sausa seejas aada
Sveiki!Mana problema ir loti sausa seejas aada.Varbuut kaads var ieteikt labu kosmetologi,salonu,kura vareetu paliidzet?
Pret visu palīdz Madaras kosmētika viss pārējais ir mēsls sūds un sintētika ZINU :)! http://www.madara-cosmetics.lv tikai što un neko citu pārējie krāpļi:):)
Madaras kosmētikai laba reklāma, diemžēl kvalitāte klibo. Kosmētika domāta jaunām meitenēm ar labu ādu-kurām nevajag neko specifisku. Ja, tu, Luni, lieto "madaras" kosmētiku-padalies, lūdzu, info (no savas personīgās pieredzes-nevis no tā,ko saka citi), kurš produkts ir vislabākais.
Jūsu seja kosmetologam ir jāredz klātienē un tikai tad var rast pareizo risinājumu. Ne visi līdzekļi der katram. Ogrē ir daudz salonu, jums atliek tikai izvēlēties.
VG . da nē Madaru manas kolēģe "Reklāmas upures" lieto , esmu slinks un neizvēlīgs ko Sexretāre un laulene ieliek somā vai skapī to lietoju , kautkā pēc inerces pamatā "The Body Shop" ražojumi mums tur mētājās :)
Ada ir cilveka veselibas spogulis, ar sausu sejas adu nav ieteicami kremi ar spirta saturu, tas ir ar alkohola piedevu, tapec izvelies bez smarzu kremus jo smarzas vienmer ir alkohols.
vai ogres vestis ir bankrotrjusas ka nevar vairs lasit interneta
arzemnieks : Pamodās:):) "Ogres vestis" jau ap Jaunogadu aizgāja pa "Skuju taku" iznāk izdevums ar līdzīgu nosaukumu. Internet versija bija palikusi Vecajam izdevējam kurš acīm redzot vairs neturpina WEB projektu.
Kosmetalogam ir jāredz Jūsu āda un jāizvērtē tā. Tikai tad var iet runa par to, kā rīkoties. Iesaku kosmetaloģi (dermatoloģi) Lindu Stanki salonā "'Donāte".
Aptiekā ir laba sērija BIODERM-prasi aptiekārēm. Lēti nav. ( ap 11-12 ls krēms)Ja ir problēmas, tad labāk pirkt aptiekas krēmus. Brauc uz Rīgu-Veselības centram 4 ir filiāle, kas nodarbojas ar ādas problēmām-adresi skaties internetā.
Gunta, Aptiekas ēkā, centrā,( kaut kāds salons Diamont vai kaut kā ). Man patīk, eju ikreiz, kad āda sajūt nepieciešamību pēc atjaunošanas. Sausas ādas problēma var būt arī vitamīnu trūkums, apkure, solārijs, tā kā pirms pirkt dārgus krēmus, aizej pie kosmetologa!
Vari pagatavot pati savu krēmu no dabīgām sastāvdaļām. www.manakosmetika.com
Vispār , ja tiešām lielas problēmas, tad labāk aiziet pie ādas ārsta un krēmus tomēr pirkt aptiekā, lai ko Jums tur citu nepiedāvā kosmetologs, ja nu vienīgi aptieku krēmus. Krēmos nevajadzētu būt smaržvielām, parabēniem( dažādiem), tas arī veicina problēmas.
Arī aptiekas produkciju nevajadzētu pirkt balstoties tikai uz savu iniciatīvu. Kosmetologa vai dermatologa konsultācija būtu tas pirmais, kas jādara.
Protams,protams-es arī tāpat domāju.
Labdien!Vairums apspriež,,Madaras,,kosmētiku.Varu ieteikt Latvijas augsti organisko dūņu kosmētiku,kas diemžēl vairs nav nopērkama aptiekās.Produkcijas klāsts ir ļoti plašs.
ligaleiboma@inbox.lv.mpb.tel.27854127.
Sausa āda mums par nelaimi patiešām ir organisma reakcija.
Krēmi nelikvidēs iemeslu , bet mazinās sekas.
Tāpēc ar kosmetalogu, ja nav redzamu ādas problēmu, kuras prasītu dermataloga konsultāciju meklē iemeslu.