Iaso tēja palidz uzlabot imunitāti,cinities pret virusiem,saaukstēšanās slimibām

Dr. Millera Iaso tēja ir plaši pazistamās Holy tējas uzlabotais variants- kuru formulēja doktors Bills Millers (zinātņu doktors Uztura zinātnēs) Džeksonā, Tenesijas štatā - ir unikāls, drošs augu maisījums, kurš sastāv tikai no dabīgām izejvielām; gatavots, lai maigi attīrītu gremošanas traktu un ķermeni.

Nosaukumam izmantota viena no tās sastādaļām, tradicionāli un plaši izmantota auga, kas ir pazīstams kā Svētais Dzelksnis ( mārdadzis ) , taču netiek uzsvērta jelkāda reliģiska nozīme, lai gan pateicīgie tās lietotāji, kuri, pēc šīs tējas dzeršanas, paši izbauda atzīstamos veselības uzlabošanās faktus, bieži vien pateicas Dievam par šo dziedniecības dāvanu.

Doktora Millera Iso tēju var izmantot arī kā elementu jebkurā svara zaudēšanas programmā un tā ir daudz efektīvāka nekā Ķīnas Zaļā Tēja. Regulāri dzerot Iaso tēju, tiek novērots ķermeņa tauku masas zudums un ievērojami samazinās vēdera un gurnu apkārtmēri. Dažiem cilvēkiem svars krītas ļoti ātri, taču rezultāti var atšķirties.

Kad liekais svars uzkrājas uz resnās un tievās zarnas iekšējām sieniņām, neviena diēta vai tauku zaudēšana, vai vingrinājumi nespēj palīdzēt tikt no tā vaļā. Taču Iaso tēja var!
Ja jums piemīt uzpūšanās, izspiešanās vai tā saucamais "alus vēders", tādā gadījumā Iaso tēja spēj palīdzēt nomest kilogramus un samazināt jūsu vidukļa apkārtmēru.

Dr. Millera Iaso tēja ir ar labu garšu un droša, ķermeni attīroša tēja. Dr. Milleram piederošajās divās klīnikās ASV jau vairāk, kā 20 gadus gūst sekmīgus rezultātus.

To veiksmīgi izmantojuši cilvēki, kuri cieta no:

• Kuņģa dedzināšanas sāpēm
• Gremošanas traucējumiem/vēdera sāpēm
• Aizcietējumiem/ hemoroīdiem
• Zarnu darbības traucējumiem/ Krona slimības
• Sāpēm vēderā /Zarnu iekaisumiem
• Zarnu spazmām/Kolīta
• Gāzēm vēderā / gāzu uzkrāšanās
• Sliktas elpas / Sliktas ķermeņa smakas
• Atraugām/uzpūšanās
• Palielināts vēders
• Liekajiem taukiem/ liekā svara /Aptaukošanās
• Neveselīgas ādas / Niezes
• Jūtīgas ādas/ ādas apsarkumi /dermatīts/ psoriāze
• Alerģijas un siena drudzis / Ēdiena alerģijas
• Išiass
• Locītavu sāpes/ artrīts/ migrēna / galvassāpes
• Bezmiegs / nemierīgs miegs
• Nepietiekošas enerģijas / aizmāršība / nepietiekama koncentrēšanās spēja.

Dzerot tikai divas tasītes dienā, Dr. Millera pacienti veiksmīgi izmantoja Iaso tēju lai:

• Atbrīvotos no vēdera apkārtmēra centimetriem un samazinātu tauku slāni visās pārējās ķermeņa daļās (neizmantojot speciālu diētu vai atsakoties no iemīļotajiem produktiem)
• Panāktu lielāku enerģijas daudzumu un vairāk priecātos par dzīvi
• Atjaunotu domāšanas spējas un uzlabotu atmiņu, kas tiek samazināta asinīs esošo toksīnu dēļ
• Atbrīvotos no alerģijām un siena drudža
• Iztīrītu no ķermeņa medikamentu pārpalikumus un smagos metālus
• Iztīrītu nikotīna un pasīvās smēķēšanas sekas organismā
• Palīdzētu atturēties no smēķēšanas
• Uzturētu zarnu traktu, nieres, aknas, plaušas veselīgas un tīras
• Uzlabotu gremošanas un zarnu trakta darbību
• Palīdzētu attīrīt zarnu traktu no ķīmiskajām vielām, ko ir ienesuši parazīti, sēnītes un citas baktērijas
• Atbrīvotu zarnas no parazītiem un cērmēm
• Attīrīt no nevēlamajiem toksīniem asinis, iekšējos orgānus un gremošanas sistēmu
• Atjaunot 80% probiotisko baktēriju dabīgo līdzsvaru un, lai uzlabotu gremošanas darbību un veicinātu uzturvielu veiksmīgu asimilāciju organismā
• Atbrīvotu vēdera izeju, atbrīvotos no aizcietējumiem un hemoroīdiem
• Palīdzētu atvieglot gremošanas slimības. Tādas kā kuņģa dedzināšanas sāpes, zarnu iekaisuma slimības, krona slimību, kolītu, vēdera izejas slimības
• Uzlabotu ādas stāvokli un ķermeņa aromātu, kurus ietekmē toksīni, kas tiek izvadīti caur sviedru dziedzeriem
• Panāktu veselīgāku, maigāku un jauneklīgāku ādas izskatu
• Palīdzētu samazināt holesterīna līmeni un cīnītos pret paaugstinātu asinsspiedienu

Ilgstoši izmantojot Dr. Millera Iaso tēju, jūs iegūsiet, veselīgāku un jauneklīgāku ādu un attīrīsiet to, palielināsiet enerģijas daudzumu, uzlabosiet domāšanas un koncentrācijas spējas, uzlabosiet atmiņu, iegūsiet lielāku imunitāti pret slimībām, sekmēsiet kopējo veselības stāvokļa uzlabošanos, jutīsieties komfortablāk savā ķermenī un iegūsiet laimīgāku skatu uz dzīvi.

Ja jūs gadījumā nezinājāt: ... ja jums regulāri "neiziet vēders" vismaz vienu reizi dienā, jums ir hronisks aizcietējums - un tas radīs veselības problēmas! Agri vai vēlu!
Vai esat ievērojuši, ka mazuļiem ir nepieciešams atviegloties īsi pēc katras ēdināšanas. Viņiem zarnu traktā vēl nav šīs problēmas, tādējādi atlikumi tiek normāli un ātri izvadīti cauri zarnu sistēmu. Tā nav jaunā barība, kas tiek izvadīta, taču daļa atlikumu izvadās, tiklīdz jauns ēdiens nonāk organismā.
Šis piemērs kalpo kā vadlīnija priekš "normālas" vēdera izejas. Vai jums notiek atlikumu izvadīšana vienreiz dienā vai pēc katras ēdienreizes? Vai arī vienreiz divās dienās? Trīs reizes dienā būtu veselīgi, taču tikai dažiem no mums ir tik veselīga zarnu trakta sistēma.
Nacionālais veselības institūts publiskoja aptauju, kura parādīja, ka 4.5 miljoniem amerikāņu lielākoties ir aizcietējumi un nepārtraukti. ASV ik gadu 2.5 miljoni pacientu vēršas pie ārstiem ar sūdzībām par aizcietējumiem.

Normālā, veselīgā ķermenī ekskrementu izvadei jānotiek bez piepūles. Ja jums rodas vēlēšanās, jūs apsēdieties uz poda un izkārnījumiem jāiznāk pašiem. Ja jūs gaidiet, stumiet, sasprindzinieties un piepūlaties, lai tos izvadītu, jūsu ķermenis ir nevesels. Jums ir aizcietējums.
Agrākos laikos, kad cilvēki dzīvoja aktīvu dzīves veidu, strādājot fermās, un ēda tikai veselīgu pārtiku un nepasterizētus piena produktus, ierastais laiks, lai organisms pārstrādātu pārtiku un izvadītu atlikumus no ķermeņa, bija 15 stundas. Šodien ar pārstrādātajām barībām, kurām trūkst fermentu un dabīgās šķiedras, tie ir pārsātināti ar rafinētu cukuru un, pievienojot tam visam vairāk sēdošu un neaktīvu dzīves veidu, laika periods, kas ir nepieciešams, lai organisms pārstrādātu barību ir palielinājies līdz 70 stundām!

Tas palielina "izvades laiku" no 15 līdz 70 stundām un tas nozīmē, ka vairākas dienas indīgās atliekas uzglabājas mūsu ķermenī, nevis kā agrāk tikai 15 stundas. Tagad jums ir skaidrs, kāpēc jūs absorbējat vairāk toksīnu un cilvēki cieš no daudz vairāk un dažādākām slimībām, nekā iepriekšējās paaudzes. Tieši tamdēļ zarnu trakta slimību risks ir daudz lielāks industrializētās valstīs, tādās kā ASV, Kanāda, Anglija, Austrālija un Japāna.

Šīs ir tās lietas, par kurām mēs normālos apstākļos nevēlamies runāt vai dzirdēt, taču resnās zarnas stāvoklis ir vitāls mūsu veselībai un labai pašsajūtai. Pretējā gadījumā, ja tam netiek pievērsta nekāda uzmanība, tas var kalpot arī kā nāves iemesls. Ārstiem ir zināms sens Hipokrāta medicīnisks termins: "Nāve sākas resnajā zarnā".

Jūs, iespējams, nedzirdēsiet cilvēkus runājam par savām resnajām zarnām, taču šī ietekme ir viegli pamanāma uzpampušu un resnu vēderu izskatā, tādējādi vizualizējot, cik tālu ir izpletusies šī problēma modernajā sabiedrībā. "Zarnu tīrīšana" ir pamats labai veselībai, un tas liek pamatu labam un veselīgam izskatam.

Resnās un taisnās zarnas tīrīšana ir labākā preventīvā metode un tā jūs varat izvairīties no zarnu iekaisumiem un vēža, kā arī citām smagām zarnu trakta slimībām - kairinošiem zarnu iekaisumiem, Krona slimība, Čūlas kolīta, u.c.
Mūsdienās daudzām no šīm slimībām nav citas ārstēšanas metodes, kā tikai ķirurģiska iejaukšanās. Tādējādi preventīvā metode ir vienīgā izeja. Starp 25 un 40 procentiem cilvēku, kuriem ir čūlas, galu galā ir nepieciešamas operācijas, kur tiek daļēji vai pilnīgi izgriezta resnā zarna. ASV ik gadu tiek veiktas vairāk nekā 100 000 šādu operāciju.

Ārsti cenšas šos zarnu iekaisumu simptomus dziedēt, izmantojot zāles vai operāciju, neiedziļinoties reālajos slimības iemeslos. Vai jūsu ārsts kādreiz jums ieteica, kā jūs varat izvairīties no šīm slimībām?
Uzņemieties paši atbildību par savu pašsajūtu un veselību! Izmantojot papildus terapiju, respektīvi attīrot zarnu traktu ar Dr.Millera Iaso tēju ir vienkāršākais, patīkamākais veids, ar kuru sākt šo procesu. Tas ir tik elementāri - izdzert divas garšīgas tējas glāzes dienā.
Mūsdienās nav reāli izvairīties no pārāk apstrādātas pārtikas, kas tiek piesātināta ar ķimikālijām, dzērieniem, kas pārsātināti ar kofeīnu, kā arī gaisu un ūdeni ar indīgiem piesārņojumiem. Taču ir iespēja šo situāciju labot - ikdienā, dzerot Iaso tēju, lai palīdzētu izvadīt no organisma toksīnus, parazītus un sablīvētās fekāliju masas, tādējādi atjaunojot resnās zarnas optimālo veselības stāvokli.

Iaso tējas primārā funkcija ir uzmanīgi attīrīt zarnu traktu no kaitīgām ēdienu atlikumu masām un atjaunot tā veselības stāvokli, kā arī samazināt slimību risku, kas var rasties šādos apstākļos.

Vieglprātīgi attiecoties pret šo toksīnu uzkrāšanos organismā agrīnās stadijās, var novest pie nopietnām un dažkārt pat letālām sekām. Pārāk daudzi cilvēki cieš un mirst šausminošā nāvē - nāvē, no kuras var izvairīties, laicīgi parūpējoties par savu zarnu trakta sistēmu.

Iaso tējas sastāvdaļas ir īpašs un drošs dabīgo augu sajaukums - Svētais dzelksnis (Silybum marianum ), dateļplūmes lapas (Diospyros kaki ), malvas lapas (Malva verticillata ), purva malvas lapas (Althaea officinalis ) un laimes dzelksnis (Cnicus benedictus or Carduus benedictus ).
Tā satur speciālus fermentus, kas ļauj maigi iztīrīt visu ķermeni ilgstošas tās lietošanas laikā. Modernās pārtikas pārstrādes un pasterizācijas laikā visi fermenti, kas tipiski ļauj uzturēt mūsu resno zarnu veselu, tiek iznīcināti.

Dr.Millers 20 gadus ir strādājis pie droša un efektīva zarnu tīrīšanas līdzekļa, laika gaitā to izkopjot, tādējādi padarot derīgu lietošanai personām visās vecuma grupās.

http://holytea-roze.blogspot.com
Skyp ezuks15
e-mail roze332@gmail.com

Daina , 2009-11-11 14:28:22

Kas der visam, tas neder nekam. Kārtējā cilvēku muļķošana. Tūlīt atradīsies cilvēki, kas teiks, ka viņiem palīdzēja, viņi kļuva jauni un veseli. Ja dzīvē viss būtu tik vienkārši, mēs dzīvotu mūžīgi.

xxxxx , 2009-11-11 14:36:34

Man palīdzēja, un es kļuvu jauns un vesels.
Pērciet, nenožēlosiet!
Izārstēarī no rozes, noņem ļauno aci, lieliski palīdz pret caureju.

dub'a , 2009-11-13 08:36:14

Dzeru tēju pusgadu.. Sākot ar trešo dienu sākās kārtīga zarnu trakta tīrīšanās. Pirmajās dienās vēdera izeja bija pat 5-7 reizes dienā, tagad stabili, kā nākas - 3 reizes dienā. Viegluma un komforta sajūta. Izzuda sāpes un nepatīkamās izjūtas aknu un aizkuņģa dziedzera apvidū.samazinājās asinsspiediens,.vairs neslimoju ar saaukstēsanās slimibām,ari cūku gripa vēl nav pielipusi
Svars samazinājās par 4 kg. Jūtos daudz enerģiskāk!tā kā iesaku dzert visiem šo tēju tā tiešām palidz.

Ilze , 2009-12-13 23:55:29

kur nopirkāt šo brīnumu?

mushinja , 2010-01-13 10:03:48

Gribētu izteikt piezīmi par pirmo komentāru. Nekur nav teikts, ka tēja der visam. Tā domāta, lai attīrītu organismu kopumā. Tad, kad organisms ir attīrīts, tas pats sāk darboties normāli un rezultātā arī izzūd dažādu slimību simptomi. nevienam jau nav spiesta lieta dzert šo tēju. Varat pirkt zāles aptiekā un ārstēt visas savas vainas. Ja Jums pietiek naudas regulāri apmeklēt dazādus speciālistus un pirkt zāles aptiekās. Lūdzu Katram ir brīva izvēle. Es izvēlējos saglabāt savu veselību dabīgā ceļā un tēja ir kolosāli palīdzējusi. Esmu ietaupījusi arī naudu, jo nav jāmaksā par vizīti pie dazādiem ārstiem. Ja kāds vēlas tēju, zvaniet 27771827. Varu palīdzēt pie tās tikt.

Maiga , 2010-01-25 17:53:35

sakiet ludzu cik maksa sii teeja???

evita , 2010-11-07 23:49:10

arī es vēlētos zināt cik maksā šī tēja,cik esmu prasījusi aptiekās nekur nav,kur viņu var nopirkt?

GUNTA , 2011-02-02 20:07:45

kapec neraksta cik maksa.

anita , 2011-02-07 12:03:01

Cena atkarīga no tā cik daudz pasūtat un no manis vai caur internetu.
Atrakstiet - sarunasim:
www.tea.90.lv

www.tea.90.lv , 2011-02-21 04:53:12

Es ar salasiijos par sho te teeju un es ar nopirku par 30 maarcinjaam.

Ilona , 2011-03-14 15:01:54

Es dzīvoju Anglijā un vēlos šo tēju nopirkt.Vai kāds man to var piedāvāt?

Santa , 2011-06-20 00:35:03

vai vel var iegadaties to tēju?

inese , 2013-06-27 21:51:22

Par cenu Holy tējas atbildēja doktora Millera Holy institūts, kurš rakstīja, ka viena mēneša tējas cena 40dolāri+15 piegāde, tas būtu apmēra 30LV, bet te jau citi kā skatos uzvāras uz 90LV

ilze , 2013-07-15 12:52:00

Laba diena,

Vai jūs vēlaties iegādāties Nieres vai jūs vēlaties pārdot savu nieri? Vai jums
meklē iespēju pārdot savu nieri par naudu dēļ
finanšu pārtraukuma leju un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
šodien, un mēs piedāvājam Jums labu summu par jūsu nierēm. Mans vārds ir
Doctor MARK esmu Psephologist Blue Krusta slimnīca. Mūsu
klīnika ir specializējusies Nieru Surgery, un mēs arī nodarbojas ar iepirkšanu
un transplantācija nieres ar dzīvo kādu atbilstošu donoru.
Mēs atrodamies Indijas, Turcija, Nigērija, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieru s, lūdzu, nevilcinieties
sazinieties ar mums pa e-pastu.

E-pasts: bluecrosshospital2@gmail.com

Ar laba vēlējumiem.
Dr MARK

mark , 2014-08-08 17:37:37

Mans vārds ir Dr Fred Adams no UBTH speciālists slimnīcas, es esmu
speciālists orgānu ķirurģijas, un mēs nodarbojas ar iepirkšanu, ja orgānu no
cilvēku, kuri vēlas pārdot, un mēs atrodas Nigērijā, ASV un
Malaizija, bet mūsu galvenais birojs atrodas Nigērijā. Ja Jums ir interese
Pārdodot savu Nieres Lūdzu, nevilcinieties, lai saņemtu atpakaļ pie mums, lai mēs varam
Kas turpinātu darbu. Un tas ir mūsu E-pasts, ja jūs interesē
drwatsonkyle@gmail.com

dr fred , 2014-10-30 08:34:35

Vai jūs vēlaties iegādāties nieres vai jūs vēlaties pārdot savu nieri? Vai Tu esi
meklē iespēju pārdot savas nieres, jo naudas
ekonomiskā nojauktu, un jūs nezināt, ko darīt, tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums
šodien, un mēs sniegs jums labu summu nierēm. Mani sauc
Dr. Daniel'm Nefrologs in UBTH Medical Center. mūsu
Klīnika specializējas nieru ķirurģijas un arī nodarbojas ar pirkšanu
un nieru transplantācija, ar tiem no lielākā palīdzības sniedzēja.
Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērija, ASV, Malaizija. Ja Jums ir
ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieres, nevilcinieties
Kontaktinformācija pa e-pastu.

E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.com

Vislabākie novēlējumi.
Dr Daniel.

Dr Daniel , 2017-02-20 15:27:45

Sveiki,
Mēs atkal esam iegādājušies nieres mūsu pacientiem, un viņi ir vienojušies maksāt labu naudas summu visiem, kas vēlas nieres viņus glābt, un tādēļ, ja jūs interesē donoru vai ja vēlaties saglabāt Dzīve, jums ir rakstīt mums pa e-pastu zemāk. Tā ir iespēja, ka jūs esat bagāts, mēs garantējam jums un garantējam 100% drošu darījumu ar mums, viss tiks darīts saskaņā ar likumu, kas vada nieres donorus. Neizmantojiet vairāk laika, rakstiet mums laipni uz shishtananda@gmail.com

Max slimnīca.

shishtananda@gmail.com , 2017-08-22 18:32:17

Sveiki,
Mēs atkal esam iegādājušies nieres mūsu pacientiem, un viņi ir vienojušies maksāt labu naudas summu visiem, kas vēlas nieres viņus glābt, un tādēļ, ja jūs interesē donoru vai ja vēlaties saglabāt Dzīve, jums ir rakstīt mums pa e-pastu zemāk. Tā ir iespēja, ka jūs esat bagāts, mēs garantējam jums un garantējam 100% drošu darījumu ar mums, viss tiks darīts saskaņā ar likumu, kas vada nieres donorus. Neizmantojiet vairāk laika, rakstiet mums laipni uz shishtananda@gmail.com

Max slimnīca.

shishtananda@gmail.com , 2017-08-22 18:35:34

Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

Elvis whyte , 2019-03-28 02:07:08

Dear Sir / Madam,

Vai vēlaties pārdot savu nieru?

Jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo finanšu sabrūk, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazināties ar mums šodien un es jums piedāvāsšu labu nieru daudzumu. Mans vārds ir Dr Kate. Es esmu Frenologs Universitātes slimnīcās Bristol NHS Foundation Trust. Mūsu slimnīca specializējas nieru operācijās, un mēs arī nodarbojamies ar iegādi un nieru transplantāciju ar atbilstošu donoru. Mēs atrodamies Apvienotajā Karalistē, ASV, Malaizijā. Ja esat ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieru, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: kateadams946@hotmail.com

Mans viedoklis

Dr Kate Adams

Tālruņa numurs: 2348146161694

drkateadamsblog.wordpress.com

Dr Kate Adams , 2019-06-13 06:11:33

Ku Latvijā šo tēju var iegādāties, cik tā maksā šobrīd un cik liels ir iepakojums?

Inese , 2020-02-24 08:35:23

Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
WHATSAP: +91 91082 56518
Email: : customercareunitplc@gmail.com
Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.

We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
WHATSAP: +91 91082 56518
Email: : customercareunitplc@gmail.com
Please share this post.

health , 2020-06-19 06:10:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet