Zaigas māsiņa...
Kā jums patīk medmāsa Zaiga pie dr.Boreiko???
a tu ideāla? māsiņu nezinu,bet jautājums ļoti nekorekts. ej pie citas,ja nepatīk.
medmāsa Zaiga vēl ta neko,bet ta kura pieņem zvānus vēl viena tur sēž ista migera,vienmer ne ar ko nau apmierinata,
vilabākā ir dr. Kaktiņas medmāsa, tikai neatceros kā viņu sauc :)
Inita :)
nu lūk... Inita ir burvīga :) sūds ar visu Zaigu:)
Zaiga patik, profesionala un laipna, bet par to otru labak neizteiksos, tada sajuta, ka vinai ar varu kads tur liktu stradat.
labi Zaiga arī forša :) atsūti foto:)
Zaiga pa pirmo! :) Jau cik gadus eju - nekādu problēmu1 :)
ja nebuutu probleemu-tad neietu...
Man ar patīk māsiņa Zaiga, kad pierakst''as vienmēr paprasa kas kait, ja kāda liela vajadzība, cenšas kaut kur ātrāk pierakstīt.
Ar lielo vajadzibu jaiet uz poda nevis pie arsta.
Kaktiņas medmāsa superīga.Apbrīnojams cilvēks.
Medmāsa Zaiga ir atsaucīga un laipna. Kas attiecas uz otru dr.Boreiko medmāsu, tad es būšu pieklājīga un neizteikšos.
Zaigas māsiņa ir garastāvokļa cilvēks. Bet savā lietā zinoša, nu bet tā Līgas māsiņa gan ir ...... viņai seja kā no akmens izlieta :(
Varu teikt tikai un vienīgi labus vārdus .Un atcerēsimies ka,arī viņa ir cilvēks,pieņemsim to un cienīsim.Neviens bez pieraksta un aprupes nav palicis.
Zinu arī Intu arī labs sava amata pārstāvis .Abām cepuri nost.Un nav ko utis meklēt kur vi;nu nav.Pat cilvēkam ir divas rokas vienlīdz labas tika ar nelielu atšķirību ,viena lab ā ,otra kreisā .
Ar Boreiko un Zaigas kantori ir tā- "ja tu neesi ar mums, tad tu esi pret mums". Ja pilnībā bez ierunām klausīsi visam, ko saka un dzersi visu, ko izraksta (bieži vien pēc principa - pa mušu ar lielgabalu), tad "sadarbība" būs bez problēmām. Dialogs, ja ir kaut nedaudz citādi uzskati vai pārāk liela interese par zāļu vai vakcīnu blaknēm, nav iespējams (ir pieredze). Turklāt tur ir tendence veseliem bērniem "piešūt" astmu (ir pieredze), jo Ogres astmas kabinets laikam pārāk tukšs, lai dabūtu attiecīgās naudas utt. Naudai tur ir liela loma, lielākā daļa ārstu tādi zāļu izplatītāji vien ir, ieskaitot Boreiko. Šiem saraksts priekšā ar zālēm, par kuru izplatīšanu ražotājs maksā vislielākos procentus, nu un tās tad arī iet pa apli. Tas pats princips, kas Oriflame, Amway, Neways, Koraļļu klubam utt utjpr
par Dr. Boreiko varu teikt tikai to labāko - ļoti daudz pamana - gan tīri profesionāli, gan kā jūtas, gan ko domā - dzīvesgudra ārste. Ticu, ka kādreiz māsiņa kādam teikusi kādu skarbāku vārdu. Dr. Boreiko esmu pārliecināta, ka uz emocijām balstīs tikai labus vārdus, sliktus noteikti ne.
Dr. Boreiko uz emocijām NOTEIKTI balsta sliktus vārdus (ir pieredze). Žēl, ka neierakstīju sarunu! Njā, ļoti dzīvesgudra ārste, iesnas ar antibiotikām ārstē un veselus bērnus no astmas ārstē ar hormonālajiem preparātiem. Nez, kā pēc tam var naktīs mierīgi gulēt?...
Eh, kad jau, tad jau - ja kaut kas nav Boreiko pa prātam, viņa iet pa gaisu, kliedz un pauž neglaimojošu viedokli gan par tavām, gan tavas mātes un citu ģimenes locekļu prāta spējām :) Un ja kāds izdomās aiziet no šīs ārstes, tad Ogrē pie citas bērnu ārstes būs grūti tikt - tur tāda blice noorganizējusies, laikam jau Boreiko kā mafijas krustmāte priekšgalā ar saviem noteikumiem- Vāvere pēc tam pateica, ka neņemšot bijušos Boreiko pacientus koleģiālu apsvērumu dēļ! Tad tā ir tā ārstu ētika...
Par kolosalo Zaigas masinu. Pasediet kadreiz uz tiem kresliem pie vinu galdiem un varesiet dzirdet, ka abas masinas apliek pacientus, kuri nupat aiziet vai kuri nupat piezvana. Un tiesam piekritu tai, kura teica, ka tad, ja esi vienas domas ar vinam, tad viss ok, ja ne, tad tik spej klausities. Un tad tads sikums- nezinu, kur vel par viziti pie bernu arsta nem naudu, lai ari tikai 20 santimus, tomer, mazliet savadi.
nu nezinu gan.....nekad neesmu redzējusi dr.Boreiko sliktā garastāvoklī-mans bērns piereģistrēts pie viņas jau kādus 7 gadus un vienmēr attieksme ir bijusi ļoti pozitīva, ārstēšana efektīva.....es pat negribētu iet pie citas ārstes.
Par to astmas piešūšanu pilnīga taisnība! Zaiga arī ir pūslis!Sen jau nomainījām ārstu!Tieši tā principa dēļ, astma jums ir un viss!Atklājās bērnam sirsniņā bija caurums, bija apgrūtināta elpošana.Maz tikām pūtuši hormonus, labi,ka attapāmies!Bet ja nē, kas būtu....?
Es nevaru saprast ko Jūs te aiz muguras aprunājat! Vai Jūs esat piegājuši pie māsiņas vai dakteres izteikušas savu nepatiku? Galu galā ,ja Jums nepatīk šis medpersonāls - meklējiet sev citu ārstu!
Ogresgalietei - protams, ka esam izteikuši nepatiku un sen jau esam no viņas aizgājuši!
Moins par ko jūs te blejat-aitas tādas.Ja nepatīk tad -laimīgu taciņu tur kur patīk.Un nav ko vēdināt te savas mutes.
A.R.
Tak sen jau visi domājošie ir aizgājuši un ir tur, kur patīk - lasīt nemāki??? Kura tad te ir aita, ko - tā, kas interesējas, kādas zāles un kāpēc bērnam ir jādzer, (beigās pat izrādās, ka nav bērnam vispār tādas slimības, kurai zāles izrakstītas,) un noskaidro visu sava bērna veselības labā, nepieļaujot to bezierunu konveijera štancēšanu vai tā, kas akli uzticas ārstiem, pati ne par ko neinteresējoties un stulbi cerot, ka viņi visu dara pēc labākās sirdsapziņas! Kā jau rakstīju, nauda te spēlē lielu lomu, ārstiem maksā par visām laikā, pēc grafika uztaisītajām potēm un attiecīgajām zālēm, par piepildītu astmas kabinetu, arī ar pilnīgi veseliem bērniem, apžēliņ, nu atjēdzies taču, sāc domāt un interesēties, palasi vakcīnu un zāļu sastāvus un blaknes! Apvaicājies par to Boreiko vai Zaigai un saņemsi pretī tā, ka maz neliksies! Viņām labs pacients ir NEZINOŠS pacients. Tu, acīmredzot, tieši tāda arī esi. Arvien vairāk cilvēku no viņām aiziet, jo beidzot sāk domāt līdzi. Bet tu jau noteikti paliksi pēdējā ar nejēgā sazāļotu bērnu, kuram no visām tām daudz par daudz izrakstītajām zālēm tik ļoti novājināta imunitāte, ka ķer bronhīts pēc bronhīta, alerģijas, un protams, astma defaultā! Ideāls pacients, kurš garantē labu peļņu. Skarbi, bet tā ir.
Par Dr.Boreiko varu teikt tikai tos labākos vārdus, viņai ir perfekta atmiņa, profesionāle ,cilvēks ar lielo burtu, viņa momentā nekļūdīgi pasaka diagnozi, bet lai to apstiprinātu, papildus nosūta uz izmeklējumiem.Viņa ir laipna, es nezinu,neticu,ka viņa varētu būt kādreiz nelaipna.Vairāk kā 20 gadu garumā viņa ir manu bērnu ārste, tagad arī mazbērnu .Citu nemaz navaru iedomāties.Zaigas māsiņai arī nav ne vainas, viņas abas ar dakteri Boreiko ir spēcīga komanda.
Pieņemu, cik cilvēku, tik viedokļu. Katrs cilvēks to pašu lietu vai problēmu redz savādāk.Noteikti ir pacienti, kuri vienmēr būs neapmierināti ar ārstu darbu, lai kā ārsts censtos būt iejūtīgs un laipns.Vēlu Dr.Boreiko un māsiņai Zaigai veiksmi, izturību un siltu vasaru!
Zaigas māsiņa...sēdēju uzgaidāmajā, zvana telefons....parunā un pēc tam saka otrajai māsiņai, ka atkal tā resnā R mamma zvanīja, atkal šis un tas...mums trijām mammām, kas gaidīja, acis lielas... tad es nodomāju, ka nez ko par mums saka, kad zvanam...
...ļoti jauka ētika no māsiņas puses...
Pilnībā piekrītu ex-pacientei un annelei,viss izbaudīts uz pašas un bērna ādas,un arī esam tie,kas nomainīja ārstu!!!
esmu novērojusi to pašu, ko annele - māsiņa aprunā aiz muguras (dzirdēts gan, ka aprunā citus, gan arī vienreiz mūs, kad likās, ka esam jau izgājuši) - neētiski gan! Gribējās iet atpakaļ, pateikt, ka dzirdēju un ka man ir citas domas - it īpaši par tādu spriešanu kā tiesnesim, nemaz nezinot daudz ko par konkrēto situāciju.
bij reiz tāds gadījums, atnāk šī uz mājas vizīti pie bērna. Izraksta čupu ar receptēm un ejot prom paprasa cik bērnam gadu. OOO, tad tās zāles nebija pareizas, saplēš tās receptes un izraksta čupu ar citām receptēm.
Palasot 'so diskusiju palika vieglak!:) Sav'ad'ak jau domaju, ka pret mums kada personiga nepatika:D
Loti jaturas, lai neatcirstu masinai pret'i ko skarbu, bet var jau, protams, saprast, stress, maza aldzina utt utjprj., bet ne jau tikai vinai vienigajai ta.. un ja vel berns slims, tas stress man vel lielaks ka vinai, tados brizos vinas slikto garastavokli, kareivigo toni un uzbraucienus gribas dzirdet vismazak..