dr.Linde

Gribētu nomainīt savu ģimenes ārstu...
Territoriāli man pienākas Dr.Linde - ko varat pateik??? Cik viņa zinoša un pretimnākoša??? jo diemžēl ar veselību nevaru lepoties

es , 2010-05-27 15:31:07

Vai Ogree ir kaads kravecs?

$$$$ , 2010-05-27 16:14:49

Man viņa patīk!

MARUSJA , 2010-05-27 16:58:52

Nav ne vainas :)

essss , 2010-05-27 18:17:25

Man arī patīk.

zika , 2010-05-27 21:42:41

Ja bērns neslimo tad var iet,bet ja slimotājs tad katru reizi būs antibiotikas.Protams gaumes lieta,bet tik nepārliecināta par savu viedokli un tik bailīga daktere...nu nezinu...kad ir kas nopietnāks un mātes intuīcija saka,ka daktere kļūdās tad dodos pie homeopātes.
Nupat nesenais gadījiens iz dzīves.Bērnam iekoda ērce,bet vēl viņš nav potēts,kad zvanīju prasīju ko darīt,Linde bija gatava potēt kaut nākamā dienā.Labi,ka pazvanīju uz Rīgu uz infektoloģijas centru,tām dakterēm mati stāvus,lai nedod Dies nepotē, ka mēnesis vismaz jāgaida un jāvēro.Nu kā lai tic tādam ārstam?Skumji bet fakts bet mūsdienās mammām ļoti pašām jādomā līdzi.Kā teica dr.Grantiņa,ka mamma vislabāk jūt ko vajag vai nevajag viņas mazulim.

mamma , 2010-05-27 21:51:52

Man patīk Linde. Mēs arī ejam pie homeopāta un Linde to akceptē, ja vajag dod visus nosūtījumus, zīmes. Linde nāk mājas vizītēs.

arī mamma , 2010-05-27 23:45:36

Muļķības, Linde antibiotikas bez iemesla nedod, lai lieki nečakarētu imunitāti... Cik ārstu, tik viedokļu - kad manam bērnam, kas tobrīd atradās Rēzeknē, iekoda ērce, vietējie ārsti arī iešpricēja viņam imūnglobulīnu (nevis "kaut ko"). Bet tagad imūnglobulīns nemaz nav pieejams, Latvija vairs neiepērk, cik krājumos palika, tik palika.

Iksiņa , 2010-05-28 09:29:24

Es runāju par to, ka daktere bija gatava potēt ērču poti nevis imūnglobulīnu(vairāk to nepotē).Par to iet runa.Un ja raksta antibiotikas, kad kakls sāp pirmo dienu ar tekstu, ka var strutainā angīna sākties.Tad jau jāēd oglīte visu laiku, ja nu caureja sāksies.Protams,ka gadījumu ir daudz un dažādi,bet mana personīgā pieredze ir šāda,kādam tā ir labāka un daktere apmierina.Un pluss ir tas, ka raksta norīkojumus atšķirībā no citiem ārstiem, kam liekas, ka ir ķirurgi, rentgenalogi utt. Vismaz paldies viņai par to.

to Iksiņa , 2010-05-28 10:31:30

Laba daktere. Tik nevajag gaidīt ka veselību ar karoti ielies mutē. Pašiem jādomā līdzi. Un jo lielāka pieredze jo vairāk šaubu, jo katrs gadījums ir unikāli individuāls.

Ieva , 2010-05-28 16:07:17

savu bērnu pie šīs dakteres pat pie miršanas nevestu,(iz savas pieredzes),par antibiotikām arī taisnība...patīk eksperimentēt ar jaunumiem,par imunitāti īpaši nedomā...

111 , 2010-05-28 18:53:08

nu tada loti "par-uzmaniga" - dos vissliktako diagnozi, lai pec tam mazgatu rokas nevainiba

es , 2010-05-28 21:28:29

Nevis lai mazgātu rokas nevainībā, bet lai laicīgi pārbaudītu un izslēgtu sliktākās diagnozes iespējamību!

to es , 2010-05-29 11:30:08

saksim ar to, ka es neesmu bērns...vai tad viņa tikai bērnus ārste???

Un to, ka dod nosūtījums - tās ir neapšaubamais plus, jo mana ārste man nedod absolūti nevienu nosūtījumu - pie visiem speciālistiem eju par savu naudu. Jūs pat iedomāties navarāt cik tās ir dārgi un tad prasa vai es labi un veselīgi ēdu????kāda esšana ja knapi pietiek tikai konsultācijām un zālēm..ĻOTI BĒD\IGA SITUĀCIJA SLIMI CILVĒKI TAGAD NOSTĀDĪTI:(((((((

es , 2010-06-01 17:09:06

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet