Applaucējums
es biju applauceejis kaajas - peedas
likaas ka viss baigi forshi dziist un ir ok
tad vienaa pasaakumaa iedzeeru viinu...
tad naakoshajaa dienaa sapampa kaaja un veel turaas sapampusi...
es ikdienaa kliboju uz skonu, bet censhos paaraak nestaigaat
Man interesee kaa nonjemt to pietuukumu no kaajas
un varbuut tas ir daudz nopietnaak nekaa es domaaju, var rasties iekaisums un veel trakaak?
vienkaarshi nav kam to paprasiit...
domā - ka te ārsti lasa un padomus sniedz ?
labak jau aizej uz polikliniku.
man nevajag lai aarsti kko baigi lasa, bet kaads padoms gan nodereetu...
piededzini ar lodaamuru. varbuut paliidzees...
Edzha,nu es ieteiktu fiksi pie ārsta! Nav joki!
"es ikdienaa kliboju uz skonu, bet censhos paaraak nestaigaat". Klau. a kur vecāki skatās?
Lai noņemtu pietūkumu pamēģini iesākumam nelietot alkoholu. Nu vismaz atturēties no alkohola, kas satur rūgstošas komponentes (alus, vīns, šampanietis utt). Ko nozīmē "applaucēju"? Vienkārši sārts un piepampis, vai ir pūšļi (pūslīši) ar šķidrumu? Pirmajā gadījumā var iztikt ar Pantenolu (paprasi aptiekā), otrajā gadījumā esi welkomēts pie ķirurga.
un vispār, padalies ar pieredzi - kā tev tas izdevās?
applauceeju ar chuulaaam un viss paareejais bet ne dzilji
kjipa jau saaka veidoties kkaada jaunaa ada...
riit aizieshu pie aarsta, shodien bij jau ciet... neviens nepienjeems
tad jau zinjoshu,,,
ir taads liidzeklis Volupta, sadziedee apdegumus momentaa, bet to tikai interentaa vareeja dabuut, vai tagad vispaar var, nezinu. maza tuubinja maksaa 6-8 ls.
iesākumam derēs Bepantenes ziede vai Panthenola putas. bet vispār jau nejoko un met bailes (vai to, kas tevi attur iet pie ārsta) pie malas, jo ja ielaidīsi, tad.... būs vēl lielākas bailes :(
Klau visiem, kam notiek šāda tipa nelaimes gadījumi pats pirmais ar ko jādziedē - tas ir olas baltums
Vispār jau olas tiešām labi palīdz, tikai tās jāliek uz acīm. Savējās olas uz savējām acīm. Rekomendēju!! Visas vainas mirklī tiek dziedinātas!
Šitik de-p-īliem pafientiem kāju jāgriež nost. Lai nemocās.