Palīdziet! Zobārstniecība
Šodien man izkrita plomba un zobā palika nepatīkams caurums. Un tagad domāju varbūt pastāv kāda iespēja salabot to par brīvu vai par lētākām naudām balstoties uz to ka es caur bezdarbniekiem iestājos stundentu darba praksē, ko piedāvā NVA par 120 Ls mēnesī un man tās naudas nav pietiekoši daudz, lai labotu zobus par lielām summām. Kur es varētu vērsties ar tādiem jautājumiem, vai kāds jau ir sastapies ar kautko tādu, kas varētu palīdzēt? Paldies
Starpcitu, varbūt kāds var arī ieteikt kādu vietu, kur Ogrē labo zobus, ko paši izmanto.
Vissleetaakaa vieta kur labo zobus ir polikliinika...nu bet nezinu attieksme un visa tehnika tur... pasai patiik dr.silina, pienem paarogree, cenas ar nav tik trakas! :) pazvani un apjautaajies: 65071009
>..... nu jūs jau arī gribat putna pienu, taisni smiekli nāk...gribat attieksmi padomājat paši par savu ieejot kabinetā!!! un preparāti un tehnika visā Latvijā ir vienāda ņem no vienas "mucas"....tā pat , kā ar benzīnu!!!!....tas jau palicis tāds priekšstats no padomju laikiem ,ka poliklīnikā nekā normāla nav!!
nu nav tik traki, dr. Kruze labo tiri normani un par normalam naudam
poliklinikā ir ok, gan cenas, gan attieksme un kvalitātei arī nav ne vainas!
Kas ar Dziednīcu?
Bezmaksas ir tikai bērniem līdz 18 gadiem
laba daktere poliklinikā Bāra. salaboju visus zobus kuri bija jalabo pirms vairaakiem gadiem un nesuudzos visas blombas vietaa.un atieksme viņai laba pret pacientu.man patika.
Cenas poliklīnikā ir mazliet mazākas kā priv.kabinetos,bet dažas cenas ir pat vienādas.......pašiem nevajag nolaist un tad gribēt kautko par velti.........veikalā arī par velti neko nedod,tad kāpēc cilvēkiem,kas mācījušies 5 gadus,ieguldījuši savu naudu prakses izveidē jālabo kautkas par frīi vai par lētām naudām???Es saprotu,ka katra izglītība maksā adekvāti.......
Pilnīgi piekrītu iepriekšējam komentāram.
Turklāt mums zobu labošana salīdzinot ar citām valstīm Eiropā ir viena no lētākajām.
Bezmaksas ir bērniem līdz 18. gadiem, ja kabinetam ir līgums ar valsts norēķinu centru, ja nav, tad jāmaksā.
Daudzas privātprakses absolūti nealkst slēgt līgumus, jo nav izdevīgi strādāt par tik smieklīgām cenām.Cita lieta, ja runa par poliklīnikām, kur ir iespēja, ka nāks bērni kvantumā no skolas vai ir kāds sadarbības līgums ar skolu.
Tas pats ar apdrošināšanām, nav izdevīgi.