Smaržu degustācija
Varbūt kādam interesē -brendu- smaržu prezentācija?
Kurā būs iespējams nodegustēt pazīstamu brendu aromātus, kā arī iegādāties tos par ļoti labām cenām!
Dažādi tilpumi un cenas! Gan sieviešu, gan vīriešu aromāti.
15ml - 6,50ls
30ml - 9,50ls
50ml - 14,50
100ml - 15,50
Ja esiet ieinteresēti, labprāt dzirdētu atsauksmes: kad vēlaties-tiekat, par vietu vēl ziņošu, Ogres centrā vai Bērzu Alejā, vai k/n.
Būs iespēja sarunāt un vēlāk tikties noslēgt līgumiņu, ja ir interese pašam darboties!
Smaržu degustācija : Nuu moin 50ml - 14,50 !! Kā baig smalkam konjakam , pietam ar 50ml nur tak nav ko sākt lielakais tilpums tik 100ml :(
Un pa cik ta trīskārtīgais pie tevis iet?
ja šitā ar vietu laipo, tad noteikti kontrabanda!
stulbs gan tu esi!!!
mis dior ir? tad es gribēšu nopirkt!
kolonnā ari ir kontrabanda...
nu kur tad Tu brauksi, ka sasmaržosies ar to "mis dior", laikam uz Rīgu pie friziera...
Gints2 : ~80% Visas parfimērija Austreumeiropā ir "Kontrabanda" , to pat tā isti nevarētu saukt drīzāk "Pelēkā prece" kas domāta "Letiem reģioniem" :) Parfimēriju tirgo pēc ļot īpatnejiem nosacijumiem , piemēram vienā valtī nevar nopirkt kautkādai citai valstij domātas smarzās vai dezodorāntus , domāju ja nopirksi prastu AXE dezodorantu VACIJĀ un LATVIJĀ ja nerezdēsi ETĪKETI nekd nepadomāsi ka tas ir VIENS PRODUKTS . Esi kādreiz mēģinājos Coca Cola kura domāta tuvējiem austrumeim vai tepat Turcijai ? Kautkas PRETĪGĀKS vispār nevar būt , pat nav LIDZIGA tai ko Tirgo pie mumss:):) Cilvēki kuri dzīvo dažādos reģionos GAUMES + UZTVERE ir ļoti atškirīga un RAŽOTĀJI to pietiekami labi zin un izmanto . Par smaržām kā ļot smalku lietu varm pat nerunāt "Kontrabanda" tā visdrižāk nav bet gan kautākdam LĒTAM reģionam domāts "Smakonis" spriežot pēc cenas:):) Par cik pietiekami daudzus gadus esmu nodzīvojis Granciski runajošās zemēs tad es esmu IZTESTĒTS "Letu vīnu cienītājs" tie ir tadi kas Parīzes un Briseles supermārkētos maksā 5 EUR par 2 pudeļu iepakojumu , bet pie mums 5-7Ls pudelē . Ziemeļnieki kā MĒS nejūt nedz tādus aromātu smalkumus kā cilvēki siltākos reģionos nedz tāda sgaršas nianses lidz ar to SMARŽAS / VĪNUS šeit ieved STIPRI savādākus LĒTĀKUS nekā "Tuvāk viņu dzimtenei" :):)
tas viss ir pareizi, :) bet es šoreiz vēršu uzmanību uz šo te rindiņu šajā tekstā - "par vietu vēl ziņošu, Ogres centrā vai Bērzu Alejā, vai k/n." :))))
Atvainojos, es forumā vēlējos painteresēties vai ir maz atsaucība, kam man sarunāt laikus telpas, ja būs čiks.
50ml-15ls tas nav dārgi, veikalos šādi tilpumi ir reizes 2-3 dārgāk.
tieši Dior-Miss, gan pašlaik nav, bet ir citi piedāvājumi Dior
Šī „Brendu” produkcija, kura tiek pārdota Rīgas veikalos,i tiek fasēta citās tūbiņās.
Tās atškirās no veikalā pirktās tādēl ka manis piedāvātai produkcijai ir lielāka koncentrācija.
Tādēļ smaržas ir daudz noturīgākas.
Mūsu izplatītājs nemaksā par „nosaukumu”,tāpēc visas preces tiek pārdotas Zem viena nosaukuma „FM”.
visu izšķir slāpes...
Kā saka – es neesmu tik bagāta, lai pirktu lētas preces :D Piedod, bet visi tie pakaļdarinājumi, kuri „it kā” ir tie paši, bet tikai ražotājs netērē naudu iepakojumam, neiztur kritiku. Tie ir un paliek pakaļdarinājumi, nezināmas izcelsmes produkti, par kuru drošību neviens neatbild. Ja pēc tam rodas veselības problēmas, tad vari doties uz Bērzu aleju vai k/n, vai vēl kaut kur Ogrē un izteikt savas pretenzijas „kaut kam” :D
Dior Adict 2 ir, nejmu uzreiz ja ir
esmu pirkusi FM smaržas. par to cenu ir pilnīgi OK! protams, tas ir pakaļdarinājums, bet ja salīdzina Latvijā pirktu Hugo Boss (vai kādu citu) ar jebkurā Eiropas pilsētā vai lidostā pirktu, līdzība arī diezgan attāla. FM smaržo labi, noturība arī normāla.
Vai loģiskāk nebūtu smaržu PREZENTĀCIJA, nevis degustācija?
SANTA! labprāt piedalītos.lūdzu info nosutīt uz jolly21@inbox.lv
Veselības problēmas?
Vai ziniet kad VISAS smaržas ir uz naftas bāzes saistītas?
Kas ir veselīgs?
-Ēteriskās eļļas dabīgās-jā!
Bet vai eksistēt ir veselīgi? Mēs elpojam tik piesārņotu gaisu, ēdam vienu ķīmiju, pat piens nav piens veikalā.
Varbūt sāksim ar to?!
Atvainojos.
Gundega-jā ir pieejamas, atrakstiet savu e-pastu, lai varam sazināties un sarunāt.
Man pati uzrakstīsi? Nebūs tevi jāmeklē?
Mani ari interesē šis pasākums!
Vari dabūt "stūrīti" ar galdiņu "viss iekļauts" savām "degustācijām" uz aktīvas satiksmes maģistrāles Mālkalnes prospektā 1A par vienu 50 ml "parfīma blašķi" vai Ls 10 skaidrā monētā dienā. vaarpa@vaarpa.lv
sundew@inbox.lv
Ej deputātus padzenā! :D
Es par tām Envy me. minkasis@inbox.lv
nikita99@inbox.lv
Santa, varbūt atstājiet savu e-pastu?!:) Mani tas interesētu.
mans e-pasts g-nagi@inbox.lv
www.cheapsmells.com daudzas smaržas pat lētākas, pie kam oriģinālajā iepakojumā un cik esmu sūtījusi, vienmēr sūtījums atnāk, tā kā firma uzticama :)
Var sākt tieši ar smaržām - var nelietot tādā koncentrācija, jo tas ir traki....
HA un cik tad jamaksaa ja njem no taas lapas par sutijumu ???
Apm 2 Ls par preci
čīpsmells arī ir ok, bet lētāk tomēr ir fragrancex.com (tas ir US, bet čīpsmells UK). Tur arī izvēle lielāka, cenas zemākas, piegāde vispār par velti, ja ieraksta kodu "free". Atnāk +/- nedēļas laikā no abiem. Lai es ņemtu šitādus poļu pakaļdarinājumus, kā šeit piedāvā... nu vai ziniet- arī ls ir nauda, ko žēl izmest :D
O! Paldies! Būs jāizmēģina. Vai nekad nav bijušas problēmas ar paku saņemšanu?
Santa,vai g-nagi nozime,ka tiek likti nadzini?
Dacuks- nu tas netiek reklamēts, bet tas ir mans e-pasts, bet tiesa, esmu arī manikīre, biogēla nagu pieaudzēšana. :)
Te var palasīt par smaržām: http://smarzupasaule.blogspot.com/2009/07/iepercies-letak.html
Es esmu spirituālistiskās Dziedniece no Indijas uz garīgo dziedināšanu, garīgo izaugsmi, garīgo tīrīšana. Ņemot visas zināšanas un informāciju, kas garīgajā pasaulē. Es esmu specializējies uz Mīlestību burvestību, naudas burvestību; burvju Burtot, balta burvju Burtot, Darba pareizrakstības un pretenzija viļņus. Es esmu labs visa gada pareizrakstības veida tikai nosauca to, ko jūs vēlaties, jūs saņemsiet to 3 dienu laikā.Gala rezultāts no maniem darbiem ir ļaut pasaulei uzzināt par ikdienas dzīves problēmām ir mana satraukumu. Lai iegūtu sīkāku atbildēt Sazināties ar šo adresi: drisogagbomodiaspellcater@gmail.com Telefona numurs: +2347086218116
UZMANĪBU
Mēs esam kristiešu organizācija izveidota. Mēs esam šeit, lai palīdzētu cilvēkiem vajadzības palīdz, piemēram, finansiālu palīdzību. Tātad, ja jūs iet caur finansiālās grūtībās vai Jums ir kādas finanšu putru, un jums ir nepieciešams līdzekļus, lai uzsāktu savu biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai norēķinātos savu parādu vai atmaksāties rēķinus, sāciet jauku uzņēmējdarbību, vai arī jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām, sazinieties ar mums šodien pa e-pastu: christianorganizationformed@yahoo.com vai christianorganizationformed@hotmail.com Bībele saka: "Luke 11:10 Visi, kas vēlas saņem, viņš, kas meklē, atrod, un tam, kas klauvē , durvis būs atvērtas ". Tāpēc neļaujiet tiem iespēju iet jums, jo Jēzus ir tas pats vakar, šodien un mūžīgi vairāk. Lūdzu, tām ir par nopietniem domājošiem un Dievu baidoties Cilvēki
Mēs piedāvājam Out šāda veida aizdevumiem zemāk.
Personal Loan_______
Refinansēt Loan_______
Starptautiskā Loans_______
Home Improvement Loan_______
Investīciju Loan_______
x-masu Loan_______
Parāda Consolidation Loan_______
Hipotēku Loan_______
Biznesa Loan_______
Uzņēmuma Loan______
Auto Loan_______
Baznīca loan_______
Industries loan_______
Ar ļoti minimālu gada procentu likmes, kā zema kā 3% procentu likmi ..
Pēc Response, tas ietver aizdevuma pieteikuma veidlapu aizpildīt un atgrieztos atpakaļ nekavējoties. (Nr kredīta maksa, 100% garantēta!)
Es gaidu jūsu tūlītēju reakciju, lai mēs varētu virzīties uz darījumu.
Mūsu Baznīca pasta kontakts kaste ir caur: E-pasts: christianorganizationformed@yahoo.com vai christianorganizationformed@hotmail.com
LIETOŠANAS PAMĀCĪBA:
Vārds: ___________________________
Uzvārds: ____________________________
Dzimumu: _______________________________
Ģimenes stāvoklis: _______________________
Sazināties Adrese: ______________________
Valsts: ______________________________
Valsts: ______________________________
Zip kods: ________________________
Dzimšanas datums: ________________________
Apjomu, kas nepieciešams kā Loan: ________________
Aizdevuma ilgums: ________________________
Ikmēneša ienākumi: _________
Gada Ienākumi: _________
Nodarbošanās: ___________________________
Nolūks, Loan: _____________________
Tālrunis: ________________________________
Fakss: __________________________________
E-pasts: __________________________________
Norādiet, vai jūs saprotat English___________________
Nosūtīt savu pieteikumu: christianorganizationformed@yahoo.com vai christianorganizationformed@hotmail.com
Mr Mācītājs
Finanšu kontrolieris / Operations Manager