vaksācīja
Kur Ogrē veic labu vaksācīju? Kur būtu labs vaksācījas meistars
man ar tai vietā, ar ko vīrieši no sievietēm atskiras, vajadzētu.
martins ;-D ;-D ;-D ;-D ;-D
DEA labi, bet baigi ilgi, padārgi.....
SIMONĀ ātri, lēti, bet mazliet pavirši....
Izvēlies pati
pieredze : Tev slikti ar Lasitprasmi , paredzi ka "Martiņš" ir "pati"
Helios
Nu ja mēs lasam burtiski, tad "vaks;ac;ijas meistars" - sanāk vīrietis - cik zinu Ogrē tāda nav!
Ja tu lasi tāpat kā raksti, tad labāk nedari neko no tā...
Salons Helios-Natālija, 100% laba meistarīte, iesaku. Un ļoti pozitīvs cilvēks, tādus mūsu laikos vairāk, un tad viss būs oki.
Tikai SIMONA.Nepiekritu ka pavirsi, vaksejos jau tur daudzus gadus vienmer viss labi.
Vairakus gadus?
Tikai aptuveni 2 gadus tas salons strada
Salonam jau 5 gadi noteikti.
Kristine,strada majas,ne atri,bet toties ljoti rupigi un ljoti leti,eju pie vinjas 5meneshus
diana : Vajag vairāk baudīt saulīti piekopt fiziskas aktivitātes tad mazāk būs jāstaigā pa "Mājām" :) Sezona tak vaļa šodien vismaz man tas pa istam bij skaidrs http://www.ogresbalss.lv/?p=1493
Nu Lunis ne tikai izvaksēs, bet arī izvālēs pie viena:)
"Fashion Line" meistarītes Inga un Jolanta. labāku nav!! :)
ome : Nu tu gan esi sacerējusies , drīzāk sasapņojusies , taču kā saka sapņot nav kaitīgi :D :D
Sanāk, ka Lunis nespējnieks - atlicis vairs tikai pasapņot: beidzot atšifrēts !
diana. kā var pierakstīties pie Kristīnes uz vaksācīju, uz mājām?
Irēna : Tu zini ņemot vērā manu +25 gadu profesionālo pieredzi šai jomā un personīgo otro pušu dotumus man vienmēr bijusi gan stabila psihe šai jomā , par cik ir ar ko salīdzināt , pie kam Lunis šancē par labu naudu un omīšu tantīšu skuķīšu šādus http://s.photosight.ru/img/3/cba/4198107_large.jpg , sapņus reālā dzīvē realizē tikai nestabili luzeri vai trakie kuri piedāvājas pilnīgi par brīvu ko izveikt vai par "Simbolisku" samaksu :):) Man smuki ne "Standarta foto" vienmēr bijis gana pieprasīts un pastāvīgs bizness nu jau bez maz 30 gadus :):)
martins:piedod,bet cik zinu, vina virieshus nevakse
piedodu:)
:)
pie luna griezies i ieziepes i izvakses kartigi
helios
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs