gēla nagi
Labdien, visu laiku taisu gēla nagu korekciju Rīgā, bet man steidzīgi nepieciešams to izdarīt Ogrē. Lūdzu iesakiet LABU meistari. Paldies!!
29218302 Valda- Upes prospektā. Eju jau gadiem, un nekad nav bijusi vēlēsanās meklēt citu meistari.
Varu ieteikt Gaidu - Saules prospektā (www.manikirsogre.lv). 26499110
Dina 26840155
varpa 3 stava
neko par to isti pat nezinu....bet tagad apjuku....katra iesaka savu meistaru??????...un vispar cik tas prieks maksaa????un cik ilgas ir mocibas?
neko par to isti pat nezinu....bet tagad apjuku....katra iesaka savu meistaru??????...un vispar cik tas prieks maksaa????un cik ilgas ir mocibas?
Natalija salonā '' Anželika" 29919400. ļoti labi taisa un dizains superīgs.
alina jaunogre pusotra ,divas stundas un profilakse -10ls.
20337644
man nepatik ka alina zime,bet turas labi un natalija no andzelikas..vispar neiesaku tur iet-nekartiga,netiriga,baidos vai vispardezinficet tur kaut ko un ar solariju tur ar pieredze nav bijusi laba.
andzelika biju un naga dabuju infekciju,tas gan,,,
vienmer bus kam patik kaut kur un kam nepatiktur kur citiem patik utt,labak no savas pieredzes skaties nevis citiem prasi.....
Sveicinatas meitenes, pieaudzeju Géla nadzinus kvalitativi skaisti dizaini decembra menesi akcija jaunajiem klientiem nav dargi rakstiet lai pieteiktos bizness21@inbox.lv
Vai kads varetu pateikt kur var ogre uzlikt gela nadzinus par letaam naudam?
Man ļoti patīk Jūlija no A+A,ļoti labi taisa un dizains superīgs.Un cēnas viņai ne dargi, profilakse 15-18 euro.
Patīk Jūlija no A+A, VIŅA SUPER TAISA TEL.25543082
Julija no A+A ir smaidga,simptiska meitene,bet nekrtiga un nevizhiga un turas slikti ,2 x gaju,jo domaju ok,pirmaja reize biezhi sikti turas,bet otraja reize bija vel traka,man nekur nekad tik sikti un neturejas,plus ievisleja 2 pirkstos