Cirkšņa trūces operācijas izmaksas.
Kādam ir kāda info, cik šāda operācija maksā Ogres slimnīcā? Un vai ir jāmaksā uzreiz? Jo cik es atradu kaut kādā Stradiņu slimnīcā tāda operācija maksā 300 + latus, bet tādu naudu es nekādi nevaru dabūt...
Vēl nedēļu atpakaļ informācija par izcenojumiem bija apskatāma slimnīcas mājas lapā www.ogresslimnica.lv. Šodien, to atverot, nācās vilties - palikuši tikai vispārīga rakstura raksti. Atliek pašam zvanīt un noskaidrot.
Leetak par 200 arii Ogree nebuus, bet izdariis labi.Gan jau var nosleegt kaadu vienosanos ar pecmaksu.
2010-06-24 20:50:44 : Tur tulītās būšot pārmaiņas gan pakalpojumos gan cēnās, taka vienīgais atliek zvanīt. Domāju Stradiņos ar diez vai pa tiem 300Ls ko vairs taisīs.
pics : Par cēnām nezinu bet par kvalitāti varu tik apstiprināt un pievienoties. REMONTS perfektā līmenī , man swensoni pat reiz pabrīnijās:)
Njā, skaidrs. Laikam jau jāzvana vien. Nu bet par to naudu es tiešām nezinu, naudu es nevaru dabūt, bet operācija tomēr gaidīt īpaši nevar.
Pirmo reizi dzirdu, ka slavē Ogres mediķus, parasti, kad dzirdu ko par viņiem, tas noteikti nav labā sakarā :D
Jānis : Da tās parasti nervozas vecenes kurām 101 nenosakāma sen ielaista kaite un izlaistiem bērniem kurš bauro un nevar pateikt kāpēc. Visādas operatīvā "Šūšana Ķirurģija" un vilkšana no viņpasaules tur labā kvalitātē tas no personīgās pieredzes. Protams ka histeriskas vecenes un neadekvāti personāžiem tur gan visādi var gadīties ,mazapmaksātā personāla daļa nekur nav tas labākais līmenis:):) Taga gan piķa nekāda Valstij nav taka par visu pilnībā būs jāmaksā pašam ja gluži no lūžņiem neizgriež un uz galda nenokrāmē , tāda nu ir reālitāte tāpēc ar cenrādis aizgāja uz "Rekonstrukciju" :):)
ko jus traki esat likt cilveeku ogres slimnica? Mans radinieks paspeja no ogres slimnicas parvakties uz rigas slimnicu, un knapi paspeja, ja nepaspeetu, buutu beedigi. Stulbs arsts, kkads vecais , neko nedarija tolkom, tagad bus jamaksa vel posutr simtis lati, pa to, ka slimnieku gandriiz lidz navei novedushi. Cilveeki, nekada zina uz ogres slimnicu neieet. Bus slikti ...
Visi,kas grib dzīvot mūžīgi brauciet uz Rīgas slimnīcām-nemirstība garantēta....
Nu ja...."to no" un uz kaadiem faktiem balstiits uzskats ka Ogres slimniicaa radinieks buutu nomiris??? Pats zinu ka kirurgija Ogree (jo iipashi plaanveida) ir normaalaa liimenii. Riigaa ir labaak, bet nu arii nekas nav garanteets, jo tur gultas vietu truukst...diez vai tur jums veltiis tikpat daudz uzmaniibas.
Es siguldā taisiju, samaksāju 27 ls,man bija apdrošināšana