Vetārsti

Vai jūsuprāt vetārstiem nevajadzētu kādas mašīnas kuras varetu atbraukt tā pat kā ātrā palīdzība?
Vakardien mans suns jutās ļoti slikti visu dienu viņa cīnijās un vēma,kautgan no rīta viņai viss bija kārtība viņa skraidija un spēlējās. Kad visi pārnāca mājās viņa nekustējās. Viņa varēja pacelt tikai galvu. Mēs ienesām viņu mājās un apgūlam uz segas. Mēs zvanijām vetārstam un viņš teica ka var atbraukt tikai ap septiņiem. Mēs izmērijām temperatūru un bija 39 viņai pamazām bija grūtāk elpot mēs meklējām kādu transportu, zvanijām visiem, taču daudzi neatbildēja, daudziem mašīnas bija čupā. Viņai nebija ko elpot un 17.51 vinja pārstāja elpot. Viņas vēders bija uzpūties ļoti liels. Mēs viņu aiznesām uz šķuni lai sestdien varētu mēģināt viņu apglabāt. Kāds cilvēks teica ka sunīti iespējams ir noindējuši, jo mans suns ir prātīgs un negrauž visu kas pagadās. Varbūt kādam suns ir traucējis ,taču viņa nemaz neuzvedās skaļi. Šodien no rīta pamanījām ka sunim pa muti, izkārušos mēli tecēja asinis. Arā varēja redzēt daudz izkārnījumu un bija arī vēmekļi. Varbūt kāds pēc šīm pazīmēm zin kas noticis? Un vai jums liekās ka vetārstiem vajādzētu vēl vismaz divas mašīnas? Tāda gudra, skaista un tik mīļa sunīša mums nebūs!

Ogrēnietis , 2011-02-18 10:21:08

Jūtu līdzi....:( Varēja arī taksi izsaukt, ietīt segās to sunīti... Kautgan ja tā ir inde, visticamāk neizglābtu...

Ita , 2011-02-18 10:46:41

Tagad palicis tikai puisis. Viņš tagad osta visu apkārtni (meklē pazudušo draudzeni) . Dažreiz pagaudo viens pats. Stāv uz kalna, skātās visapkārt un bēdājās. Puika bija jaunāks par meiteni tapēc visu kopš bērnības mācijās no viņas.

Ogrēnietis , 2011-02-18 12:11:35

nu tiešām varējāt izsaukt taxi un aizvest pie daktera. žēēēēēēl suņuka.....

inga , 2011-02-18 13:25:28

Žēl sunīša...protams, vispārtīgāk būtu bijis taksis un ātri pie vetārsta, bet ko nu vairs. Ja suns tik ātri aizgāja, tad iespējams vairs nevarēja glābt. Par temperatūru runājot, man šķiet, ka sunim līdz 39 grādi ir norma.

es , 2011-02-23 13:52:12

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet