utt .. Vai tu esi bijis atteikts aizdevumu banka vai finanšu iestāde par jebkuru iemeslu dēļ. Esmu MRS magret Jēkabs, privātu aizdevumu aizdevējs, aizdevumus uzņēmumiem un privātpersonām ar zemu un pieejamu procentu likmi 2% procentu likmi. Ja Jums ir interese veikt steidzamus kredītu? Lūdzu, sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un saņemt savu aizdevumu šodien.
Es esmu Michaelis Richard, MICHAELRICHARD FINANCE COMPANY izpilddirektors. Mēs esam licencēta, cienījama finanšu pakalpojumu kompānija, kas sniedz finansiālu palīdzību mūsu daudzajiem klientiem visā pasaulē ar procentu likmi 2% ar minimālo aizdevuma summu (2 000,00 USD) un maksimālo aizdevuma summu ( 50 000 000,00 USD) laikā no 1-30 gadiem. Mēs piedāvājam cilvēkiem, sadarbojamies ar organizācijām un uzņēmumiem, kuriem nepieciešams nodrošinājums, un nav nodrošināta maksimāla garantija aizdevumiem, kuri ir labi apdrošināti. Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar michaelrichard073@gmail.com un saņemiet tūlītēju atbildi michaelrichard073@gmail.com.
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Vai jūs esat parāds? Vai jums ir slikta kredīta? vai jūs esat noraidījis bankas, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu savu biznesu? Mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu sliktajiem / sliktajiem kredītreitingiem. Mēs izsniedzam gan biznesa, gan individuālos aizdevumus ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli, ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru personu un uzņēmumu .. Mūsu aizdevumu programmētājs ir ātrs un uzticams, piemērojams šodien un saņem tūlītēju atbildi. Mūsu Aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek nodrošināta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
Magret james MD / CEO
Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? Vai jūs esat parāds? Vai jums ir slikta kredīta? vai jūs esat noraidījis bankas, vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai uzsāktu savu biznesu? Mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu sliktajiem / sliktajiem kredītreitingiem. Mēs izsniedzam gan biznesa, gan individuālos aizdevumus ar ilgtermiņa un īstermiņa izvēli, ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru personu un uzņēmumu .. Mūsu aizdevumu programmētājs ir ātrs un uzticams, piemērojams šodien un saņem tūlītēju atbildi. Mūsu Aizdevumi ir labi apdrošināti, 100% garantēti, un klientiem tiek nodrošināta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (natwestloancompany432@gmail.com)
E-pasts: (natwestloancompany432@gmail.com)
NAT WEST MD / CEO
Pieejams aizdevuma piedāvājums ar likmi 2%. Ja jūs interesē, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: (richardcosmos5@gmail.com), lai iegūtu vairāk informācijas.
Steidzams aizdevuma piedāvājums.
Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Mēs piešķiram nopietnus aizdevumus privātpersonām, uzņēmumiem un investoriem. Mēs piedāvājam aizdevumus automašīnām, auto aizdevumiem, Ziemassvētku kredītiem, personīgiem aizdevumiem, hipotekārajiem kredītiem, kredītiem no € 2 000 līdz 100 000 000, ar 2% procentu likmi, ļoti izdevīgām procentu likmēm. Sazinieties ar mums, izmantojot: (georgeanderson.loanfirm255@gmail.com)
Aizdevuma piedāvājums