fizioterapeiti ogrē

Sveiki!
iesakiet lūdzu kādu sakarīgu fizioterapeitu ogrē. steidzami vajag muguras problēmu dēļ, bet nezinu pie kā, kur un kur labāk griezties. protams, arī kas neņemtu nenormālu samaksu par vizīti.

jaunkundze , 2009-09-01 13:54:16

Tūlīt it kā nejauši sekos ieteikumi meklēt Vadimu...

Aksels , 2009-09-01 14:11:13

Līga Krievāne vai Anda Marculāne...

ilga , 2009-09-01 18:39:14

Līga Krievāne vai Anda Marculāne...

ilga , 2009-09-01 18:39:15

Līga Krievāne vai Anda Marculāne...Gaismas prospekts 3...

ilga , 2009-09-01 18:39:17

atvainojos, man te misēklis ar kompi :)

ilga , 2009-09-01 18:40:06

Ir viens zināms profesionāls sportists,kurš man ļoti palīdzēja! Mēneša laikā nostiprunāju savu muguru un jau gadu jūtos lieliski!!!

Aigars , 2009-09-02 10:15:07

Var arī griezties Ogres poliklīnikā, pie fizioterapeites Sandras, cenas draudzīgas un maz runā, bet vairāk dara!

Pacients , 2009-09-04 22:13:55

Krievāne, Gaismas pr.3. ļoti, ļoti jauka un rezultāts super!!!

dina , 2009-09-17 19:26:01

paldies Jums!

jaunkundze , 2009-09-22 21:39:35

Līga Krievāne - vienkārši super fizioterapeite!

Stils , 2009-12-02 19:25:20

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.

pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 05:33:30

Man problēmas ir ar ceļu locītavam baidos nooperācijas gribu griesties pie dakteres A. mārculānes vai V. Puhartu diez kurš man varētu palidzēt

Valija , 2014-02-08 15:27:20

Vai jūs domājat, kā iegūt aizdevumu? Jums ir nopietni nepieciešama steidzama aizdevumu, lai sāktu savu biznesu? Vai esat parādā? Šī ir jūsu iespēja, lai sasniegtu savu vēlmi, mēs dodam individuālie aizņēmumi, biznesa aizdevumus un korporatīvo aizdevumu un visu aizdevuma veidu, ar 2% procentiem vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

magret james , 2016-09-12 20:05:40

uzmanību,

Vai jums nepieciešama aizdevuma? Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai notīrītu savu parādu vai jums ir nepieciešama kapitāla aizdevumu, lai uzlabotu savu biznesu? Vai jums ir pagriezts pa bankām un citām finanšu iestādēm? Redzēt ne tālāk, mēs esam šeit, lai palīdzētu yo u finansiāli, mēs piedāvājam aizdevumu parāda consolidati par, personīgās un biznesa aizdevumiem, nekustamo īpašumu finansēšana / projekta finansējuma, privātajiem kredītiem.
Mēs pieņemam applicati ons 24 stundas d AY, 7 dienas nedēļā skaidra un understandab le ziņā d nosacījumi, kas ir ērts un pieejamu.

Mēs esam šeit, lai kalpotu jūsu finanšu vajadzībām, un jūsu laime ir 100% garantēta.

Rakstiet mums uz: (irenegironfernandez@gmail.com) piemērot.

IRENE FERNANDEZ , 2016-09-27 11:34:17

Laba diena

Veiksme aizdevums šodien pieteikties

Vai jums nepieciešama steidzama kreditu? Mes dodam no aizdevuma ieinteresetajam personam, kas velas kreditu ar labu ticibu. Vai jus nopietni nepieciešama steidzama kredita? tad jus esat istaja vieta. Mes dodam out uznemejdarbibas aizdevums, personas aizdevums, sazinieties ar mums par savu aizdevumu pieprasijumu pec 2% zemu procentu likmi, lai apmierinatu jusu pieprasijumu, un kas izklastita no finanšu problem.contact mums šodien pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com

Paldies, ka mes gaidam jusu atbildi

Jeff Michael aizdevumu uznemumam.

Jeff Michael , 2017-01-14 18:15:38

Sveiki,
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu ??? Vai jums parādā? Vai jums ir slikta kredītu? tu esi bijis noraidīts bankas, jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu uzņēmējdarbību ar savu ?, Mēs dodam aizdevumus cilvēkiem, neskatoties uz viņu nabadzīgām / slikta kredītu rādītājus. Mēs dodam out gan biznesa un personīgo aizdevumiem ar ilgtermiņa un īstermiņa ilgumu jūsu izvēles ar zemu procentu likmi 2% gadā vismaz atcelt privātpersonām, uzņēmumiem .. Mūsu aizdevums programmētājs ir ātrs un uzticams, piemēro šodien un saņemt tūlītēju lauka back.Our aizdevumi ir labi apdrošināts, 100% garantēta, un klienti ir pārliecināti maksimālu drošību. Plašāku izmeklēšanas sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un saņemt savu aizdevumu šodien.
Magret kundze James MD / CEO
E-pasts: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

magret james , 2017-05-21 14:59:13

Laipni lūdzam MAGRET JAMES FINANŠU KLIENTU SERVISS .......... Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete? Vai jums ir kādi finanšu traucējumi vai jums ir nepieciešami līdzekļi, lai uzsāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu jauku maza mēroga un vidēja biznesa? Vai jums ir zems kredītreitings, un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām un citiem finanšu institūtiem ?. Mūsu aizdevumi ir labi apdrošināti, lai nodrošinātu maksimālu drošību, ir mūsu prioritāte. Mūsu galvenais mērķis ir palīdzēt jums iegūt pakalpojumus, kurus esat pelnījis. Mūsu programma ir ātrākais veids, kā ātri iegūt vajadzīgo informāciju. Samaziniet savus maksājumus, lai atvieglotu jūsu ikmēneša izdevumu slogu. Iegūstiet elastību, ar kuru jūs varat izmantot jebkādiem mērķiem - sākot no brīvdienām, līdz izglītošanai, unikāliem pirkumiem. Mēs piedāvājam plašu finanšu pakalpojumu klāstu, kas ietver: biznesa plānošanu, komercdarbības un attīstības finansēšanu, īpašības un hipotēkas, parādsaistību konsolidācijas aizdevumus, biznesa aizdevumus, Privāti aizdevumi, mājas refinansēšana Aizdevumi ar zemu procentu likmi 2% apmērā par katru personu fiziskām personām, uzņēmumiem. Mēs piedāvājam visu veidu aizdevumus, PIETEIKTIES ŠODIENAM PIEŅEMAMIEM KREDĪTIEM. Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

MAGRET JAMES , 2017-10-08 18:38:09

Labdien!
Vai jums ir nepieciešams ārkārtas kredīts? Vai jums ir parāds? Vai jums ir slikta kredīta? Vai bankas atsakās vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu savu biznesu? Neskatoties uz sliktiem un sliktiem kredītvērtējumiem, mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem. Attiecībā uz korporatīvajiem un individuālajiem aizdevumiem mēs piedāvājam ilgtermiņa un īstermiņa izvēlēto periodu ar zemu procentu likmi 2% privātpersonām un uzņēmumiem. Mūsu programmatūras aizdevējs ir ātrs un uzticams, tiek izmantots šodien un saņem jūsu pašreizējo atbildi. aizdevumi ir labi nodrošināti, 100% garantēti un klientiem tiek garantēta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un šodien saņemiet aizdevumu.
Magret James kundze MD / CEO

magret james , 2017-11-05 13:52:53

Labdien!
Vai jums ir nepieciešams ārkārtas kredīts? Vai jums ir parāds? Vai jums ir slikta kredīta? Vai bankas atsakās vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai sāktu savu biznesu? Neskatoties uz sliktiem un sliktiem kredītvērtējumiem, mēs izsniedzam aizdevumus cilvēkiem. Attiecībā uz korporatīvajiem un individuālajiem aizdevumiem mēs piedāvājam ilgtermiņa un īstermiņa izvēlēto periodu ar zemu procentu likmi 2% privātpersonām un uzņēmumiem. Mūsu programmatūras aizdevējs ir ātrs un uzticams, tiek izmantots šodien un saņem jūsu pašreizējo atbildi. aizdevumi ir labi nodrošināti, 100% garantēti un klientiem tiek garantēta maksimāla drošība. Lai saņemtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot mūsu e-pasta adresi: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) un šodien saņemiet aizdevumu.
Magret James kundze MD / CEO

magret james , 2017-11-05 13:53:47

Vai jūs meklējat aizdevumu, lai finansētu savu lielo vai mazo uzņēmumu, mēs palīdzēsim jums iegūt lielu aizdevuma summu, kādu vēlaties saņemt savam uzņēmumam, mēs piedāvājam pirmās klases biznesa un komerciālu aizdevumu, lai mazie uzņēmumi varētu gūt panākumus, uzsākot darbību vai refinansēt savu biznesu Slikta kredītvērtējuma pieņemšana un slikta uzņēmējdarbības veikšana ir pieņemts. pieteikties šodien pa e-pastu: Fastloans70@gmail.com

fastloans , 2017-11-19 11:06:07

Hello, Apply and get qualify for a loan. Interest rate 1% easy process. Please Only serious inquiries.
Contact us for more Details
Email : bdsfund@fastservice.com
Emaill: anatiliatextileltd@gmail.com
Best Regards.
Mrs.Emilia Fedorcakova

Ciao, fai domanda e ottieni un prestito. Tasso di interesse 1% processo facile. Per favore, solo domande serie.
Contattateci per maggiori dettagli
Email: bdsfund@fastservice.com
I migliori saluti.
Sig.Emilia Fedorcakova

Ciao, fai domanda e ottieni un prestito. Tasso di interesse 1% processo facile. Per favore, solo serie de hombres.
Contattateci per maggiori dettagli
Correo electrónico: bdsfund@fastservice.com
Yo migliori saluti.
Sig.Emilia Fedorcakova

Mrs.Emilia Fedorcakova , 2017-12-16 12:51:47

Grazie per la tua risposta urgente, voglio che tu sappia che l'importo del tuo prestito è già in fase di elaborazione del trasferimento e che è noto che possiamo dedurre dal prestito più, ti consiglierò di provare il tuo possibile migliore e ottenere questo pagamento rimesso per consentirci ottenere tutto chiaro per voi per aver ricevuto l'importo del prestito, ti assicuro 100% di garanzia immeditamente dopo che questa tassa è stata rimessa abbiamo ricevuto il vostro prestito immdiatamente

saņemt savu steidzamo kredītu šeit? , 2018-03-22 01:44:11

Aquí hay una buena noticia para los interesados. No se puede ganar dinero sin contacto de estrés (CLIFFORD JACKSON) por un [ATM CARD] en blanco hoy y estar entre los afortunados que se están beneficiando de estas tarjetas. Esta tarjeta ATM en blanco PROGRAMMED es capaz de piratear cualquier cajero automático en cualquier parte del mundo. Recibí mi tarjeta de un buen pirata informático en internet, con esta tarjeta de cajero automático puedo cobrar entre $ 5000 y $ 20,000 dólares cada día a través de contactos: {cliffordhackerspays@gmail.com} ... Era muy pobre pero esta tarjeta tiene me hizo rico y feliz, si desea obtener esta oportunidad para hacerse rico, solicite esta tarjeta, estoy muy contento con esto porque la mía la semana pasada y la he usado para obtener $ 240,000.00 dólares. CLIFFORD JACKSON Hackers está entregando el tarjeta solo para ayudar a los pobres y necesitados y TAMBIEN OFRECEN ASISTENCIA FINANCIERA. Obtenga el suyo de CLIFFORD JACKSON Hackers hoy. Sírvase ponerse en contacto con ellos por correo electrónico cliffordhackerspays@gmail.com

BARBARA GRAY , 2018-08-13 14:37:28

Sveiki visiem, šī ir liecība par to, kā es saņēmu savu aizdevumu, mani ir izkrāpis tik daudz uzņēmumu, kuri ir apgalvojuši, ka ir īsti aizdevēji, taču visas manas pūles bija veltīgas, es esmu zaudējis vairāk nekā 3500 eiro viltus aizdevējiem, uz kuriem pretendē būt tādiem, kādi viņi nav. Līdz brīdim, kad mans draugs iepazīstināja mani ar pareizo aizdevēju, ar kuru es sazinājos, un es veiksmīgi saņēmu no viņiem aizdevumu tikai 48 stundu laikā, es ieteiktu ikvienam, kurš meklē aizdevumu, bez bailēm sazināties ar viņiem pa e-pastu: mobilfunding1999@gmail.com

Frantisek , 2020-07-07 18:33:03

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet