Kura labāka?
Taisos uz polikliniku pie zobārsta. Skatijos majaslapā, piejamas tikai 3 dr. Pie kuras iesakiet iet? Cepurite, Bāra, Gulbe.
Atkal tas pats... Vai tiešām grūti pameklēt forumā - tēma cilāta neskaitāmas reizes.
Vai tad ir laiks rakties, meklet.Tapec jau ir forums, lai atri varetu uzzzinat! Kada starpiba kuro reizi. Bet iemetu google, kautko jau izmeta.
Man labak Bara. Manai mammai Gulbe
Labāk pie Bāres!!!!
es pie Cepurītes biju, kad gāju skolā, bet tas savukārt bija pagājušā gadsimta 80-jos... un vēl tagad atceros ar drebuļiem un ne jau aparatūras dēļ!
Bāra, protams.
Gulbe
Tas no sērijas-vienam māte ,otram meita,trešam jauna kleita.Es par dr.Bāru!!!
visas citas tikai ne cepuriti! ja gribat veel vairak sabojat zobu un izjust ekstremas izjuutas tad tikai pie cepurites:D vairs nekad dzive pie vinjas nejieshu vinja man veel vairak sacakareja zobu "laboja" bez anisteezijas un veel man urbis urbshanas laika palika zoba tad domaju kad ari taja kresla palikshu...
vaax : Nelūri vairs tos "mediķu" seriālus pa vakariem citādi sajūk kas bija kurā sērijā.
Tikai ne Cepurīte.
es neietu pie nevienas. par Bāras labotajiem zobiem mana zobārste Rīgā brīnījās, kā tā var sačakarēt.
es vispār seriālus neskatos! Tā arī bija ogres poliklīnikā!
Rīgas zobārsteim vispār ir tiekme aprunāt visus zobārstus, kas nestrādā Rīgā.Paši arī nemaz tik balti un pūkaini nav.Rīgas zobārstiem laikam ārsta ētika ir sveša, ja var pacientam pateikt, kas jums tā sačakarējis zobus.
Es pie tāda daktera vairs neietu.