Solāriji
Labdien!
Tā kā nesen esmu sākusi dzīvot Ogrē; tad vai Jūs lūdzu man varētu ieteikt , kur Ogrē var pasauļoties - solāriju salons, studija......?
Paldies par atsaucību! :)
tu ko? āra vasara ... priekš kam tev solārijs? nākošnedēļ bus saulīte un naudu nevajadzēs tērēt.
man vislabak patika Elvī 2.stāvā "Šokolāde" , ja ir klienta karte, tad ari izdevigas atlaides
Es arī nesen esmu Ogrē. Sakiet, kur šeit var paspamot?
Ja,jau tikko ievacies,izeja caur pilsetu,redzesi visus salonus;) iepazisti pilsetu ;)
SOLĀRIJI IR KAITĪGI.
Viss ir kaitīgs, arī dzīvot...
svaigi spiesta burkānu sula katru rītu, i vitamīni būs, i ādai zelaini brūns dienvidu tonis. Neesmu ne slimojusi, ne kāds var uzminēt kurā solārijā var iegūt TIK skaistu toni
Solārijs Aiva!!!!! Lētas cenas, labas atlaides un liela krēmu atlaide! :))
Tiešām... tur ir riktīgi labi! :))
no brurkānu sulas kļūt zeltaini dzeltenīgai - tā ir pirmā pazīme, ka aknas nespēj pārstrādāt tādu daudzumu beta karotīna. turpini vien lietot burkānus un drīzumā tiksi pie aknu cirozes :( starp citu, burkānus drīkst lietot ne vairāk kā 250-300 g svaigā veidā vai pusglāzi sulas līdz 10 dienām pēc kārtas. vēlāk jātaisa pauze vismaz x 2 (20 dienas). tad jau labāk šad tad nopeldēties joda vannā - efekts ilgākam laikam, pie tam paretam uzņemt jodu ir veselīgāk, nekā indēt aknas.
Man patīk sauļoties salonā Fasfion Line, tur ir ergoline 600 Turbo Power, ļoti labi cepina :D
Aivai lielaijs Fuj. Pati apliek visus salonus, kā var gribēt labus klientus.
varbut kads zina kada saita var apskatities cik maksa solarijs?
Man patīk BLUE BOX "Daugā" un Šokolāde.