Dr. Agita Aberberga
Gribu uzzināt atsauksmes par Dr Agitu Aberbergu?
ļoti daudz dzer,neieteiktu
Laba !!!
es ari neieteiktu. guleju uz saglabasanu,vina bija arstejosais arsts, un nedelas laika pie manis ta ari nepienaca. tikai pec nedelas,kad izrakstija, atnaca iedot izrakstu, protmas, tad sakas vardu parmainas un vina piekrita veikt usg. es sadam arstam nevaretu uzticeties
Ja ir ko maksat, tad varbut attieksme ir o.k. Lai gan saubos......
Ja nav naudinjas kukuljiem- tad jarekjinas ar sekam....Nepatikama, iedomiga dakteriene!!!!!
Cik var!Sen jau skaidrs,ka Ogrē nav labu ārstu.Braucam visi uz Rīgas klīnikām un privātpraksēm!!!
uz darbu žvingulī nāk, nezinu gan, vai tas ir normāli.
man gan nav bijis pretenziju, cik nu esmu bijusi pie viņas. nav smuki tā aprunāt bez pierādijumiem
Dikti interesanti pirmie četri komentāri tapa uzrakstīti pirmās pustundas laikā. Nez vai tik te kāds vienpersonīgi netaisa dakterei neslavu.
nu es ar 9 mēn cītīgi staigāju pie viņas un viens tas, ka nekad laikā viņa nebija vienmēr ar ne mazāk kā stundas nokavēšanos un tas ka viņa ierauj to ar es pamanīju ka ož, bet nodomāju nu mazums tusiņš kāds
Kas šitās pa pa baumam vispār? Ļoti laba dakter, es piedzemdēju maozo un esmu ļoti apmierināta.Ieteicu šo dakteri savām draudzenēm un viņas izteica komplimentus. Un citus clvēkus uzklausot neesmu dzirdējusi kādas pretenzijas.
kautkads stulbums.arstas ari ir tikai cilveeks un tas ka daktere kaveejas ir tikai attaisnojams,jo strada ari slimniicaa un taisa usg un pienem pacientes un pienem bernukus,tad nu pedomajiet,ja nu dzimst kads beernins,tad dakterei japasaka,mazliet pagaidiet es aizskriesu uz pienemsanu untad atgriezisos???????Nu tad laiziet uz Rigu un dakterejaties tur,neviens jau netur un aiz rokas nevelk-briva valsts un briva izvele,bet aprunat un ap....st mees visi esam gudri,kameer pasus kautkas neskar........
Itkā kompetenta,bet ieraut patīk,uz pohām nevienuvien reizi redzēta,stāsta paziņas,ka dažreiz uzdzīvo Ogres iestādījumos . . . .
par uzdziivi Ogres iestaadiijumos pilniigas muļķi`bas un tiirie meli...
joks,Tu esi Aberberga?
to verotaja, man nav nekadas vajadzibas celt neslavu,tikai izteicu savas domas pec pieredzes un ko lidzigu varu pateikt gandriz par katru ogres arstu.
neesmu gan,bet labi pazist ka dakteri........
Pašas pieredze nav tā labākā, saistībā ar šo ārsti....usg pie viņas bija šausmīga, saglabāt mazo neizdevās....un tā nīksana no dienas uz dienu gaidot ārstējošo āsti, kurai nav laika apmeklet savus pacientus, nav normala....
Līdz ar to, kā ārsti nevienam neiesaku.
Nu alkohola reibuma nak uz darbu , vajadzetu paželoties slimnicas direktoram un deputatam širovam, ka'var tādi darbinieki strādāt!!!!!!!Fui
Javiņai labs garastāvoklis, tad laba, ja ne visai - tehniski izdarīs savu darbu un viss! Ja gribas individuālu attieksmi, tad varbūt labāk meklēt citu dakterīti.
Ja ,Jums,sievietes ,ir pretenzijas pret konkrēto ārsti ,vispirms vajadzētu griezties pie nodaļas vadītājas dr.Muravjovas.Ja nē ,tad pie dr.Tropa vai dr.Širova.(abi vada slimnīcu).Manuprāt,nav glīti cilvēkam šādā veidā celt neslavu.
Aberberga ir ļoti laba un zinoša daktere ,Nevajag nomelnot cilvēku!
He, Aberberga taču guļ ar Širovu, tas arī izsaka viņas pavieglo attieksmi pret darbu un ieraušanas kāri:D
nedomaju, ka Širovs dod "zaļo gaismu" Aberbergas alkoholismam. Cik zinu Širovs jau sen ir kopā ar citu, varbut tas ir iemesls dakteres draudzībai ar "zaļo pūķi".
"Par Agitu varu pateikt tikai to labāko kā par dakteri, jo man pirms 2 gadiem piedzima meitiņa un man ļoti patika viņas attieksme. Uzskatu ka viņa ir zinoša daktere. Katram ir sava privātā dzīve un nav ko šeit ķidāt katra tikumus vai netikumus.
Ja uz darbu nāk iereibusi, tad nu tā nav dakteres privāta lieta. Un uzruna "Agita" liecina ,ka esat vairāk nekā paciente un tas liek aizstāvēt dakteri. Esmu agrāk bijusi viņas paciente un neko sliktu teikt nevaru, bet runa jau iet par to kāda situācija ir pašlaik. Pagaidām pacienti runā forumos un savā starpā, bet tas jau tikai lidz tam bridim, kad atnāks paciente, kura var pacelt šo jautājumu citā līmenī. Ja godīgi, pati neesmu viņu redzējusi ķēmā, bet cilvekam, kurš bija pie viņas pieņemšanā, man nav iemesla neticēt.
Vai tiešām profesija mediķis ir kā zibeņnovedējs un žults krātuve mūsu sabiedrībā?Esmu bijusi kā paciente ginekoloģijas nodaļā, mani ārstēja laba ārste-dr. Muravjova, bet citām pacientēm palātā ārstējošā bija dr. Aberberga.Viņas attieksme bija ļoti iejūtīga, sirsnīga un zinoša.Pēc gada, ambulatori apmeklējot ginekologu, biju pie dr. Aberbergas.Lieliska un zinoša ārste, kas seko līdz visam jaunākajam specialitātē.Ar ko dr. guļ un ko dara savā privātajā dzīvē, tas uz mums neattiecas, un diez vai jūs pašas gribētu , lai par jūsu personīgo dzīvi rakstītu netā.Arī mediķi ir tikai cilvēki, kuri taču esat arī jūs.Un kas var mest akmeni pirmais?...
didi!
Tu laikam esi ieinteresētā persona šajā jautājumā, ka tik ļoti labi pārzini dakteri un viņas personīgo dzīvi.
to es
es gan nesaprotu par kadu interesi varētu man parmest, jo nevienu citu dakteri reklamējusi neesmu.Es pati apmekleju citu speciālistu, bet vardā nesaukšu, lai neviens neteiktu, ka man ir sava interese. Par to personīgo dzīvi zin vai pus Ogre, jo Širovs ir zināma persona pilsētā.
Lasīju un palika riebīgi, netīri vārdi, netīras domas. Kā vispār šādus komentētājus zeme nēsā. Bradāt pa citu cilvēku personīgo dzīvi un dvēseli. Kauns jums.
Ne vienmēr dzīve ir gluda, neticu, ka šie komentētāji paši ir tik perfekti, ka nekad pašu personīgās dzīves problēmas nav transformējušās darba laikā, ka nekad nav gadijies darba tuss utt.
Arī ārsts ir tikai cilvēks. Un, ak vai cik ļoti atpazīstu šo situāciju, kā traucē tas, ka pat ārpus darba nedrīkstu atļauties to, ko citi var, nedrīkstu tusēt Ogrē, nedrīkstu iepirkuma grozā ielikt alkohola pudeli, jo noteikti kāds atpazīs un mēļos.
Pavisam nejauši sagadījies, ka pag ned biju uz usg pie dakteres, negribot (plāno sienu dēļ) dzirdēju, cik izsmeļošas atbildes un ieteikumus daktere sniedza katram tā vietā lai tikai veiktu savu konkrēto darbu pie aparāta un atbildes uzrakstīšanu, mani pieņēma neskatoties uz to, ka peņemšanas laiks beidzies un saņēmu pat dziļu psiholoģisku atbalstu, un bez maksāšanas.
DIDI
Tev laika pašai patīk Širovs !!!
Agitiņa ,turies!!!!!!!!!! atpazīstu situāciju ,tevi kāda no tās pašas vistu kūts grib pa varītēm dabūt nost no Daiņa ,tu jau esi loti pacietīga ,bet tici man ..,,tie kuiļi nav tā vērti , lai sievietes dēļ viņiem ciestu kur nu vēl dzertu tas tev nenāk par labu bet tavām nelabvēlēm par to tikai prieks ! Padomā ,kādas tagad metodes pielieto ,lai samaitātu otram dzivi , mīļā,lūdzu,nedod pamatu tev kaitēt!!!!!!!!!!!
Jā... monarda. Gribēji kā labāk, bet koments sanāca visgraujokāšais priekš ārsta un sievietes reputācijas.
To DId.... Nekas graujošāks nav par tavu komentu ,Tev laikam pašai patik Sirovs!!! tas jau norāda uz lietas būtibu , un ja jau tā ,tad viņš ir tas debesu brutgāns ,kuru nu visas tik loti grib un var dabūt..... Tādā situacijā Agitiinai jāstrādā smagu un atbildigu darbu .Pie forša veča nevienai sievietei nenāk prāta dzert ,jo par dzeršanu taču šeit ir dziesma???Es neticu, ka tas apvainojums atbilst patiesībai
Kāpēc apklusāt ,kad runa par širku?
Kas tad Dainim vainas? meitenēm patīk.Bet sākums taču bija par dr.Agitu .
Ja precēts virs patik meitenēm ,tas ,protams ,ir labi, bet izlaidigs virs ....... tas vairs nemaz nav labi ,uz to jau norāda tie neskaitāmie komenti ,un ja šis vīrs ir sabiedrības uzmanibas redzes lokā ,ja viņs vada tik lielu kolektivu ,kam arī nav vienaldzīgi visā pasaulē vispārpienemtie morāles( vecmodīgi?)principi ,Diemžēl, ja kāds iestādes vaditājs atlaujas ko tādu, visā pasaulē tas tiktu nosodits un būtu jautājums par atbilstibu ieņemamajam amatam Agita ir forša sieviete un gudra ārste ,un ja kāda runā par viņu sliktu ,tas ir tikai Daiņa vaina , Kāpēc neviens nekā nesaka,kad ārsti virieši darba laikā biežzzzi vien ir pāli? Pacienti par to daudzas reizes pārrunajuši .,un droši vien var padalities komentos ......Ja sākums bija par Agitu,tad , launuma sakne jāmeklē viņas virā !!!!!!!!!!!
Kaimiņiene ar neapmierināta, ārstēšana,diagnoze - noteiktas neprecīzi,laiks un nauda zaudēta . . . .
Cilvēki mīļie MĒS zinām kas višo raksta, tapēc nepievērsisim šim rakstam vērību.
Mēs pat nenojaušam ,kas to raksta.Tad ,lūdzu ,gribam zināt.
Nevaru saprast,dropē viņa vai ārstē normāli ??? Pretrunīgi komenti ...
Ļoti laba ārste, nekad neesmu redzējusi viņu reibumā(cik esmu pie viņas bijusi).Nekādu problēmu nav bijis.
Nekorekti tie komentētāji, kas atļaujas rakāties otra cilvēka privātajā dzīvē.Nesmuki.
Laba,tad laba daktere,dažiem palīdz,bet dropēt darbā,vai nākt pohainai ....nu nezinu,vai normāli,kur skatās vadība ????
Nekad darbā neesmu redzējusi Aberbergu lietojam alkoholu.Arī uz darbu viņa nekad nav nākusi pohaina vai reibumā.Totālas muļķības!Esmu viņas kolēģe un neļaušu te celt neslavu!
laba daktere
Esmu pārsteigta par neslavas cēlēju,tā vien rādās pēc šī foruma kādam tik ļoti gribās celt neslavu cilvēkam,kurš nemaz nav tāds.Es jau ļoti sen eju pie dakteres Aberbergas,viņa ir jauks,atsaucīgs cilvēks,kas rūpējas par saviem pacientiem un darbā nav nekāda alkoholiķe un vēl nez kas. Visu to labāko varu teikt par viņu,man arī ir gadījies rindā pagaidīt dakteri ilgā,bet tāds jau viņai ir tas darbs,ja slimnīcā nāk pasaulē kāds bērniņš,viņa nevar tā vienkārši atskriet uz vizīti.Ja kādam nepatīk viņa kā ārste,tad neejiet,skrieniet taču uz to Rīgu un meklējiet citu ārstu!
Dzirdēju,ka veco dzērāju atlaidīšot . . .
Livija aizver muti
Kāda Jums te daļa ar ko kurš guļ, kāda daļa jums gar cilvēku privāto dzīvi?Tikai tāpēc, ka viņi ir ārsti, jums ir tiesības ņirgāties un publiski mētāties ar apvainojumiem?
Skatieties paši uz savu dzīvi, ne vienmēr jums pašiem tā ir perfekta!
Te nu admiņam būtu darbiņš pačekot IP adreses un dabūt rokā šitos Antiņus, kuri vēlas dzīvot otra dzīvi un celt neslavu!
Pilnīgi piekrītu damijai.
Laba daktere, es arī biju pie viņas uzskaitē, man ļoti patika, ļoti akurāta un nekad nebiju redzējusi, ka viņa dzertu. Te jau cilvēkiem nav ko darīt, tā diemžēl ir visā internetā, ka nav ko darīt un tad raksta visādas riebeklības.
Dakterīt Aberberga, neklausaties šitās muļķības, cilvēkiem nav ko darīt, skauž, ka Jūs esat laba daktere, tapēc arī raksta.
Nezinu, ko domāt izlasot komentārus, bet nav taču dūmu bez uguns, vai ne?
Slikta pieredze pie viņas,ļļļooooti slikta pieredze......Neiesaku!!!!
Ja pie dakteres dzemdēsi, droši vien laba, bet..ja izdomāsi kur citur,attieksme mainās. Žēl '.... šķita labāka nekā ir!
Ņem vērā, ja sameklēsi citu vecmāti dzemdībām, tad pēc dzemdībām pie šīs ārstes tev nevajadzētu iet, jo attieksme briesmīga, un to, kas pienākas kā bezmaksas pakalpojums pēc tam, "noslauks" no tava maciņa par visiem 100%. Tā kā pati domā!
Es otreiz pie šādas dakteres, kurai svarīga naudas plūsma viņas kontā, neietu. Tādēl iesaku pēc padoma vērsties pie Stradiņu dakteres SIgnes Irses, tālr.26442940
Biju pirms svētkiem pieņemšanā,atkal pohaina .....Neko lādzīgi nevar paskaidrot !
Ko Vlada pēc savas pieredzes spried, ja?
to Līvija! Kā tev nav kauna!!! Tu laikam priecātos , jo tā tu ceri ...un laikam esi ļooooooooti informēta ha ,ha,ha!!!
Kā Jums nav kauna!!!!!!!
ai cik jauki kko šādu lasīt juanai meitenei,kas meklē ginekologu.:/
Sviests kaut kāds, nudien nedomāju, ka tauta tik dulla!!!Pusi pie psihologiem vai psihiatriem!!!!
labaku dakteri vel tikai pameklet atsauciiga gudra laipna..pie manis un citam mammam diena vairakas reizes ienaca aprunajas pasmejamies par so un to.....visu cienu Jums dakteriit.....
Vai laba daktere - tur nu katram jāspriež bet vai risks ir to vērts??? Alkoholisms un ārstēšana nav savienojamas. Kamēr viss bez problēmām ja super, bet ja sākas problēmas un dakteris žvingulī???? Ir jau labi ka vīrs ir slimnīcas valdes priekšsēdētajs, aizmugure nodrošināta.
Viņa ir alkaholiķe. Biju aizbraukusi uslimnīcu vakarā, sākās asiņošana...kad atbraucām ar vīru, viņa knapi kājās turējās, ieķērusies vecim žaketē..momentāli aizbraucām uz Rīgu. Par laimi viss ok. Kādreiz kad bija dr. Muravjova, bija ļoti laba slava dzemdību nodaļai, nu, kad tā alkaholiķe ir kā nodaļas vadītāja, galvenais ārts...vājprāts, bail domāt...kas, ja nu steidzīgi jātaisa ķeizargrieziens?
Arī man ir tāda pieredze,nesaprotu kā to pieļauj administrācija.
Vai dr.Širovs neredz kāda uzvedība dr.A.Aberbergai? Kauns!
piekrītu Sanijai. Man nācās nedēļu nogulēt ginekoloģijas nodaļā, dr. Aberberga nevienu dienu nebija skaidrā prātā, viņu satiku tikai koridorī ar muļķīgu smaidu sejā. Neko prātīgu nevarēja pateikt.
Cik ilgi viņa tiks piesegta? Noteikti šīs slimnīcas ginekoloģijas un dzemdību nodaļas pakalpojumus vairāk neizmantošu.
Jā,visi nodala piesedz viņu un izliekas,ka viss ir normāli arī slimnīcas vadība.Ja ar kādu sievieti kas notiks,vai ar bērniņu tad morāli visi būs atbildīgi par to ka klusejuši un izlikušeies ka viss ir kārtibā. Vai ir droši ārstēties šajā nodałā? Vai labāk uz Rīgu? Man drīz jādzemdee.
Ļ. cien. slimnīcas vadība, Vai Jūs tiešām neredzat, kas pēdējās dienās notiek ar dr. Aberbergu. Mēs pacientes nevaram sagaidīt dakteres vizīti, un viņas apšaubāmais izskats un dīvainā uzvedība mūs nepārliecina par ārstēšanas kvalitāti. Lūdzu pieņemiet mērus, ...neblamējiet Ogres slimnīcu. Labāk dariet to Jūs, nekā cilvēki no malas.
Raksti uz slimnīcas e pastu.
Galīgi garām.