Kāpēc pie Puharta?

Manam bērnam dārziņā novērtēja stāju fizioterapeits Puharts, atrada visādu šķībumus un greizumus. Iedeva mums lapiņu un teica, ka obligāti jāturpina ārstēties pie viņa, savādāk bērns izaugšot ar visādām stājas problēmām. Jautāju vai ir arī vēl kāds cits speciālists pie kā iet, teica, ka nē, viņš nevienu citu Ogrē nezinot, jāiet pie viņa. Varbūt kādai mammai ir līdzīga situācija bijusi? Tiešām Ogrē tikai ir viņš viens pie kā var griezties? Ja negribas pie viņa, tad tikai Rīga?!

evelina , 2010-08-31 12:33:23

Viņš ir aktīvākais un tātad arī populārākais , ir arī citi , dažās jaukas meitenes bet acīm redzot viņām klientu tāpat netrūkst:) Šķībumi un greizumi ir 99% mūsdienu bērnu gluži tāpat kā visvisādas citādas sīkas problēmas , tas gan nenozīmē ka tas kā būtiski ietekmē vai ietekmēs viņu nākotnē , cilvēki taču nav barbijas ka visiem jābūt perfektiem :):) Bet ja nu gluži esi ļoti rupīgā mamma kas seko katram sava bebjan pīkstienam protams var aizvest uz Rīgu uz konsultāciju uz kādu no privātklīnikām un tur tev patiek kas un kā un CIK nopietni:):) Es piemēram savās jomās ar redzu ka 90% tas ko taisa cilvēki paši ir nenormāli mesli , bet tas viņiem netraucē mierīgi dzīvot un sajsumināties par savu roku darbu , savukārt publikas piekasīgākā daļa ļauj man mierīgi tasīt savu biznesu:):) Domāju tāpat arī ar pieminēto kungu PROBLEMAS IR , bet vai tas jums traucē dzīvot un nopietni ietekmēs jūsu bernu nakotnē ?:)

Lunis , 2010-08-31 13:11:32

Nezinu vai kāds vēl ir Ogrē, bet ar Puhartu mēs ar bērnu bijām apmierināti

Logs , 2010-08-31 13:30:57

atklaati sakot, tagad 20 gados, ljoti nozheeloju, ka beerniibaa neklausiiju un nelaboju staajas defektinjus, kas arii toreiz bija it kaa pavisam neiciigi siikumi, jo sekas tas atstaaj..taa kaa es noteikti ieteiktu njemt veeraa speciaalista saciito un dariit ko lietas labaa...Starpcitu, nezinu, kursh no specialaistiem tur straadaa, bet uz Tiinuzhu ielas ir iestaade ar noraadiijumu Fizioterapija, varbuut tur ir veerts ieluukoties...

Pieredze , 2010-08-31 13:37:32

Mums tāpat kā visiem bērniem Puharts sarakstija pilnu lapiņu. Ziņkārības pēc aizgājām b/d "Saulīte" pie Babules arī pārbaudīties (bija sludinājums ogrenetā), un dakterīte brīnijās kāpēc viņš nav nosūtijis bērnu pie viņas, jo šajā b/d ir speciāla grupiņa bērniem ar stājas traucējumiem (peldēšana, ārstnieciskā vingrošana utt.) Paldies ogrenet un b/d "Saulīte", bērnam ļoti patika un visas maksas procedūras kas būtu jāiet pie Pufarta izgājām par velti....:)

mamma. , 2010-08-31 13:57:31

pie viņa dārgi,ļoti.... mums arī aicināja pie sevis,bet ejam citur un nemaz tik trakas problēmas nav ka viņš teica....

anna , 2010-08-31 14:14:01

es bērnu vedu uz masāžam,ir jauki.Vēl ir fizioterapeite Līga. Un,noteikti,nav tik traki kā vņš baidina, jo grib maksātspējīgus klientus.

evelinai , 2010-08-31 14:15:58

Fizioterapeite Līga Krievāne, strādā Gaismas prospektā. Vedu pie viņas savu meitiņu, attieksme ļoti jauka, samaksa samērīga. Vēl fizioterapeits strādā poliklīnikā, slimnīcas mājas lapā var apskatīties visu cenu listi un darba laikus.

