Pogologs - varzacs
Iesakiet podologu Ogre? aizdomas par varzats veidosanos, nepieciesama podologa palidziba no tas atbrivoties
iesaku vislabāko-Mārīte Saulīte-strādāja poliklīnikā,tagad pieņem slimnīcas telpās.
varbut kadsari zin kur ar varzacim cinas ar lazeru (nevis vilejot) ?
numurinu Marites var palugt?
Diemžēl numurs man nav.
Inta,Salons Orhideja, pretī Kato;lu Baznīcai.
KĀJU KOPŠANA 65020808
http://www.ogresslimnica.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=94&Itemid=73
Mārītes Saulītes nr. 26445020
Tagad mācīts podologs ( agrāk darbs "ātrajos") Dina Bašķe,prakse Lielvārdē,izbraukumi.Tel.-28*34*77*65.Gudrs cilvēks !
Viennozīmīgi Mārīte!
biju pie Dinas Baskes, super, paldies vinai, uzzinaju ari daudz jauna, iesaku
Es arī iesaku doties pie Dinas Bašķes. Lielvārde tev pavisam blakām, cik zinu pie viņas daudz tālākus gabalus cilvēki brauc, jo labu mediķu, plus vēl ar cilvēcīgu attieksmi ir ļoti maz.
Daktere Dina Lielvārdē, viennozīmīgi labākā. Tās manas domas,cita jau te neviena nav reāli, kas var palīdzēt, kas tik nav izbaudīts, kad reāli ..ūdi..labāk uzreiz tur. ar Ogres ķirurgiem vispār garām stāsts. Tā sačakarēja visu, ka pusotru gadu mocījos, līdz tiku līdz Lielvārdei. Ir jau jāpiestaigā pa laikam tāpat,pāris reizes gadā, bet teikšu tā, šitais jau ir saldais ēdiens pret to, ko iepriekš redzēju. Tiešām iesaku, tikai nevelkat garumā, ja sāp kkas, jo ātrāk iesiet, jo mazāk moku
varu t.nr, iedot - 28347765 Bašķe Dina.Podologe. Gadi apm ap 40 varētu būt, ar pieredzi. Man palīdzēja.