Brivibas ielas bedres
Sveicinati milie ogrieniesi vai jums neapnik braukt pa tadiem celiem: seviski Ogre -Kartonka puse . Vajag sataisit parakstu vaksanu un sutit uz ministriju ar bildem , repartazu , un piradijumiem no celupolicijas ka tads cels ir bistams . ta izdarija Liepajas iedzivotaji :DELFI-video » Pieprasa salabot ceļu Grobiņa-Ventspils [liepajniekiem.lv] (0) Liepājā otrdien vāca parakstus iesniegumam, ko paredzēts iesniegt Satiksmes ministrijā un valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Valsts ceļi” saistībā ar dramatisko situāciju autoceļa Grobiņa – Ventspils posmā.
Iesniegumā lūgts nekavējoties novērst satiksmes drošības apdraudējumu, uzsākt ceļa remontu un atlīdzināt katram iesnieguma parakstītājam kaitējuma summu.
Par Brīvības ielas bedrēm atbild pašvaldība un nevis Satiksmes ministrija.
Un Latvijā nav tādas iestādes: Ceļu policija.
Tu gribi ,lai sak remontu nekavejoties :D -30 grados :D
rudenii vajadzeja saauasities,kad jau bij skaidrs,ka tikai pavasarii kads turpinas darbu :(
es parakstītos noteikti. Uzskatu ceļu stāvokli par rupju Ogres pašvaldības nolaidību.
ceļš ir patiešām -briesmīgsss
es dzīvoju MRS un katru dienu braucu ar mašīnu pa šo izdragāto ceļu! Vieni rok bedri vaļā,otri ciet-cik vel tas ilgi turpināsies?,tas ir atkarīgs no tā cik ienāk naudiņa pašvaldības kontā,ko piešķir ceļa remontam...
Laikam jau atliek vien sakost zobus un turpināt lauzt mašīnu tālāk!!!
nu skaidrs tikai parmetumi , neviens negrib neko darit ne pasvaldibas ne mes iedzivotaji , a ari paliks ka ir
Es aizrakstiju uz Bez Tabu,ja grib sižetu,lai atbrauc uzfilmē - 21 gs. ceļu,pēc tam var aizbruakt aprunāties ar "gudrajam "domes galvām :D
kas rudenī viņi pēc mana rakstītā e-pasta atbrauca uz Ogri, visu safilmēja, ar ''gudrajām'' galvām domē parunāja un nekas nemainījās .