Pumpas jaunietei
Meitai jau driiz 19, bet veel ir diezgan liela probleema ar pumpaam. Iesakiet, luudzu, kaadu normalu aarstu.
kolonna-lāzerklīnika,rīgā
STS klīnika Rīgā! Atrodas ielā, kas nosaukta kādas Igaunijas pilsētas vārdā; krustojas ar Valmieras ielu.
Kad dzemdēs, tad arī vairs tādas problēmas, visticamāk, nebūs. Pilnīgi nopietni!!!
Tīrīt ar pienas sēnes uzlējumu
Aizejiet pie ginekologa, lai izraksta hormonālās tabletes - visas pumpas izzudīs un āda būs gluda kā palags!!
Aizejiet pie ginekologa, lai izraksta hormonālās tabletes - visas pumpas izzudīs un āda būs gluda kā palags!!
man vislabāk palīdzēja, kad sāku 1x mēnesī iet uz solāriju. Un vēl būtiska lieta - pumpas viņai ir tāpēc, ka viņa sev nepatīk, tiklīdz sāks sevi pieņemt - arī sejas āda uzlabosies.
Es savu jaunāko māsu (arī bija problēmas ar pumpām) aizvedu pie Lindas (ārsts / kosmetalogs) salonā Donate .Viņa sniedza konsultācijas -ieteikumus , kā arī izgājām kursu(ja nemaldos tās bija reizes 3) ,tad arī māšele sāka sev vairāk sekot .Un kā minēja viena no iepriekšējām komentētājām ;1* nedēļā solārijs arī ir lielisks draugs cīņā ar pumpām.Izvēle aiz Jums ....
To Mare,
Es vēl vienīgi uz lāzeru nēesmu bijusi un uz kriosaunu, viss parējais jau ir izmēģināts , īsti nelīdz nekas, man 35 + divi bērni.Lai veicas:))
Kad man bija šāda problēma, gāju pie kosmetologa, tālāk jau ieteica iet uz lāzerprocedūrām, pēc šīs procedūras palika tikai sliktāk, pumpu bija vēl vairāk un vēl sāpīgākas, lielākas, tad jau bija jāvēršas pie dermotologa, kas nosūtīja pie ginekologa un kā jau Lee minēja, visu atrisināja hormonālie līdzekļi. Izgāju tādu lielu aplīti un naudiņas ar šādam mērķim tika tā pa smuko patērētas. Bet pēc visa šī iesaku labāk uzreiz doties pie alergologa un visādiem kosmetologiem un dermotologiem naudiņu netērēt, jo problēma jāmeklē a nevis jācīnās ar sekām. tikko atradīsiet no kā tas ir, tā arī pumpas pāries kā nebijušas.
Pajautājiet meitai, cik bieži viņai iziet vēders. Nopietni..., jo 95 % gadījumos nesakārtots zarnu trakts ir cēlonis sliktam ādas stāvoklim. Jādzer tīrs ūdens un vēderam ir jāiziet vismaz vienu reizi dīenā. Savu ikdienas normu ūdenim katrs var izrēķināt pats savu svaru kilogramos sadalot ar 30,rezultātātā iegūsiet nepieciešamo daudzumu litros. Tas ir tikai starts, skaistas ādas iegūšanai. Tālr. 26188997
manai meitai arī ir 19 gadi, bijām Veselības centrā 4pie dermataloga Karla, un rezultāts jau bija redzams pēc 2 nedēļam. Vienīgi jārēķinās ar 25 latu pirmo vizīti un kaut kur 35 latiem zālēm un smērēm vienai tūrei. Lai veicas!
Ogres poliklinikā ir ļoti laba ārste dermatoloģe R.Zvejniece, un stipri lētāk kā Rīgā
Man patīk - kad dzemdēs -pāries ! Un ja nu cilvēks nedzemdēs vēl gadus 10 - staigāt ar pumpām vai tomēr dzemdēt ātrāk , lai no pumpām tiktu vaļā?
nav teikts, ka pēc dzemdībām pumpas pāries.....laicīgi vajag aiziet pie dermatologa un nevajag mocīties
Jā man arī patika par dzemdēšanu)))
Un arī par hormanālām! Mīļie, katrai sievietei ir savs organisms!Ja Jums pazuda pumpas un Jūs nepieņēmaties svarā par 20 kg, tas nenozīmē, ka tas nenotiks ar šo meiteni!
Ja būtu tik viegli tikt vaļā no pumpām ar hormonālo tablešu palīdzību - tad kosmetologi vispār nebūtu vajadzīgi!
Lai meita aiziet pie dermatologa, tikai ārsts var kvalificēti palīdzēt. bet jārēķinās ar labu summiņu smērēm un t.t.
Pēc personīgas pieredzes iesaku,augsti organisko dūņu masku un šās līnijas kopšanas līdzekļus.Interesēties personīgi.
ligaleiboma@inbox.lv