Laila Ozoliņa
Ko Jūs domājat un kā vērtējat ģimenes ārsti Lailu Ozoliņu?
Vedu savu bērnu nu jau 6 gadu pie viņas un sūdzības nekad nav bijušas ne par viņu ne par māsiņu!!!
... pie visām slimībām izraksta vienas un tās pašas antibiotikas... gadiem.
mani abi divi ir pie dr. Ozoliņas jau 12 gadus. varu teikt tikai to labāko.
:( , 2009-10-12 16:36:29 : Daudziem bērniņiem un viņu nervizajām māmiņam pret visām "Slimībām" līdz kaļķa tabletes un krīts , pilnīg apsalūtas brīnumzālēs "Kaite" pazūd kā nebijusi :):)
pilniigi piekriitu :( ,un tad veel ja saauksteejies tad saka pasuukaa to,pasuukaa shito,a pati negrib...
nav ne vainas, jauka sieviete!
Dakterei nevainas,tik vajag jau arii apmekleet kadus kursus vai intereseties,kadi jauni ,uzlaboti,medikamenti ir izlasiti...jo raksta vienas un tas pashas zālēs,lidz vai neliidz tas nav svarigi :(
pati esmu pie vinjas jau gadus 10vismaz...bet ir gadiijusies arii nevisai labi strapgadiijumi kad vinja(man)sāpes vederaa norakstiija uz paarejas vecumu bet beigaas sanaaca taisiit steidzamu operaaciju,jo uznaaca leekme...aartsi teica ka tas vareeja beigties letaali....meitu arii pierakstiiju pie vinjas jo nebija citu variantu(viens nenem beernus,otram paaraak daudz pacientu),bijusi jau 2x slimniicaa ar ielaistu bronhiitu kaut arii ozolinja teica ka neko nedzirdot,ka tikai kakls sarkans un lai tik padzerot antibiotikas kaklam..... nu jau 3mēn emu jauna gim arsta meklejumos gan sev gan bernam bet neko vel jedzigu neesmu atradusi
Man jaunākais pie Ozoliņas. Esmu ļoti apmierināta. Tik atsaucīgu un laipnu dakterīti, kurai priekš tevis būs tik laika, cik vajag, nevis visu ātri, ātri, fiksi, fiksi (kā piem. Boreiko), grūti atrast. Un gribu teikt tieši otrādi, ka viņa lieku reizi pārliecināsies, ka patiešām pēc slimības viss kārtībā (analīzes, rtg, ja vajag). Patīk arī, ka nav tās trakās rindas, kas piem., Boreiko, kad tu nāc uz savu pierakstu i vēl 1,5h pa virsu nosēdi ar bērnu uzgaidāmajā. Pie kam, dr. ir likusi bērnam nodzīt temperatūru, jo uz mājām neiešot. Un tas nav viens gadījums vien. Man Ozoliņa patīk. Labrāt pārietu visa ģimene pie viņas. :)