acu lāzeroperācija
Vai ir kāda informācija par acu veselības centru Viļņā "Novoje zrenije". Tā ir baltkrievu acu klīnikas filiāle, darbojas jau 10 gadus. Cenu aptauja liecina, ka izdevīgāk ir braukt ar mašīnu uz Viļņu, ņemt viesnīcu uz diennakti, veikt pilnu acu diagnostiku un operēt abas !!! acis, nekā Rīgā tikai vienu aci. Vai ir zināmas kādas atsauksmes par šo centru?
Lūdzu sniegt tikai konkrētu info!
meklē googlee. viss jautājums, kada operācija>>>> latvij ar dārgi jā, nenoliedzami, bet googlee atrodi infoo. es koriģēju redzi pie solomatina. esmu apmierināta. bet 2x nomēri, ja kadas komplikacijas, tad atkal ceļa izdevumi, un pēc operaciajs drīzāk nekur neaizbrauksi.>>>> neredzesi labi>> kadu līdzi vajag>>>> nu tākā viss jasaēķina>>>>
veiksmi>>
Ja es trapīju akcijā pie solomatina 50% l\ētāk>>>> pagaišogad ap šito laiku
Lai izšķirtos par šāda veida operāciju iesaku iegūt maksimāli daudz informācijas par operāciju, iespējamām komplikācijām un to, ka lāzeroperācija ir neatgriezenisks pasākums!
Cāļa portālā nesen bija tēma par šito kantori. Lasi te:
http://www.calis.lv/forums/tema/17904995-acu-lazeroperacija-vilna/
No lasītā sapratu, ka ar visu ceļu un pavadoni operācijas izmaksas ir jūtami zemākas, nekā Rīgā.
sveiki! Pati nesen biju Viļņā, veicu operāciju, viss tagad ir OK. Varu padalīties ar kuponiem, kas dod 130Lt atlaidi operācijai. Tik izmaksā pirmoperācijas pārbaude. e-pasts: gu.ga@inbox.lv