krākšana
mājās krācējs! ko lai dara? negulētas naktis, dusmas, naids....
jāsūta pie miega terapeita!
bet ,ja nopietni tas ir katastrofāli.Pēc statistikas šā iemesla pēc pat cilvēki šķirās:(
Spilvenu virsū, un... :(((
tas ir drausmīgi.Miega terapets var palīdzēt,bet ne visiem.ļauj minēt-tavam krācējam ir liekais svars?
man ar shonakt sieva kraaca
Izklausās ka mājās divas nelaimes , krācējs un nervozie. Parasti cilvēki kuriem nav problēmu ar nerviem un miegu nedzird nekādus krācējus :)
luņa sieva aizsāka šo diskusiju,tapēc šis tēlo pārgudro,jo sevi jau naktī nedzird un pats izgulējies:P
2011-11-09 12:50:34 : Luņa sieva ir klusa un mierīga bez liekiem trokšņiem , mums bieži dažāds dzīves ritmes un darba grafiks tāpēc zinu :):)
runa jau gāja par luņa krākšanu nevis sievas:)
Nu dīvaini komentāri! Ja nevarat paciest vīra krākšanu, nopērkat ausu aizbāžņus. Ticiet man, palīdz labi. Ja negribat tos, tad guļat atsevišķās istabās. Neredzu šeit problēmu, nerunājot jaut par šķiršanos.
arī man ir tāda problēma. ausu aizbāžņi nelīdz, guļam citās istabās, pat kaimiņi naktī dauza pa sienu...
problēma ir liela
Ja aizbāžņi nelīdz, tad tiešām problēma ir liela. Te tiesām atliek vērsties pēc palīdzības pie speciālistiem. Man tiešām žēl.
Ja tik exstrēmi reāli jāgriežās pie SPECA , tas var būt dažādu nopietnu kaišu priekšvēstnessis ja kas.
Mana vīrmāte krāc tā, kā pārkrāktu veseu bataljonu armijā..... Vīrtēvs sakumā aizgāja uz citu istabu dzīvot un gulēt, tagad nesen nosiltināja starpsienu....... lai mazāka caurskaņa....... nu pensioņeri abi, bet ja tiešām tāda problēma, ir jārunā ar vīru, jo ja ne iedzīvosies liekās krunkaš, neirozēs un ka''sķos. ja vecis neprotās, ej citā istabā, stāvā gulēt. Manu prāt ir jāsaprot, ka tu otru cilvēku noved līdz baltām pelītēm....... un ja kaimiņi sit pa sienu, tad jādomā, ārzemes iesūdzētu tiesaā....
Nuy pagaidām manējais, kad šāk krākt, pagriežu uz sāniem tā vinkārši, vai speru ar kāju. šamais zin, ka tad ir jāgriežās uz labajiem sāniem.....
Veiksmi tev un ved veci pie doka.......
Beidzot pareizais krākšanas iemesls minēts http://www.xmed.lv/lidzeklis-pret-kraksanu-medisnore