Laila , 2010-08-31 15:06:12

Māmiņas,vai nav tā,ka jūs pašas meklējat, ārstu,kurš jusu b;ernam mazāk kaites atradīs :D
J

vax , 2010-08-31 18:11:52

to Lunis
nu Lunis, kāpēc komentē lietas, kurās īsti neorientējies? Es Tevi cienīju kā erudītu komentētāju. Un nu Tu runā muļķības. Kas būs, ja mammas klausīs tavam padomam? Šie šķībumi un greizumi nav tikai kosmētisks defekts, kas pārvērš cilvēku par " nebārbiju". Ja mugurksulam ir deformāciajs vienā vai otrā plaknē, tiek saspiesti nervi, pa kuriem iet impulsi uz visām ķermeņa daļām, un tāpat asinsvadi, kas piegādā skābekli utt. šūnām. Respektīvi, pie nepareiza mugurkaula izliekuma, ar laiku parādās sāpes gan mugurā, gan kājās, rokās utt., tirpšanas sajūta, locekļu nejūtīgums, tiek izjaukta pārējo orgānu un sistēmu normāla funkcionēšana.
Vienīgā iespēja ir korekcija līdz apm. 14 gadiem, kamēr kauli ir mīksti. Pēc tam jau ir par vēlu, un jauni cilvēki (ap24) mokās nepatīkamām sajūtām un sāpēm.
Un kauns tiem bērnu ārstiem, kas vecākus nebrīdina par stājas problēmām, jo vecāki jau nav speciālisti, kas saprot vai ar muguru viss kārtībā.
Mīļie vecāki, ja jums rūp sava bērna nākotne, pārbaudiet muguriņu pie speciālista, un investējiet viņa veselīgā nākotnē. Kontrolējiet, kā bērns tur muguru ikdienā, plus mugurkaula stiepšanas vingrojumi, plus masāža kurss 1 reizi gadā, tas arī viss. Puharts ir labs speciālists, ja līdzekļi neatļauj, arī jebkurš cits masieris (ja vien tā izglītība neaprobežojas ar mēneša laikā iegūtu diplomelīti), var veikt mugurkaulu koriģējošu masāžu.
Tiem, kam vairs nav 14, bet mugura nav savesta kārtībā un nu liek manīt sevi nepajokam, varu ieteikt ārzemju klīniku tīklu, ar kuru esmu izveidojusi sadarbību, un , kas specializējusies šajā jomā, Bet tas jau ir daudz reiz dārgāk kā masāžas kurss.

apmeklētāja , 2010-08-31 22:05:02

un jutu pavīdēja uzskats, ka Puharts dara zināmu vecākiem par bērnu stājas problēmām savtīgu iemeslu vadīts. Ja neuzticaties speciālistam (šim vai citam), neveicat stājas korekcijas pasākumus savam bērnam, un jūs godam būsiet izaudzinājis kārtējo klientu, kam visu mūžu būs jāstaigā uz masāžam, lai kaut nedaudz remdētu sāpes, un citas organisma disfunkcijas

apmeklētāja , 2010-08-31 22:14:06

katrs normāls cilvēks iet uz masāžām gan ar ,gan bez problēmām. aizej un izbaudi!!!!! ko dod masaža -palasi googlee.

apmeklētājai , 2010-09-01 07:56:23

ak Dievs, es to vien daru kā satigāju pa masāžām, un mana darba specifika ļauj apjaust, cik nopietnas problēmas ir izveidojušās pieaugušajiem, ja bērnībā pie nepareiza mugurkaula nav veikta korekcija

apmeklētāja , 2010-09-01 10:53:48

Esam pierakstījušies pie cita speciālista uz nākošo nedēļu, tad jau redzēs ko mums teiks :) Nav tā, ka mēs ignorētu teikto, ka bērnam ir problēmas ar stāju, bet nepatika tā attieksme, ka esmu vienīgais speciālists Ogrē pie kā var griezties pēc palīdzības un jebkura atbilde bija ļoti īsa un "to mēs varētu pārrunāt, kad atnāksiet uz konsultāciju"...sajūta, ka runā tikai tad, kad maksā :)

evelina , 2010-09-01 11:46:44

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet