Šmites zobārsniecība
Vai kādam ir bijušas kādas problēmas ar zobu kanālu ārstēšanu pie dakteres Šmites? Ja jā, tad kā Jūs rīkojāties, vai izteicāt kādas pretenzijas?
Man pašlaik ir tāda problēma, ka citā zobārsniecībā pateica, ka neviens kanāls iepriekš ārstētais (ārstēju iepriekš pie dakteres Šmites) neesot aizpildīts līdz galam ir radušies jau iekaisumi. Bet pārārstēšana tie ir nenormāli izdevumi. Īsti nezinu kā rīkoties vai ir jēga iet izteikt pretenzijas. Jo tas nozīmē, ka citiem, kas ir taisījuši zobu kanālus pie dakteres Šmites, arī ir tieši tādas pašas problēmas. Tās tač ir sāpes un veselība, ar kuru rupji ekspermentē un turpina ekspermentēt zobārsti!
Vienmēr esmu ārstējusi zobus pie dakteres I.Šmites, jo esmu atzinusi viņu par labāko Ogrē.Vairākiem zobiem ir pildīti kanāli.Neko sliktu nevaru teikt,jo man zobi ir salaboti ļoti labi.Paldies dakterei par darbu!
Eh, man arī tas pats. Kā aizeju pie citas frizieres, tā jāklausās: - Ārprāts, jums te šķībi nogriezts un tur vispāri robs izgriezts...:DDD
zobārsti visi ir "svētās govis" redzi ja kas pateiks, ka pats vainīgs - ģenētiski, nekopi, švaks organisms un tt>>>>>>>>>> pierādīt nevar neko. a plēš 10 ādas un vēl +
Varu teikt tikai visu to labāko par dr. Šmiti, eju pie viņas jau gadus 10, viss ir bijis ok. Piekrītu Oga - kā pie cita meistara tā visādas vainas atradīs.
Iesaku vien aiziet pie Šmites un izstāstīt savu bēdu :)
Manā ģiemenē arī ir bijusi saskare ar Šmites zobārstniecību. Un bija pretenzijas - tā arī aizgāja pie Šmites un pateica - zobs sūdīgi salabots. Nu ko, viņa dusmīga, bet tomēr pārlaboja un papildus samaksu neprasīja. Tā kā jāiet un jāsaka! Jšpeiž uz savām patērētāja tiesībām! Es katrā gadījumā uz turieni vaird neiešu
nemūžam vairs neiešu pie Šmites, netika ievadīta pietiekoša anestezija un sāpes bija mokošas...gan lētāk gan labāk ir iet pie dr.Bāras
zobarstniecibas prakse nav vainiga,vajag saukt par nekvalitativu pakalpojumu kada cilveka(saja gadijuma arsta )darbu.......ne jau visi ir tik slikti,tad vajag saukt konkretus vardus vai uzvardus taja zobarstnieciba.........
Nu cik man zināms, šmites zobārstniecībā pati Inga šmite ir īpašniece.
Viņas vīrs-zobu tehniķis, bet atļaujas veikt protezēšanu pacientiem, ko viņš nav tiesīgs darīt, bet cilvēki iedomājas, ka protēzists ir tas pats, kas zobu tehniķis.Tā, ka iesaku, pirms sēsties krēslā uzjautāt vai ir sertifikāts attiecīgajā specialitātē. savādāk katrs iedomāsies, ka prot un var, bet apliecinājuma tam nav.
Šmite tač baigi dzer, mazmeitu vairāk nevedu tur, daudzi sūdzās : )
Vai tad Šmite dzērumā pieņem pacientus?
man absolūti vienalga, ko viņa dara ārpus sava darba laika, tā ir viņas personīgā darīšana.jūs pārējie vispār alkoholu nelietojat?
mūsu ģimene ar cietusi no Šmites, dažreiz rauj zobus....daudz;
Pacienti gan balti un pūkaini,interesanti gan, kāpēc vienai daļai jums ir tik aizlaistas mutes, ka zobi jārauj?
Darktere Šmite ir ļoti laba daktere es pie viņas laboju jau vairāk kā 10 gadus un pat ilgāk , mēs visa ģimene pie viņas labojam zobus , un man gan nav nekā slikta ko teikt par dakterīti.
Cilvēkiem vaiga savus zobus uzpasēt neviss nolaist līdz pēdējam ka nu vairs nevar un ta griežas pie zobārsta , lai nu glābj.
bērnam tika izrauti divi zobi tajā vietā lai to salabotu....
tik pat neapmierinātā palika arī mana kolēģe...
izrava man pasus pedejos, tagad tikai sukat varu, pie Smites neiesu !
Šmitei vīrs taču krutais protēzists(bez diploma un sertifikāta), kurš saprotezēs pēc tam, kad Šmite izrauj...:DDDDD
Varu padalīties...es pie Ingas zobus taisu jau 15 gadus. Es tiešām neko sliktu nevaru teikt. kā 15 gadus atpakaļ, man tika visi zobu pārblombēti, tika mainītas visas sudraba blombes, tā bēdu nezināju gadus 13. Man nekas nebojājās, visi kanāli bija super iztīrīti un sapildīti! Un divus aimugurējos, kurus iepriekšējie zobu ārsti bija tā kārtīgi saurbuši, ka maliņas tik palikušas, Inga arī uzmūrēja jaunus. Visu ko varēja glābt, viņā mēģināja. Tagad atkal eju pie viņas, jo divi no lielajiem nedaudz nolūza, un atkal Inga nevis rauj, bet būvē no jauna! Ja vien mutē ir zobi un tos kopjat, domāju, ka daktere arī darīs ko var! Jūs nezinat, kas ir slikts zobu ārts :)
Nu jāā,protēzēšana Šmitam toč greizi sanāca .Apvilka esošos zobus,uztaisīja protēzes.Tikai tās protēzes ik pēc 2-3 gadiem bija jātaisa par jaunu,jo apvilktie zobi par gariem, noēd pretējai protēzei robus un arī micēs izberžās caurumi... Kad prasīju,kapēc tā, viņš atsmej- ko jūs,visu mūžu vienas protēzes gribējāt nēsāt?! Re kā viņš gādā,lai darba netrūkst! Vairāk gan tur neiešu! Tagad atkal jātaisa jaunas, bet šoreiz ne jau pie šmita...
Tikai vienīgi labus vārdus par dakteres darbu. Varbūt tas cits nav kompetents- un tikai liek vainu uz citiem.