sanatorija
manu bērnu iesaka paārstēt rehabilitācijas nodaļā-sanatorijā Jaunogrē.vai ir kādas ziņas par šo iestādi?
Vislabākās! Personāls, kas tur strādā, patiesi mīl bērnus un ir lieliski speciālisti.
mans bērns tur pāris gadus atpakaļ dabūja kašķi .
Mēs tur bijām 4 reizes. Divus gadus pēc kārtas tika dots nosūtījums uz vienu mēnesi, kuru mēs dalījām uz divam daļām ar 3 mēnešu intervalu. Tā ka dzīvojam te pat, gājām tikai uz procedūram, pa nakti nepalikam. Mums patika! Ar medmāsiņam daudz saskarties nenācas - bet cik nu redzējām - feinas, ar bērniem forši kontaktējās. Fizioterāpija - super! Puikam ļoti Vadims patika un masiere Ilga - vēl tagad, pēc 3 gadiem atceras!
Kašķi - nu neticu es tam, nu i ja dabū kaut ko, tad to var visur dabūt un veikalā un bērnudārzā!!!
Kašķi tik tiešām var visur dabūt... Diemžēl - arī medicīnas iestādē, es ko tādu atrāvos pirms 15 gadiem Ogres slimnīcā, mūžam neaizmirsīšu (uzreiz saku - veikali atkrīt, jo gulēju labi ilgi pēc operācijas :P )
kaškis nebaida,nav mirstamā kaite.bet kādas sekmes astmas ārstēšanā?
Zinu daudzas māmiņas,kuras jau atkārtoti ir izmantojušas šo sanatoriju, bērnu ārstēšanai. un atsauksmes -tikai pozitīvas.Visas procedūras,kuras izdarīs sanatorijā-nāks par labu bērna veselībai.bet nevari cerēt,ka ar vienu tādu ārstēšanas kursu pavisam var izārstēt astmu. Tur vajadzīgs laiks, uzņēmība un pacietība. bet tikai 10-15% no tās saucamās bērnu astmas-pāriet pieaugušo-tātad-ir pamatotas cerības.un speciālisti tur tiešām ir gudri un profesionāli.ja vien bērns pats nav kategoriski-pret(jo psiholoģiskajam faktoram arī ir nozīme), noteikti izmanto.
šai sanatorijā esu uzturējusies pati - nu jau daudz gadu atpakaļ. medicīnas personāls tur bija vienkārši ļoti , ļoti labs.. teiktu nekad vairs nēesu sastapusi medicīnas iestādēs tik iejūtīgus , sirsnīgus, atsaucīgus cilvēkus un speciālistus.
Kašķi var dabūt arī autobusā,veikalā un vilcienā utt.,bet runājot par sanatoriju-nu it kā tur nekā nav un tai pat laikā Ir!!!To var salīdzināt ar bērnu dārzu,tikai pievienojot klāt procedūras,zālītes un svaigu gaisu! Par personālu varu teikt tikai to labāko-sākot ar sanitārītēm, beidzot ar dakteriem . Māsiņas kā bitītes,šobrīd ir trīs fizioterapeiti. Visjaukāka man likās Līga. Kādreiz bija Vadims-ļoti jauks puisis,žēl ,ka tagad nav.... Divas masieres Ilga un Irēna - abas labas : mīļas un iejūtīgas!
VIENS LIELS mĪNUSS ļoti veca ēka un prasās pēc remonta !!! Un diemžēl nav kas nosponsorē..... un salabo vai atjauno... Bērni mūsu valstij laikam ir pēdējā vietā....
LAI PASTĀV TIK JAUKA UN NESAMAITĀTA VIDE, KĀ ŠAI SANATORIJĀ, MILZĪGS PALDIES MEDIĶIEM PAR PACIETĪBU, IEJŪTĪBU UN SAPRATNI ŠAIS MAZAJĀS SIRSNIŅĀS...IZTURĪBU VISIEM , KAS ŠEIT IEGULDA LAIKU UN DARBU STRĀDĀJOT. Man paties gandarijums esmu daudzus gadus saskārusies ar šo Rehabilitācijas centru....Atsaucīgi visi!!!Tikai lai būtu kur ārstēties šiem bērniem, jo nevisi var maksāt milzu naudas par veselību.
Vai kads man var pateikt addresi kur atrodas Ogre si sanatorija? mums ar 10. janvari jabaruc uz turieni bet never vala nevienu majas lapu kura tiktu paradita addrese sai sanatorijai!
Paldies,par atsauksmem.
Mamma
Jaunogrē , Gaismas prospektā 2/6 atrodas bērnu sanatorija ”Ogre” , tas ir pašā zilokalnu pakājē. Ja brauc no Rīgas ar mašinu pa daugavpils šoseju tad līdz zīmei "Stacija jaunogre" jānogriežās uz ceļa kurš ved uz Jaunogres pārbrauktivi tāi pāri un TAISNI TAISNI TAISNI , nav jāgriežās nekur nost!!! Kamēr ielas labajā pusē būs liela lielu Savprupmāju skolu muižu atgādinoša ēka ar parku ta arī būs 1926 gadā celtā "bērnu sanatorija Ogre" , ļoti labi dakteri un personāls galvenā ārste Dr. Grīnšteina forša tante:) Tur ēdamzālē sienas apgleznotas ar unikāliem sienu gleznojumiem ,māja celta pēc arhitekta Konstantīna Pēkšēna projekta ar Anša Cīruļa sienu gleznojumiem:) http://www.ogrenet.lv/ogre/4359/ , Ja brauc ar vilcienu tad līdz stacijai Jaunogre un ar kājām 10min nos tacijas tāpat Taisni taisni taisni un esi pie sanatorijas:) Telefoni ir Gaismas prospekts 2/6,
(+371) 65022141 vēl tads ir 65045351 :)
GALVENAIS pārbraucot pārbrauktuvi pie autobusu galapunkta NENOGRIEZIES pa galveno ceļu kas ved uz Zilo kalnu masīvu bet bauc TAISNI TAISNI pa Gaismas prospektu !! Ja izmanto GPS tad ēka atrodas N56°49.660' , E24°34.965' , vienīgais kas mani izbrīna ka to ēku joprojām kāds "Čiekurs" nav pievācis sev par Villu , superīga vieta mežā Zilo kalnu pakājē ar tuvu centram BET pilnīgi izolēta , sīkie būtībā dzīvo mežā klusumā un svaigā gaisā kaut līdz pilsētas centram burtiski 400m :):)
Tā Ir vieta uz kuru ir vērts sūtīt bērnu,lai atgūtu veselību, nostiprinātu imunitāti un uzzināt no kā rodas bērna kaites....manam bērnam izrādās ir alerģija pret pelējumu, kopš nomainījām dzīvesvietu un izvairamies no pelējuma-neslimojam!!!
es Tevi apbrinoju, ka Tu visu zini?
Lunim arī tur ir lielais bizness, tāpēc arī visu zin.
Luni nu tu zagnul, ot sili 5 min ne vairaak
Ilga tur vairs nestrādā,viņai privātprakse!
tante Grīnšteina jau sen tur nav galvenā ārste, bet neko nedaroša administratore skaitās . Ļoti daudzi, es teiktu - labākie darbinieki mazo algu dēļ ir aizgājuši. Vairs nekas nav tā kā agrāk.....
Kā nav, ir! (Lunis nevar atbildēt, guļ piedzēries un atlūzis blakus interneta vadam)
Bet ja nopietni, cilvēkam ir konkrēti smaga internetatkarība, kas ir tikpat nopietna un bīstama slimība, kā alkoholisms, narkomānija, utt., kas prasa ĀRSTĒŠANU. Palīdziet taču kāds!
Oi joo , vienu nabadziņu šiatais http://www.ogresbalss.lv/?p=1074 pamatīgi ietekmējis:):)
Nu žel ka Grinšteina vairs nav šefene bet nu gadi jau ar nav nekādi mazie. Vecā maita Linde savulaik gan laikam ar kājām pa priekšu tika iznesta no turienes , to gan necieta ne audzēkņi ne personāls , pretīga vecene bija , bet Grīnšteina bija forša tante , tik labākās atmiņas no skolas laikiem:)
Manam bernam ir bronhiala asma vinam ir 8 gadi, taisamies doties pavasari uz sanatoruju, gribetos uzinat kas un ka Ogres sanatorija maksa, jo Baltezara sanatorija maksa ir 21 ls diena, nu taka drusku pa dargu, ceresu uz jusu atbildi, paldies
Bijam sanatorija pagajsgad,aizbraucam veselas,atbraucam ar pamatiigu klepu,toties visu ziemu neslimojam peec tam,ja nem veeraa,ka ieprieksejo tik pa slimnicam dziivojaamies. Dakterites super,bet tas pieskatitaja zem katras kritikas,siikie kaujas,vina tik lasa aviizi.KAd zjautaju,vai nav vieglak kadu rotalu palaikam izdomat,lai berniem jautrak ,vina pateica,ka par to vinai nemaksaajot! Bet arsti un fizioterapeite un medmasinjas super! :) Maaja pabriesmiga,izskatas,ka pamesta,bet toties ar nosuutiijumu par velti.
Mana mazmeitiņa tur bija. Vissirsnīgākie vārdi personālam un arī rezultāts ir. Brauksim vēl.