INT Projekts.
Rokoties, pa darba sludinājumiem uzgāju intriģējošu sludinājumu, ka INT Projekta ietvaros meklē asistentus-uz vietas apmācīs, utt. Aizsūtīju CV-bet atpakalļ man atsūtīja, ka tagad esmu projektā un e-pasts ir publiskots datubāzē (man neko nejautājot!!!!):
Sveiki!
Paldies ka atsaucaties un izradijat interesi par šo darba piedavajumu!
Šis ir INT projekts, kura galvena prece ir INT informativi materiali, jeb paketes. Šie materiali ir worda formata faili kuri ir anglu valoda un tie satur visdažadako informaciju par biznesu, ekonomiku, finansem, politiku, geografiju, kulturu utt. Šie materiali ir lielisks veids ka iemacities un uzlabot anglu valodu un iemacities visdažadakas lietas-pelna šaja projekta nak no ta ka šis paketes tiek pardotas klientiem. Vienas paketes cena svārstās no 10 - 45ls
Es tas pardodu par 10-15 Ls , Man ir pieejamas visas paketes!
Viss, kas Jums ir jādara: papildus jaievieto lidzigi sludinajumi sludinajumu portalos!
------------------------------------
Ta ka esat atsaucies uz šo sludinajumu- jusu e-pasts automatiski tiek registrets INT PROJEKTA datubaze (http://www.int.washington.edu/) Tas nozime ka jums uz e-pastu naks klientu vestules ar velmi pieteikties šim projektam vai ari nopirkt no jums kadas paketes!
Ja ir kadi jautajumi tad droši rakstat!
Nu neko! nerakstīšu-apčakarēja!
Pēkšņi uz e-pastu sāka nākt pieprasījumi pēc šīm paketēm-maksāšot 35ls par vienu paketi.
Sāku rakties pa internetu un nekur nevaru atrast to INT mājas lapu, kur visi rauj manu e-pastu!!! Tikai 100iem līdzīgu-piedāvā iegādāties šīs paketes pa 10-20ls...
Kas pie velna notiek?
Daira : Kur aitas tur cirpēji , par agresīvu marketingu esi dzirdējusi TAVS gadījums garlaikotiem subjektiem kuri reāģe uz katru mēslu e-pastu un visusr reģistrē savus datus:):) APSVAICU
Priecājies, ka nevari atrast. Ir tāda veca krāpšanas metode: Kādā veikalā (vienalga kādā) ienāk kāds vecis un piedāvā pārdevējam jocīgus štruntiņus, teikdams, ka tās ir baigi deficītas rezerves daļas, piemēram, veļasmašīnām. Pārdevējs atbild, ka viņu, protams, neinteresē, bet vecis saka, tad varbūt es te pie kases - redzamā vietā kādu paraugu varu atstāt? Nu labi, lai atstāj, un telefona numuru arī. Nepaiet ne pāris stundas kad ienāk cits vecis un it kā nejauši pamana to štruntu un sāk teikt - o, kāds pie jums deficīts - man taisni vajag - ņemšu cik ir, kaut vai simtu. Pārdevējs atbild, ka nav problēmu un zvana pirmajam vecim. tas saka - jā man taisni simts ir, skrienu, lai gaida. Gaida, gaida, bet pirmā vēl nav, bet otrajam jāskrien projām, pieskriešot drusku vēlāk. Drīz atskrien otrais ar štruntu maisu, bet pirmā vairs nav. Vispār saruna tiek ievadīta tā, ka lai pārdevējs pa lēti paņem par savu naudu tos simts štruntus - no otrā dabūs kāpostu ar visu peļņu. Pārdevējs izgrābj kasi, varbūt vēl aizņemās, nopērk štruntus un laimīgs sāk gaidīt pircēju. Gan jau gaida vēl šobaltdien, ja vēl nav čībiņas atmetis... NU LŪK, KĀPĒC ŠIS GARAIS IEVADS - KRĀPŠANAS PAMATIDEJAS JAU NEMAINĀS, TIKAI TAGAD KRĀPJ, IZMANTOJOT MODERNĀS TEHNOLOĢIJAS...
pāķiem pāķu problēmas