Vēnu operācija

Sveiki! Tuvākajā laikā es vēlētos taisīt vēnu operāciju a lāzeru. Varbūt kāds varētu ietekt kādu labu ārstu! Liels paldies jau iepriekš! :)

Nati , 2011-11-21 21:14:20

Dr.Mauriņš - Rīgā ir viņa vēnu klīnika.Lai veicas!!!!:)

Elza , 2011-11-21 22:29:11

Liāna Miķelsone Rīgā, Sadovņikova 20.

Dore , 2011-11-22 07:15:25

Viennozīmīgi lielisks ārsts - Ints Bruņenieks, pieņem gan Ogrē, gan Aizkrauklē.

Agy , 2011-11-22 07:49:27

Un kĀdas aptuveni izmaksas?

es , 2011-11-22 09:52:31

Veselības centrs-4, Dr.Ūdris. No sākuma vajag aiziet uztaisīt duplogrāfiju, tad arsts arī pateiks izmaksas. Cii zinu vidēji 1 kājai sākot no 500,-Ls + spec zeķes ~ 60Ls.

, 2011-11-22 10:05:07

Paldies visiem par ietekumiem! Tā es arī rēķinājos ka vidēji viena kāja ir ~500 ls

Nati , 2011-11-22 19:12:50

vc4 modernākā vēnu klīnika

kika , 2011-11-23 21:08:50

www.venucentrs.lv

VC4 - strādā tie ārsti, kas pāris gadus atpakaļ bija ķirurgi, pēc gada ir ķirurgs - flebologs, bet tagad jau ķirurgs - flebologs - proktologs. Nu, tad jājautā - vēnas vai pakaļa ???

krista , 2011-11-30 20:29:08

Krista,domāju tu kļūdies-VC4 viena no modernākajām vēnu klīnikām.

kika to krista , 2011-12-02 16:03:40

vc4-ir ar dažādu profilu centrs, gan ģim.ārstu prakse, gan ginekoloģija , utt.

Aiva to Kika , 2011-12-03 15:35:22

man operēja Dr. Mauriņš!

sanco , 2012-08-31 08:07:39

Ints Bruņinieks ir absolūti nekompetents ārtsts. Manā gadījumā uzstādīja pilnīgi nepareizu diagnozi, kā rezultātā ir komplikācijas. Pats pēc tam atzīst vainu, bet plātās ar rokām - kļūdīties tas esot normāli viņa praksē . Cits ārsts pie pirmās apskates noteica pareizu diagnozi un ārstēšanu. Ja jums rūp sava veselība pie šitā pseido ķirurga noteikti neejiet.

yesss , 2014-04-29 15:59:00

Laba diena

Vai jums ir nepieciešams kreditu?
Vai jus interese iegut jebkada veida kreditu?
Vai jus finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredits, lai nomaksatu savu paradu un rekini ?, email
Mes velamies dot no aizdevuma, kam kadreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zema procentu likmi 2%, mes dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD lidz maksimalajiem 100 miljoniem dolaru, marcinas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresetie aizdevumu prasitaji aizpildit un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informaciju par parskaitijuma apstradei:

(Aiznemeji INFORMACIJA)

Pilnais vards:......................
AGE .............................
GIMENES STAVOKLIS..................
Kontaktinformacija Adrese: ................
Valsts .........................
Talrunis: ..........................
Nodarbošanas: .....................
Meneša ienakumi:.........................
Religija: ..............................
Tuvako radinieku: .......................
(Informacija par kreditu)
Summa nepieciešams ka Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinajums: .....................
atmaksas režims: meneša vai gada ...............
Vai esat prasijis aizdevumu pirms? ...................

Thanks ka mes gaidam jusu atri stradat.

Ar laba velejumiem,
Jeff Michael

Jeff Michael , 2017-01-14 18:33:56

Sveiki,

Jūs esat īpašs, godīgs un labs raksturs. Vai jums ir ienākumi, kas ļauj jums sasniegt jūsu ikmēneša maksājumus? Mēs esam jūsu mājās un varam atvērt privātpersonām, padarot pieejamu aizdevumu no 1000 līdz 800 000 euro ļoti vienkāršā izteiksmē ikvienam, kas var atmaksāt ar procentu likmi 2%. Mēs neveicam naudu par aizņēmumu, turklāt likums to aizliedz. Mēs piedāvājam īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa kredītus sadarbībā ar mūsu advokātu un finanšu konsultantu. Pieejamais atmaksas termiņš atkarībā no jūsu izvēles. Mēs nezināma par jūsu lietošanu, un mūsu pārskaitījumi ir apdrošināti bankā, lai nodrošinātu darījuma drošību. Attiecībā uz visiem jūsu pieprasījumiem, kas ir iesniegti priekšlikumi saistībā ar maksājumu likmēm un starpību, mēs ar jūsu palīdzību.
Kontaktpersona: fred_foldvik2013@outlook.com

sirsnīgi

Mr Fred , 2017-09-15 00:26:29

Es esmu profesionāla privātā aizdevuma aizdevējs. Es strādāju kopā ar ekspertu komandu kā personālu. Es piedāvāju lētus aizdevumus ar ļoti zemu 3% procentu likmi, darījumi šeit ir lēti, vienkārši, ātri, efektīvi un veiksmīgi. Man ir tiesības aizdot visu pasauli. Es piedāvāju ātru kredīta apstiprinājumu pirmajās 24 pieteikšanās stundās. Minimālā aizdevuma summa ir 20 miljoni eiro. Apmeklējiet mūs jebkura veida aizdevumiem, finansējumam vai projektu finansējumam. Apmeklējiet mūs šodien, izmantojot jerrybestloanfirm@gmail.com

mr jerry , 2018-05-24 08:04:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet