Dabīga kosmētika - atklājums

Vēlos padalīties ar atklājumu - iherb.com Cenas daudziem produktiem 3reiz zemākas, kā LV, turklāt arī kvalitāte ir lieliska - daudz "zaļu" un dabai draudzīgu produktu. Mans atklājums nr.1 ir Giovanni šampūni, īpaši smooth as silk, rezultāts satriecošs, vismaz tikpat labs, kā lietojot profesionālos, bet cena daudz draudzīgāka. Iesaku pamēģināt arī kokosriekstu eļļas, kas atrodamas plašā klāstā, dabīgas, ļoti smaržīgas un lieliskas gan matiem, gan ādai. Tāpat tur arī pasūtu dažādus uztura bagātinātājus, zivju eļļu utt. - ĻOTI labas cenas. Meitenes, kas tur vēl neiepērkas, iesaku papētīt un brīdinu, iherb.com kļūst par atkarību :D Jā un vēl - piegāde ir tikai 4 $, ja nepārsniedzat svaru, šīs pakas sūta caur Vāciju, tāpēc vismaz man nepar vienu nekāds nodoklis nav bijis jāmaksā, un visbeidzot, kodiņš atlaidei EVA460, ko ievadot saņemsiet 5$ atlaidi. Tiešām iesaku papētīt, noteikti atradīsiet kaut ko sev piemērotu, galvenais, uzmanību jāpievērš atsauksmem. Jauku iepirkšanos. :)

ttt , 2011-04-06 23:11:19

wooooow , cik forsi!!!!!brinum-kosmetika!!!

!! , 2011-04-07 08:12:44

atkal ker mulkus!nu cik var?

!!! , 2011-04-08 08:21:45

Kādēļ ķer muļķus? Ja nezini, tad nerunā...
iherb.com jau sen zināms saits. Nedaudz neparocīgs pārskatīšanā, bet esmu pasūtījusi, un nav bijis nekādu problēmu.
Tikai neesmu pārliecināta, vai netiek piemērots nodoklis. Pasūtīju pirms grozījumiem.
ttt, kā ir?

ono , 2011-04-08 08:54:07

diemžēl, no šī gada jāmaksā nodoklis. bet ja iekļaujas 14$, tad viss ir ok.
un tiem, kas arii veelas pasuutiit, te buus kods kuru var izmantot neierobezhots skaits cilveeku, tas vienmeer darbojas un dod pirmajam suutiijumam 5$ atlaidi un daavanaa paraudzinjus: EDE638

.... , 2011-04-14 18:27:27

Es arī pasūtu no šīs lapas šampūnus, dezodorantus, kad vajag un arī vitamīnus. Ļoti izdevīgi pasūtīt zivju eļļu. Man 5$ atlaidi pirmajam pirkumam iedeva ar kodu: DEG617. Pasūtīju arī sejas kremu - nekāda vaina. Līdz Latvijai atnāk kādās 2 nedēļās. Pasūtīju arī šogad - muitu nebija jāmaksā, jo pareizi ASV noformēta paka (kā ierakstīta vēstule).

Kika , 2011-05-09 10:52:10

Esmu šogad saņēmusi jau 5 sūtījumus, dārgākais maksāja 44$, bet, pastā saņemot, nekas nebija jāmaksā. Izdevīgi pasūtīt greipfrūtu sēklu ekstraktu (GSE), zivju eļļu. Kods atlaidei - QOY341.

tea , 2011-10-13 16:42:51

Saņēmu e-pastu, ka līdz marta beigām 10$ atlaide pirmajam pirkumam, izmantojot kodu EDE638 ;)
Bet pirkumam jābūt virs 40$. Ja zem 40$- tad 5$ atlaide.

mm , 2012-03-14 15:35:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet